Όταν δεν εκτελείς όλες τις εντολές των διεθνών συμμοριτών αυτο γίνεται, περί Σάνα Μαρίν και ο ρόλος του όχλου

Η Φινλανδή πρωθυπουργός, Σάνα Μαρίν, με δάκρυα στα μάτια υπεραμύνθηκε της επιθυμίας της για «χαρά» και «ζωή» έπειτα από τον "σάλο" που έχει δημιουργηθεί απο τους γνώστους κύκλους τις τελευταίες ημέρες για βίντεο που τη δείχνουν να χορεύει και να διασκεδάζει.

«Είμαι ένα ανθρώπινο ον. Προσβλέπω επίσης μερικές φορές στη χαρά, στο φως και στην ευχαρίστηση εν μέσω αυτών των σκοτεινών νεφών», είπε, με τρεμάμενη φωνή, στη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το κόμμα της, το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SDP), στην πόλη Λάχτι της νότιας Φινλανδίας.

Σχόλια που ακούγονται στο βίντεο ερμηνεύθηκε ότι αναφέρονται σε ναρκωτικά, ένα θέμα που συζητήθηκε έντονα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που διέψευσε η πρωθυπουργός. Προκειμένου να «διαλύσει κάθε υποψία», η Σάνα Μαρίν υποβλήθηκε σε τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών την περασμένη εβδομάδα το οποίο βγήκε «αρνητικό».«Θέλω να πιστέψω πως οι άνθρωποι θα δουν τι κάνουμε στη δουλειά παρά τι κάνουμε στον ελεύθερο χρόνο μας».

Τι έχουμε εδώ? μια που δεν ανήκει σε φυλές του κακού και την εβαλαν ως πρωθυπουργό της Φινλανδίας ενω ουδεμια αποφαση θα παίρνει η ίδια κοινος ειναι μαριονέτα προτημουν γυναίκες οι συμμορίτες όταν δεν ειναι απο δίκες τους μοχθηρές φυλές του θεού τους διότι ειναι πιο εύκολα χειραγωγήσιμες.

Προφανώς όμως σε κατι τους ειπε οχι και έστησαν όλο αυτό εξ αρχής παγιδα, δηλαδή με "φίλες" της τα φίδια που τράβηξαν επι σκοπού βίντεο και ως δια μαγείας βρεθηκαν σε έγκυρες πήγες τους οχι μονο στην Φιλανδία αλλα σε όλο το κόσμο , μετα το ρόλο τον παίρνει ο όχλος ως συνήθως δηλαδή οι συμμορίτες χρησιμοποιούν και τον όχλο υπέρ τους μεσω των έγκυρων πήγων τους αυτο γίνεται σε πληθώρα θεμάτων απο θέματα ψευτικης ιστορίας τους έως ακομα και για τα μπόλια αφου οι ορδες που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους μετα κανουν προπαγάνδα ιδιοι στο κύκλο τους υπέρ των συμμοριτών ...

Για παράδειγμα λενε οι έγκυρες πήγες τους για κάκια χούντα? για κακούς φασίστες? λενε και αυτοι για κάκια χούντα για κακούς φασίστες που τα κανουν όλα αυτα ενώ οι δημοκράτες τους τα κάνουν (!), πήγαν και στο Αντωνιάδη κατι ψευδό-αφυπνισμένα βούρλα και έλεγαν για χουντικά και φασιστικά μετρά και τους λεει χαλαρώστε δημοκρατικά τα κανουν ολα αυτα δεν υπάρχει καμια χούντα εδώ, ορισμένοι βεβαία το πήγαν ακομη πιο πέρα που το παίζουν και ερευνητές και γράφουν και βιβλία μαζί τα δίποδα που τους θεωρουν και μεγα φωστήρες : ναζιστικά μετρά ολα αυτα με τα μπόλια (επειδή το είπαν οι συμμορίτες της γνωστής φυλης ) όταν οι κακοί ναζι ήσαν κατα μπολιασμάτων όταν ειχαν την εξουσία στην Γερμανία του 1934-1945 , ουτε στα δικαστηρια δεν γινεται αυτο να καταδικασουν χωρις να ακουν την αλλη πλευρα, και φυσικά οι ορδες που σπεύδουν να πουν οτι τους λενε οι συμμορίτες δεν λενε λέξη οτι ειδικά αυτο για να πάρεις άδεια για να βγεις απο το σπίτι σου ειναι καθαρα κομμουνιστικο συστημα , το εκαναν και στην σοβιετική ένωση με τα λεγομενα εσωτερικά διαβατήρια το ιδιο θα εκαναν και στην Γερμανια αν δεν εχαναν την εξουσια απο τους "κακούς ναζι", κατα αλλα ναζιστικά μετρά ολα αυτα με τα μπολια ενω συμμορητες-δημοκρατες έχουν την εξουσια με την βοηθεια του οχλου και πατηγωρει για τα δεινα του τους εχθρους των συμμορητων .

Σε αυτή την περίπτωση ορδες έπεσαν σαν κοράκια να φάνε μια Φινλανδή άγνωστη τους που μεχρι εχθες δεν ηξαραν καν οτι ηταν πρωθυπουργός Φινλανδίας, επειδή λένε δεν έχει τρόπους και ήθος και μεχρι και Σατανίστρια την είπαν οι ορδές ανεγκέφαλοι που δεν κοιτούν την δικιά τους ζωή και κανουν σαν κουτσομπόλες του χωρίου λες και αυτη ασχολήθηκε με το τι κάνουν αυτοί στην ζωή τους σημειώστε πως αυτα τα λένε στην Ελλάδα που ουδεμιά σχέση η Σάνα Μαρίν, και την ίδια ώρα αυτές οι ορδες εξυμνούν ως υπόδειγμα ήθους κατι μοχθηρούς και μοχθηρές που μονο απο το ύφος τους και υποκριτικό τρόπο που μιλάνε φαίνεται τι ειναι βλέπε πχ Νίκη Κεραμέως υπόδειγμα ήθους για ορδες ο ορισμος την μοχθηρης .

Αυτές οι ορδες όμως δεν θα ειχαν κανένα θέμα αν σε αυτα τα βιντεο ηταν κανένας "κουνιστός" διότι άπλα ούτε οι έγκυρες πήγες τους θα ειχαν θέμα αλλα θα το παρουσίαζαν και ως πρόοδο! χαμος απο like

Δεν του κόβει καν να αναρωτηθούν ούτε γιατί το εκαναν θέμα οι έγκυρες πήγες των συμμοριτών ούτε οτι αυτο δεν θα έκανε κανένα λογικό ον να έβγαζε αυτα τα βίντεο, που ειναι το ίδιο πράγμα με βιντεο που ανεβάζουν κάποιοι για να μειώσουν και να ξεφτιλίσουν γυναικες ως εκδίκηση, και ο "ηθικός" όχλος ως συνήθως παίρνει μέρος σε αυτό, μάλιστα το θέμα με την Σάνα Μαρίν πήρε μεγάλη έκταση που ορδες (οχι οι συμμορίτες που άπλα ήθελαν να την εκδικηθούν και την θελουν να κανει την δουλεία τους ) έλεγαν ότι μιλούσε για ναρκωτικά μεχρι και ο συμμορίτης Μόσιαλος ενοχλήθηκε που οι ορδές έλεγαν οτι είχε πάρει ναρκωτικά - Μόσιαλος για Σάνα Μάριν: «Αν ο πρωθυπουργός ήταν άνδρας, θα είχαν ζητήσει τεστ για ναρκωτικά;» συμπέρασμα? ο όχλος ειναι το καλύτερο εργαλείο των συμμοριτών ειδικα ο οχλος που διαβαζει εγκυρες πηγες τους...Τώρα η Σάνα Μαρίν θα κάνει ότι λένε και αν τολμήσει να παραιτηθεί άπλα θα σκοτώσουν τους δικούς της κλασική σατανική τακτική σατανο-συμμοριτών δημοκρατικων, διοτί θέλουν και το πνέυμα της , αλλα εδώ παμε σε αλλα μυστικιστικά για πολύ λίγους άσχετα που έλεγε και ο Πλάτων πριν απο 2000 χρόνια, και που δεν θα ειναι και εργαλειο των συμμορητων η οπως λενε στην γλωσσά τους χρήσιμα goim ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications