Πρώην υπουργός του Τ.Μπους: «Δεν χρειάζονται τα λεφτά σας – Θέλουν την γη σου και τα παιδιά σου»

Επιτελούς και μια που λέει το αυτονόητο, καθώς όλοι νομίζουν ότι για τα λεφτά τα κάνουν όλα, ενώ με αυτα άπλα ελέγχουν τις μάζες και χρήσιμες μοχθηρες φυλες γέννημα θρέμα του θεου τους για να τους υπηρετουν ..

Η Catherine Austin Fitts, πρώην Υφυπουργός Στέγασης και Αστικής Ανάπτυξης των ΗΠΑ επί Προεδρίας του συμμορητή George H. W. Bush, υποστήριξε ότι οι "ηγέτες" του κόσμου (τους διεθνες συμμορητες της γνωστης φυλής εννοεί ) δεν θέλουν τα λεφτά των ανθρώπων, αλλά τα παιδιά τους και τη γη τους, δηλαδή να έχουν απόλυτη εξουσία πάνω τους.

Η Catherine Austin Fitts είναι εκδότρια του Solari Report και διευθύνουσα σύμβουλος της Solari Investment Advisory Services, LLC. Μεταξύ άλλων διετέλεσε διευθύνουσα σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της επενδυτικής τράπεζας της Wall Street Dillon, Read & Co. Inc. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται εντατικά με την έρευνα των “Χαμένων Τρισεκατομμυρίων” από τα ταμεία του Αμερικανικού κράτους.

Τονίζει μεταξύ άλλων η Austin
«Αν μπορούν να σου βάλουν ένα τσιπάκι στο χέρι και να πραγματοποιήσουν ένα δίκτυο ελέγχου οικονομικής συναλλαγής, δεν είναι μόνο ότι μπορούν να επιβάλουν ένα εμβόλιο ή να σας αποκόψουν από το φαγητό.
Μπορούν, και θα πάρουν τα παιδιά σας.
Σας διαβεβαιώνω ότι αυτοί οι τύποι μπορούν να εκτυπώσουν χρήματα. Δεν χρειάζονται τα λεφτά σας.
Θέλουν την γη σου, θέλουν τον χρυσό σου και θέλουν τα παιδιά σου. Αυτά είναι τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία που κυνηγούν».

Αυτά που γράφουν δηλαδή στα "ιερά βίβλια" τους... Αν και δεν λέει τι ακριβώς κάνουν με τα "παιδια", επίσης δεν αναφέρει ότι θέλουν συνειδήσεις (πνεύματα) και υπάρχει λόγος που εκφυλίζουν τα πάντα . Και ηδη ορδές εχουν πουλήσει το πνεύμα τους στο κακό οικειοθελώς χωρίς ξέρουν, το ότι οι μάζες δεν έχουν ιδέα ότι ειναι μύστες απο την κακή πλευρά ειναι γνωστό, αφου οι ίδιες ουδεμιά σχέση έχουν με τέτοια θέματα και δεν ειναι μύστες απο την καλή πλευρά ώστε να ειναι σε θέση να καταλάβουν

Μαλιστα παπαγαλίζουν για θεωρίες συνωμοσίας ενώ αυτοι που τους λενε αυτη την φράση ειναι σατανιστές οι ίδιοι και εκτός οτι ζητούν να πουλήσουν το πνεύμα τους οικειοθελώς ορδες ηλίθιες για να τις κάνουν διάσημες και χάνουν το πνεύμα τους τελικά, οπως λενε και με τα μπολια: εμείς ? εσεις πηγατε και τα κανατε οικειοθελώς αχαχαχαχα! και γελανε σαν δαιμονες, κανουν και τελετές και προσκυνούν ομοιώματα του Μπάφομετ αυτοι που λενε στο πόπολο για "θεωρίες συνωμοσίας"...! και οι περισσότεροι που διαβάζουν τωρα αυτα νομιζουν ότι έχουν να κανουν με θρησκείες και τον χριστιανισμό ενώ δεν έχουν σχέση με τον χριστανισμό αυτά, αρνητές της πραγματικότητας οι δογματικοί, το κακο και ο κοσμος υπηρχε και πριν τον χριστιανισμό.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications