Άναρχο-Πράκτορες υποτίθεται του FBI έκαναν έφοδο στο σπίτι του Ν.Τραμπ στη Φλόριντα

Άναρχο-πρακτόρων υποτίθεται του FBI εκαναν εισβολή στην κατοικία του στο Παλμ Μπιτς στη Φλόριντα κατήγγειλε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ (μηπως ειναι σαν τους ψευδο-ειδικους που έχουν για τα δήθεν fake news?).

«Το έθνος μας ζει μαύρες μέρες, το όμορφο σπίτι μου, το Μαρ-α-Λάγκο στο Παλμ Μπιτς, στη Φλόριντα, πολιορκείται και ερευνάται και έχει καταληφθεί από πολυάριθμους πράκτορες. Παραβίασαν ακόμα και το χρηματοκιβώτιό μου!», ανέφερε ο Τραμπ, κάνοντας λόγο περί πολιτικής δίωξης, δίχως ωστόσο να αναφερθεί με λεπτομέρειες σχετικά με τον ακριβή λόγο για τον οποίον διεξήχθη η επιχείρηση.

Σύμφωνα με τους Los Angeles Times, το FBI δεν επιβεβαιώνει τη διεξαγωγή ερευνών στο Μαρ-α-Λάγκο, ενώ το αμερικανικό υπουργείο Δικαιοσύνης δεν έκανε κάποιο σχόλιο σχετικά με το θέμα. Το τηλεοπτικό μασονικό δίκτυο CNN μετέδωσε ότι ο Τραμπ δεν βρισκόταν στην κατοικία του την ώρα της επιχείρησης του FBI, το οποίο εκτελούσε ένταλμα ερεύνης.

Είναι ακόμη σε εξέλιξη έρευνα για την αφαίρεση αρχείων που ανήκαν στην προεδρία από τον κ. Τραμπ, άπλα θα πάρουν ολα τα ντοκουμέντα που δείχνουν την νοθεία στις εκλογές έτσι άπλα, και τα στοιχεία για τους άναρχο-συμμορίτες που ειναι σε θέσεις κλειδιά , δεν χρειάζεται να ειναι πολλοί αφού οι υπόλοιποι άπλα κάνουν ότι τους λένε άσχετα που ειναι, δηλαδή αν μπει ενας μη δικος τους στο FBI στην αστυνομία και στην δικαιοσύνη και δωσει εντολη να πιασουν τον "Θύρα" θα το κανουν αφου ορδές σε όλη την ζωή τους άπλα εκτελούν εντολες και πρωτοκολλά , αυτο δεν γινεται μονο στην Αμερική, για παράδειγμα στην Ελλάδα δεν ειναι πάνω από 10.000 οι ελληνοφωνοι που ελεγχουν τα 10 εκατομμυρία, και μάζι με τους αναρχο-συμμορητες που ειναι μέλη αληθινων εγκληματικών οργανώσεων μετα βιας φτάνουν τους 50.000 (οσοι ηταν και στην αναρχο-μασονικη σελιδα τους ελληνικος βοθρος) με απλά λόγια ειναι πολύ εύκολο να τους πάρεις την εξουσία το μονο πρόβλημα εδώ ειναι ότι πρέπει να έχεις εναν έξυπνο λαό στην πλειοψηφία του, που δεν θα υποστηρίζει δημοκράτες ώστε να γινει η αρχή, και δεν υπάρχει ειδικά στο Ελλαδιστάν με τα 400 χρονια Τουρκους και αραβες ,το γεγονός δε που διαβαζουν εκατομμυρια έγκυρες πήγες ελληνόφωνων τρομάζει , αν κάτσεις δε και δεις τι πιστεύουν και λένε ορδές Νεοέλληνες (μη ευρωπαικου γενους ειδικα αραβικου τυπου) νομίζεις οτι είσαι στο Ισραήλ!πάλι καλα που ειναι "καθαρό το ελληνικό DNA" οπως λενε κατι πατριδοκάπηλοι Νεοέλληνες του ίντερνετ .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications