Οι σχιζοφρενείς  επιλεκτικά φιλόζωοι ξανα κτύπησαν: Διώκουν 75χρονη που πέταξε το μπαστούνι της σε σκύλο

Οι "αρχές" που περιμένουν εντολες από άκρως επικίνδυνους αριστερό-κομμουνιστες και μελή αναρχο-σατανικων και εγκληματικων οργάνωσεων , σχημάτισαν δικογραφία για «κακοποίηση ζώου» σε βάρος της 75χρονης γυναίκας που θέλησε να απομακρύνει ζώο που κοιμόταν μπροστά της, προφανώς φοβούμενη ότι θα μπορούσε να της επιτεθεί ή κατι της είχε κάνει αυτός ο σκύλος μηπως της ειχε φαει καμια κοτα?, η γυναίκα σέρνετε και περπατά με το μπαστούνι της .

Έτσι λοιπόν κάποιος είχε την έμπνευση να διωχθεί ποινικά (προφανώς εισαγγελέας) και να διαβιβαστεί στον αρμόδιο εισαγγελία η δικογραφία!

Όσο αφορά τους σχιζοφρενείς επιλεκτικά φιλόζωους :χλαπακιάζουν φιλετάκια ψαριού διότι τα ψάρια δεν ειναι ζωα για αυτούς, επίσης οι αριστερό-κομμουνίστριες τρώνε φιλετάκια κοτόπουλου και πολλά αλλα ζωάκια, αλλα κάνουν σαν σχιζοφρενείς που μόλις δραπέτευσαν απο το Δρομοκαΐτειο επιλεκτικά μονο για ορισμένα ζώα ειδικά για σκύλους ,αντί για φιλόζωοι μήπως έπρεπε να λέγονται σκυλόφιλοι ?

Η εμμονή των ελληνόφωνων που μέσα τόσες αλλες οργανώσεις (μαζι και οι εγκληματικες) είπαν να φτιάξουν και δηθεν φιλοζωική οργάνωση ειδικά για τα σκυλιά μονο τυχαια δεν ειναι , αλλα τι να πεις ενα κοσμο ο οποιος δεν έχει καμιά σχέση με θέματα μυστικισμού ? δεν θα καταλάβουν καν για τι μιλάς , επίσης εχουν πλήρη άγνοια οτι και οι ελληνόφωνοι ειναι μύστες απο την κακή πλευρά όμως κοινός σατανιστές ! υπαρχει λογος που γινεται ολό αυτό για τους σατανιστες που προωθουν να εχουν ολοι εναν σκυλο κατα προτίμηση άγρια σκυλιά και το καλυπτουν υπο ψευδους σημαιας της φιλοζωίας...το οτι ορδες Νεοέλληνες που ισχυρίζονται οτι ειναι και απόγονοι αρχαιων (!) δεν εχουν καμια σχέση με θέματα μυστικισμού και συνεπώς δεν καταλαβαίνουν τίποτα και γιατι γίνονται πολλά γύρω τους δεν φέρουμε ευθύνη εμείς που ορδες δεν καταλαβαινουν καν γιατι τα λεμε αυτα ...

...UPDATE : Στο νοσοκομείο μία γυναίκα που δέχθηκε επίθεση από ροτβάιλερ - εξαφανιζόλ πάλι οι επιλεκτικά φιλόζωοι

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications