Αιφνίδιος θάνατός:Νεκρή γυναικά αστυνομικός σε ξενοδοχείο - Και δεν θα βγάλουν ΑΦΜ που δείχνει αν είχε μπολιαστεί

Η γυναίκα εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Νεκρή εντοπίστηκε μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στη Θεσπρωτία, μια 43χρονη αστυνομικός η οποία έκανε διακοπές στην περιοχή.

Η 43χρονη η οποία υπηρετούσε και έμενε στην Αθήνα, είχε αποφασίσει να ξεκουραστεί μερικές ημέρες στην Πέρδικα και έμενε σε ξενοδοχειακό κατάλυμα (ξεκουραστικέ μια και καλή αφου έφυγε απο αυτόν τον κόσμο).

Το απόγευμα της Τετάρτης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του epiruspost.gr, η γυναίκα αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και δεν μπορούσε να μετακινηθεί. Έτσι η ίδια κάλεσε γιατρό προκειμένου να την εξετάσει στο δωμάτιο. Ωστόσο, όταν ο γιατρός έσπευσε στο ξενοδοχείο, η 43χρονη είχε ήδη αφήσει την τελευταία της πνοή.

Ο αιφνίδιος θάνατός της προκάλεσε σοκ στην τοπική κοινωνία.

Έρευνα από αστυνομικούς
Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της αστυνομίας, το οποίο πραγματοποίησε έρευνα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας καλα τι νομιζαν οτι μπηκαν και την σκοτωσαν? αφου η ίδια κάλεσε γιατρό αλλα ο χάρος των συμμοριτών έφτασε πρώτος !ειναι και βιαστικός βλέπεις μόλις αρχίσει "το κάλεσμα" δεν προλαβαίνουν ούτε στο νοσοκομείο να πανε τα θύματα του , και ειναι σίγουροι τωρα οι αστυνομικοι οτι δεν υπαρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας? πως ειναι τοσο σίγουροι εφόσον δεν έγινε νεκροψία-νεκροτομή? προφανώς θα ακούνε μονο τους ψευδο-"ειδικούς" και θα διαβαζουν έγκυρες πήγες αφου όλοι οι άλλοι που λενε για παγκοσμιο εγκλημα ειναι κακοί συνωμοσιολόγοι ασχετα αν ειναι και γιατροί.

Τα αίτια του θανάτου της αστυνομικού παραμένουν άγνωστα και αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής καλα εντάξει πείτε μας πότε είδατε τελευταία φορά σε έγκυρες πήγες τους και στα κανάλια τους το πόρισμα? και στην περίπτωση που κατι πρέπει να πουν λενε αίτιες θανάτου αδιευκρίνιστες! αλλα λενε με μεγαλη σιγουριά απο τι πέθανε ο Φαραώ που έζησε πριν 3000 χρόνια .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications