Μητέρα 10χρονου που δέχθηκε επίθεση από σκυλιά:  Nα βάλουμε τα παιδιά στα σπίτια και να αφήσουμε στις πλατείες τα σκυλιά

Ξέσπασε η μητέρα του 10χρονου Γιώργου ο οποίος έπεσε θύμα επίθεσης από αδέσποτα σκυλιά στο χωριό Στίρφακα της Φθιώτιδας.

Αρχικά η γυναίκα περιέγραψε τις στιγμές τρόμου που έζησε όταν την ενημέρωσαν για την επίθεση στο παιδί της καταγγέλλοντας ότι τα αδέσποτα σκυλιά επιτέθηκαν και στην ίδια. «Μόλις έφτασα στο παιδί επιτέθηκαν και σε μένα, όπως είχα το τηλέφωνο το πέταξα στα σκυλιά. Το παιδί ήταν μέσα στα αίματα, από τη μασχάλη, από την κοιλιά, από τα χέρια έτρεχε από παντού το αίμα» είπε αρχικά στον Alpha.

Σύμφωνα με τον ίδια «ευτυχώς ήταν ένας γείτονας που άκουσε τις φωνές του παιδιού που φώναζε «βοήθεια σώστε με». Ο άνθρωπος αυτός βγήκε με ένα σκουπόξυλο και χτύπησε τα σκυλιά για να φύγουν».

Όπως καταγγέλλει η μητέρα του 10χρονου «τα σκυλιά αυτά είχαν επιτεθεί και σε άλλα παιδιά» χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει κάτι.
Η ίδια, δε, υποστήριξε ότι αν και ειδοποιήθηκε σκυλο-φιλοζωική εταιρεία, και πήραν απλα το ένα από τα δύο τα σκυλιά, το αρσενικό, και το θηλυκό παραμένει στην περιοχή. «Δεν μπορεί να είναι έτσι αυτά τα σκυλιά, κάποιος έχει την ευθύνη. Αν είχαν τραυματίσει βαρύτερα το παιδί μου, εμένα τι θα μου έλεγαν;» ξέσπασε η μητέρα.

«Να μου πει κάποιος να βάλουμε τα παιδιά στα σπίτια και να αφήσουμε στις πλατείες τα σκυλιά» συνέχισε εμφανώς οργισμένη καταγγέλλοντας ότι τα αδέσποτα σκυλιά που επιτέθηκαν στο παιδί της το τάιζαν στο χωριό.

Η ίδια, τέλος, ευχαρίστησε γιατρούς και νοσηλευτές στο νοσοκομείο Λαμίας που φρόντισαν το παιδί της μολονότι παραμένει ανήσυχη για το ενδεχόμενο ο 10χρονος να έχει μολυνθεί από τα δαγκώματα.

Πριν κατι μέρες είχαμε βαλει αυτο και μας εκαναν επίθεση ορδές που έχουν κανει την σκύλο-φιλιά των άναρχο-κομμουνιστών αρρώστια "Οι σχιζοφρενείς επιλεκτικά φιλόζωοι ξανα κτύπησαν: Διώκουν 75χρονη που πέταξε το μπαστούνι της σε σκύλο, φυσικα σε αυτο το post ουτε καν σχολιασαν :Γαύδος: Στο νοσοκομείο μία γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ - εξαφανιζόλ πάλι οι επιλεκτικά φιλόζωοι...

"Βγήκε με ένα σκουπόξυλο και χτύπησε τα σκυλιά για να φύγουν" έκανε τέτοιο έγκλημα? πάλι καλα που δεν είπε το όνομα του, ορδές σκύλο-φιλο-αριστεροι θα εκαναν πορεία έξω απο το σπίτι του για τον σφάξουν τύπου λαϊκά δικαστήρια που έκαναν και 40 , αλλα επειδή δεν ημαστε στο 40 για μπορουν να σφάζουν οπως το παλιο κάλο καιρό, και δεν γνωρίζουν ποιος ειναι, θα βάλουν τον φιλο τους τον κομμουνιστή που παριστάνει τον υπουργό προστασίας του πολίτη να μεριμνήσει να βρουν ποιος ηταν και τον εκδικηθούν με άλλο τρόπο ...επίσης θα στείλουν σκύλο-ψυχολόγο για το σοκ που έπαθαν τα ζωάκια που τους πήραν το φαγητό μέσα απο το στόμα ! ο έξυπνος: μα δεν ειναι όλοι οι φιλόζωοι αριστεροί, θα γίνουν όμως αφού όλες οι σκύλο-φιλοζωικές οργανώσεις ειναι αριστερό-κομμουνιστικες και εχουν παρε δωσε με αναρχο-συμμορητες σε αυτες ...

Οι μάζες ως συνήθως δεν γνωρίζουν ποιοι προωθούν όλα αυτά με το χειρότερο τρόπο και σε αρρωστημένο βαθμό που έκλεψαν απο τους "κακούς ναζι" όπως την χορτοφαγία και δημιούργησαν τους λεγόμενους vigan επίσης σε αρρωστημένο βαθμό , πήραν την αληθινή φιλοζωία των "κακών" και την μετέτρεψαν σε δογματική σκύλο-φιλιά γιατι άπλα μπορουν και βολεύει ορδες γυναικες να ασχολουνται με σκυλια αντί να έχουν παιδιά , επίσης ειναι τοσο πολύ φιλόζωοι που δεν λενε λέξη για τα ζωα που σφάζονται για να φτιάχνουν σκύλο-τροφές και γάτο-τροφές, ακομα περιμενουμε να βγει μια απο αυτες τις λεγομενες φιλοζωικές οργανώσεις και να πει για την ειδικη σφαγη Κόσερ - Χαλάλ των φυλων που ειναι αφεντικα τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications