Εργαζόμενη νοσοκομείου δεν πατάει 4 χρόνια στη δουλειά της, αλλά πληρώνεται κανονικά!

Σύμφωνα με την καταγγελία, υπάλληλος νοσοκομείου πληρώνεται κανονικά αλλά έχει να «πατήσει» στην δουλειά της 4 χρόνια, ενώ την ίδια στιγμή λαμβάνει και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας! Η σοβαρή ασθένεια «τη βρήκε» το 2018.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας τελείωσαν οι άδειες που δικαιούνταν και έπρεπε να επιστρέψει στην υπηρεσία της. Σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται όμως πως οι καλές δημόσιες σχέσεις που είχε «την κάλυψαν». Έτσι και με το πρόσχημα του κορωνοϊού, δεν ήταν ποτέ στην εργασία της.

Όμως, τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στον μισθό της έμπαιναν κανονικά στον τραπεζικό της λογαριασμό. Η καταγγελία που έγινε αναφέρει πως η συγκεκριμένη υπάλληλος λαμβάνει κάθε μήνα μαζί με τον μισθό της και το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ως αιτιολογία για τις αναρρωτικές είναι το πρόβλημα της όρασης που αντιμετωπίζει. Η γυναίκα κατάφερε δε και παρακολουθεί και Πανεπιστημιακή Σχολή, όμως εκεί πηγαίνει στα υποχρεωτικά μαθήματά της. Το γεγονός έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο νοσοκομείο και όλοι αναρωτιούνται αν κάποιος και για κάποιον λόγο καλύπτει την συγκεκριμένη εργαζόμενη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications