Φήμες ότι 2 από τις 5 προφητείες της Baba Vanga για το 2022 εκπληρώνονται

Η διάσημη μάντης των Βαλκανίων, Baba Vanga , πριν πεθάνει έκανε μια σειρά από προφητείες για το μέλλον του κόσμου, πολλές από τις οποίες εκπληρώθηκαν η μία μετά την άλλη με το πέρασμα του χρόνου. Η προβλέψεις της τυφλής διορατικής φτάνουν έως το έτος 5079.

Αυτοί που ασχολούνται με τα λεγόμενα της λένε ότι το 2022 δύο από τις προβλέψεις της που συνδέονται με τα κλιματικά προβλήματα που συγκλονίζουν τον κόσμο έχουν ήδη πραγματοποιηθεί: πλημμύρες και ξηρασίες.

Αν και πέθανε το 1996, η κληρονομιά της Baba Vanga ζει μέσα από τις δραματικές προφητείες του που συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Έξι μήνες νωρίτερα, κατά την έναρξη του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η μάντη έγινε viral μετά την πρόβλεψή της ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν θα γινόταν «βασιλιάς του κόσμου» μετά την εισβολή σε μια χώρα στην Ευρώπη. Της έχουν αποδοθεί πολυάριθμες εκπληρωμένες προφητείες, από τον θάνατο της Λαίδης Ντι μέχρι την προεδρία του Μπαράκ Ομπάμα.

2 προφητείες εκπληρώθηκαν
Η Vanga επιβεβαίωσε ότι οι έντονες πλημμύρες θα επηρεάσουν αρκετές περιοχές της Ασίας και της Αυστραλίας φέτος , γεγονός που συμπίπτει με τα ακραία φαινόμενα που συμβαίνουν στην ανατολική ακτή της αυστραλιανής επικράτειας που πλήττεται από καταρρακτώδεις βροχές και πλημμύρες. Η δεύτερη πρόβλεψη για το 2022 σχετίζεται με την έλλειψη βροχής και την έλλειψη πόσιμου νερού, λόγω του ότι το Ηνωμένο Βασίλειο εξέδωσε πρόσφατα συναγερμό ξηρασίας.

Μάλιστα, το βρετανικό Υπουργείο Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων ανακοίνωσε ότι η Αγγλία θα λάβει δραστικά μέτρα στις πιο πληγείσες περιοχές. Σε αυτό το ευαίσθητο σενάριο, ο οργανισμός, μαζί με τις εταιρείες ύδρευσης, ελπίζει να εφαρμόσει προγράμματα για τη διαχείριση των επιπτώσεων της χαμηλής στάθμης νερού. Επιπλέον, η Ευρώπη αισθάνεται επίσης τις επιπτώσεις μιας μεγάλης ξηρασίας.

Καθώς τα ποτάμια της Ευρώπης στεγνώνουν σε αυτό που οι επιστήμονες λένε ότι θα μπορούσε να είναι η χειρότερη ξηρασία των 500 ετών, τα αποτελέσματα αποκαλύπτουν μακροχρόνια κρυμμένα μυστήρια, από ρωμαϊκά στρατόπεδα μέχρι πόλεις-φαντάσματα μέχρι ναυάγια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

«Wenn du mich siehst, dann weine» (Αν με δεις, τότε κλάψε), γράφει η τρομακτική επιγραφή σε έναν βράχο στον ποταμό Έλβα, κοντά στην πόλη Děčín, στα βόρεια της Τσεχίας, κοντά στα σύνορα με τη Γερμανία. . Η λεγόμενη «πέτρα της πείνας» είναι ένα από τα δεκάδες σκαλίσματα σε ποταμούς της κεντρικής Ευρώπης που σηματοδοτούν τα επίπεδά τους κατά τη διάρκεια ιστορικών ξηρασιών και προειδοποιούν τις μελλοντικές γενιές για πείνα και κακουχίες που πιθανόν να ακολουθήσουν όποτε γίνει ορατή.

Τσέχοι ερευνητές το 2013 περιέγραψαν την πέτρα σαν λαξευμένη με τα χρόνια κακουχιών και τα αρχικά των συγγραφέων που χάθηκαν στην ιστορία, λέγοντας ότι εξέφραζε ότι η ξηρασία είχε φέρει κακή σοδειά, έλλειψη τροφής, υψηλές τιμές και πείνα για τους φτωχούς ανθρώπους.

Άλλες χώρες που επλήγησαν από την ξηρασία είναι: η Ιταλία και η Πορτογαλία, όπου αντιμετωπίζουν τις επιπτώσεις αυτού του κλιματικού φαινομένου και έχουν ήδη προετοιμάσει μια σειρά πρωτοβουλιών: για παράδειγμα, οι κάτοικοί τους πρέπει να μεριμνήσουν για το νερό.

3 υπολειπόμενες προβλέψεις για το 2022
Δύο από τις πέντε προβλέψεις της Baba Vanga έχουν ήδη πραγματοποιηθεί και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμα λενε Θανατηφόρος ιός στη Σιβηρία: Μια εξαιρετικά πιθανή πρόγνωση . Σύμφωνα με την Vanga, μια ομάδα ερευνητών θα ανακαλύψει έναν θανατηφόρο ιό στη Σιβηρία που μέχρι τώρα ήταν «παγωμένος». Μεταξύ άλλων , αναφέρονται οι καταστροφικές συνέπειες της υπερθέρμανσης του πλανήτη, που θα δημιουργήσουν τις βέλτιστες συνθήκες για την εξάπλωσή της (περιεργο που λεει τα ίδια με τους συμμορίτες ).«Ακόμα και όσοι επιζήσουν (φυσικές καταστροφές) θα πεθάνουν από μια τρομερή ασθένεια».

Πανούκλα των ακρίδων στην Ινδία: Αυτή η προφητεία θα μπορούσε να είναι κάτι περισσότερο από πραγματικότητα, είπε ότι οι θερμοκρασίες πάνω από 50 ° C θα αναγκάσουν τις ακρίδες να καταστρέψουν καλλιέργειες και γεωργικά χωράφια, προκαλώντας έναν άνευ προηγουμένου λιμό στην περιοχή.

Η εικονική πραγματικότητα θα καταστρέψει την ανθρώπινη φυλή: Σύμφωνα με τη Vanga, φέτος η ανθρωπότητα θα περάσει περισσότερο χρόνο «μπροστά στην οθόνη» από ποτέ. Η τεχνολογική πρόοδος, με ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνητή νοημοσύνη, θα αποκαλυφθεί εναντίον του ανθρώπου, εάν δεν υπάρχει ηθική ευθύνη στη χρήση της.

Οι οπαδοί της Baba Vanga, καθώς και όσοι μελετούν τις προφητείες της, λένε ότι η γυναίκα είχε την ικανότητα να επικοινωνεί με τους νεκρούς και να «κατανοεί» το παγκόσμιο μέλλον. Ο λεγόμενος Νοστράδαμος των Βαλκανίων γνώριζε τη μοίρα των ανθρώπων και την εξέλιξη των γεγονότων μέσω της επαφής με τα πνεύματα.

Όταν ήταν μόλις ένα 12χρονο κορίτσι, ένα περιστατικό άλλαξε τη ζωή της για πάντα: ένας παράξενος ανεμοστρόβιλος την έσπρωξε 400 μέτρα μακριά, όπου και βρέθηκε μετά από πολύωρη αναζήτηση. Τα μάτια της ήταν καλυμμένα με άμμο και σκόνη, που από τότε δεν μπόρεσε να τα ανοίξει ξανα . Έτσι υπέστη τύφλωση, αλλά η ικανότητά της να «βλέπει» το μέλλον βάθυνε μυστηριωδώς.

Ωστόσο, η πιο εκπληκτική πρόβλεψη ήταν αυτή που έκανε το 1989, όταν μίλησε για την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους: «Δύο μεταλλικά πουλιά θα συγκρουστούν με τα αδέρφια Αμερικανών, λύκοι θα βρυχηθούν από τους θάμνους και το αίμα αθώων θα κυλήσει ποτάμι». Αυτό που συνέβη είναι πλέον ιστορία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications