Simon Parkes – Μην ακολουθήσετε το φως (μετά θάνατον)! - Όταν η χαζομάρα  ειναι  ανάμεικτη με αλήθειες

Το τι ηλιθιότητες λενε κάποιοι στο χώρο της εναλλακτικής ενημέρωσης δεν λέγεται, και δίνουν τροφή στους συμμορίτες να χλευάζουν και τους άλλους να λενε πως τα παντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας και χαζομάρες .

Βεβαία εχουν μπει και δούρειοι ίπποι που επι σκοπού λενε ηλιθιότητες ώστε οι μάζες να μην ασχολούνται με τετοια θέματα νομίζοντας οτι ειναι χαζομάρες ενώ με το να ασχολούνται με το tik tok ειναι πολύ σοβαρό!

Και σχετικά με ενα σχόλιο κάποιου :Γελαω με κάτι μπαρουφολογους του γιουτιουμπ,που έλεγαν ότι μυστικά οι Q και οι χωρισμένες μυστικές υπηρεσίες, συλλαμβάνουν τον Γκέιτς, πολλούς παιδεραστές που πίνουν παιδικό αδενοχρωμα και τους σατανιστές που κυβερνούν την Αμερική.

Προφανώς αναφέρει έναν τύπο ο οποιος φύτρωσε ξαφνικά στο youtube και παπαγάλιζε ότι διάβαζε στο εξωτερικό, και έλεγε ενα κάρο ηλιθιότητες ανάμεικτες με αλήθειες, και οτι θα τους σώσει μια μυστικη ομάδα όλους, και ορδές οι ακόλουθοι που τον έβλεπαν ως φωστήρα ενώ ειναι κλασικός νεοέλληνας που ειπε να το παίξει φωστήρας και να μαζέψει ορδές ψευδό-αφυπνισμένους , που αυτοι οι ιδιοι αν τους πεις την αλήθεια και οχι παραμυθία που τους λένε κάτι ραγιάδες Νεοέλληνες επειδη ειναι πονηροι και λενε στον οχλο αυτο που θελει να ακουσει, οχι μονο δεν θα σε ακολουθούν αλλα θα λενε και ύβρεις!

Κυνηγούν και κατεβάζουν κανάλια των αληθινών μυστών που δεν λενε χαζομάρες παντού σε ολο κόσμο και αφήνουν ολους αυτούς που το μονο που κανουν ειναι να θολώνουν τα νερά και λενε ηλιθιότητες ώστε οι πολλοι να θεωρούν πως τα παντα ειναι χαζομάρες

Πάντως αυτό οτι κάποιος θα τους σώσει όλους πουλάει πολύ ακομα και θρησκεία αυτο εκμεταλλεύεται, γουστάρουν δούλεμα ακομα και οι δηθεν αφυπνισμένοι και ενώ οι ιδιοι δεν έχουν κανει τίποτα να σώσουν το πνεύμα τους περιμένουν μια μυστικη ομάδα να τους σώσει και ο κάλος θεούλης ενω σε ολη τους την ζωη ζουν οπως τα ζωα και υποστηριζουν το κακο παντου.

Τι λένε:

Παρά την διαδεδομένη φράση και διδαχή “πήγαινε προς το φως”, η παρότρυνση εδώ είναι να μην πάτε. Πρέπει να αρχίσετε να το συνειδητοποιείτε. Να μάθετε για την παγίδα ,ορισμένοι λένε των Ανουνάκι, που είναι ο κάδος ανακύκλωσης για τις ψυχές σε αυτόν τον πλανήτη φυλακή που αποκαλούμε Γη.

Απλά πορευτείτε προς το “σπίτι” σας. Μπορείτε απλά να πάτε εκεί. Καιρός να συνειδητοποιήσετε ότι δεν χρειάζεται να ανακυκλωθείτε παρά το γεγονός ότι έχει στηθεί παγίδα, που λειτουργεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Μπορείτε να πορευτείτε προς το σπίτι σας αν το θέλετε.

Χρειάστηκαν χιλιάδες χρόνια για να εμπεδωθεί αυτό το απλό γεγονός. Εσείς έχετε τον έλεγχο. Κάντε αυτό που ποθείτε συμφωνα με τις ελευθερίες που δεν γνωρίζατε!

Ορισμένοι λένε των Ανουνάκι, να πάλι οι "κακοί Ανουνάκι" , ενώ τα ερπετά που δημιούργησαν μοχθηρές φυλές στην Γη ώστε να πέσουν όλοι στο επίπεδο τους και να μην ελευθερωθούν πότε απο την Γη επειδή παραμένουν σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο και δεν γίνονται πότε θεϊκό γένος ειναι οι κάλοι? πως εξηγείται το γεγονός οτι και οι υποχθόνιοι (οι κακοι για τους χριστιανους) και οι Ανδρομέδιοι λενε το ιδιο για κτηνώδες βάρβαρες φυλές στην Γη? και δεν εννοούν μονο τις μοχθηρές φυλές του κακού (ερπετών ) αλλα και τις αλλες φυλές που εχουν γίνει ενα με αυτές , για αυτο δεν μπορουν να ξεχωρίσουν το κάλο απο το κακό για αυτο ακριβώς ορθά ειναι φυλακή σε αυτο πλανήτη ...

Και καθε τοσο στέλνονται στην Γη ανώτεροι πνευματικά ώστε να βοηθήσουν αυτούς που αξίζουν να φύγουν απο αυτη την φυλακή τους, και αυτοι ηταν οι αρχαίοι μύστες αλλα και αυτοι που αρχισαν να γεννιούνται στην Γη μετα το 1800 μετα απο μακρά περίοδο κτηνώδες εποχής συγκεκριμένα 2000 χρόνια αφότου ορδες φύλων του κακού εισέβαλαν στην Ευρώπη , και φτάσαμε στο 2000 που ξανα πήραν το μέρος του κακού οι καταδικασμένοι σε αυτόν πλανήτη και το θεϊκό σχέδιο απέτυχε χάριν σε αυτους , και αυτη την φορά απολαμβάνουν και την θεϊκή τεχνολογία που δεν αξίζουν να έχουν οι θνητες φυλες/πνευματα(!) επειδή ακομα δεν εχουν μάθει να ξεχωρίζουν το κάλο απο κακό και υποστηρίζουν το κακό... παράδειγμα: η άλλη πάει με τέρας αφου δεν μπορεί να ξεχωρίσει το κακό εξ αρχής βλεπε προσφατη δολοφονία, ορδες διαβαζουν ιστοσελίδες του κακού ακριβώς για τον ίδιο λόγο, πως γινεται ολες οι ιστοσελιδες του κακου να ειναι στην πρωτη θεση αφου υποτίθεται ειναι αγγελουδια ολοι και μπορουν να δουν το κακο? πως γινεται να πατάνε like και να λενε τα ίδια με τους σατανιστές ? κατι δεν κολλάει εδώ !...

Βγαίνει και άλλος και λεει να αποφύγουν το φως λες και ειναι δρόμος! σαν να σου λεει μην πάτε απο εδώ αλλα απο εκεί, χωρις βεβαία να αναρωτιέται αν αξίζουν να φύγουν απο αυτο πλανήτη πνεύματα τα οποία οχι μονο εχουν ανεβεί πνευματικό επίπεδο αλλα εχουν πέσει στο επίπεδο των μοχθηρών πνευμάτων για αυτο ζουν δημοκρατικά μαζί τους και γινονται ολο και χειρωτεροι σε καθε κυκλο της ζωης τους, που να πας μετα αυτα τα πνευματα τα οποια εχουν γινει ενα με το κακο??? δείτε τι λέει στο βίντεο απο την γνωστη στους κύκλους των "αφυπνισμένων " vasoula2908 η οποία πέθανε και δεν ειναι σε αυτόν τον υλικό κόσμο αλλα μαλλον στις ζώνες Βαν Άλεν (εκτός και εχει ξανα γεννηθεί ) η οποία προ ετών της ζητήθηκε να κανει μετάφραση ανεξάρτητου ντοκιμαντέρ Αμερικανού ιστορικού στα ελληνικά και οχι μονο δεν έκανε μετάφραση αλλα έκανε και επίθεση επειδή της χάλαγε την μανέστρα το ντοκιμαντέρ και το αφήγημα του κακού που παρουσιάζει ως κακό το αντίθετο του κακού, δηλαδή το κάλο ως κακό, το ντοκιμαντέρ αφορούσε τα διαβολικά πράγματα που έκανε το κακό στην Ευρώπη πριν απο 80-100 χρόνια με τα σημερα αποτελέσματα,δηλαδή αληθινή ιστορια που η μάζες ξερουν απο την ανάποδη ...

Και άρχισε και έλεγε κατι μασονικά και σχισοφρενικά για "ιδεολογία" και για ναζι φασίστες(!) αυτη που τάχα ηταν κατα του συστήματος οχι μονο αρνήθηκε να μεταφράσει βιντεο που έλεγε κατα του λεγόμενου "συστήματος" , ενώ έκανε μετάφραση σε οτι έβρισκε απο το εξωτερικό ακομα και προπαγανδες, αλλα άρχισε και έλεγε μασονικές λέξεις ταμπέλες και για δηθεν ιδεολογία και πράσινα άλογα, μονο που δεν άρχισε ύβρεις , τι να τους κανεις ολους αυτούς που ειναι κατα του λεγόμενου συστήματος ενώ παπαγαλίζουν ταμπέλες του συστήματος και αρνούνται να δουν την αλήθεια για να μην χαλάσουν το παραμύθι που τους έχει βάλει στο μυαλό το κακό? και δεν το έκανε αυτο γιατι θα της κατέβαζαν το βιντεο ή το κανάλι αλλα γιατί η ίδια δεν μπορεί να δεχθεί την αλήθεια και το κάλο αλλιως δεν θα έλεγε μασονικές λέξεις ταμπέλες λες και ειναι κανένα άναρχο-goim του ΚΚΕ και του Μπαφομέτ η οπως αλλιως τον λενε.

Και στην τελική αν δεν είχε ασχοληθεί με τα βιντεο και αυτα που έλεγαν άλλοι στο εξωτερικό δεν θα ήξερε την τυφλα της ακριβώς επειδή σε πνευματικό επίπεδο έδειξε οτι ειναι κατώτερη με αυτα τα μασονικα που έλεγε και λέξεις κλειδιά που με αυτές ελέγχουν συνειδήσεις κατωτερων πνευμάτων, και αντί να ανεβεί πνευματικό επίπεδο αφου είχε ασχοληθεί με 5 πράγματα επεσε! με άπλα λογία στην επόμενη ζωή της δεν θα ξέρει κανένας και θα ζει και θα σκέφτεται οπως οι περισσότερες έχοντας άγνοια για τα πάντα, και μην αρχίσουν κάποιοι έξυπνοι οτι δεν σεβόμαστε μια νεκρή για εσάς ειναι νεκρή για εμας απλα εγκατέλειψε το σώμα της! τώρα κάποιοι εβαλαν αυτο το post με το βιντεο της και το ειδαμε δεν παρακολουθούσαμε της συγκεκριμένη και συνεπώς δεν ξέραμε τι ανεβάζει τόσα χρόνια , τωρα πως γίνεται οι δογματικοί χριστιανοί να σκεφτονται έτσι και να μιλάνε για νεκρούς? αφού ακόμα και το δόγμα τους λέει οτι πάνε στο παράδεισο άρα παραδέχονται οτι υπάρχει πνεύμα και οχι θάνατος , αλλα οποιος δεν τα λεει με το χριστιανικό αφήγημα ειναι ο κακός και στην πυρά ετσι? ακριβως το ιδιο με αυτους που δεν λενε την ιστορια με το αφηγημα του κακου ειναι κακοι και ταχα ιδεολογοι, οχι ανωτεροι πνευματικα που δεν γινεται να εξαπατηθουν απο κακο γιατι εχουν λογικη και μπορουν να δουν το κακο απο το καλο? στην πυρά! ξερουν απο αυτά οι δογματικοί πασης φυσεως μαζι και οι χριστιανοι που λενε οτι δεν κάναμε εμείς αυτα αλλα οι άλλοι και αν πεις το ίδιο στους άλλους δογματικούς λενε ακριβώς το ίδιο πράγμα οι άλλοι τα εκαναν οχι εμείς ενώ την εποχη εκαναν αυτά δια πυρός και σιδήρου οι "άλλοι" και οι "αυτοί' ηταν ενα και το αυτό, οπως φαινεται οι χριστιανοι ειναι χριστιανοι απο συνηθεια επειδη και στην προηγουμενη ζωη τους ησαν χριστιανοι αρα εδω ηταν και πριν και δεν ηρθαν απο αλλου, σε αλλο Post αυτο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications