Καθυστερούν μέχρι και το «χαρτζιλίκι» στους «πεινασμένους» – Πότε θα πάρουμε το Fuel Pass 2

Μεγάλες είναι οι καθυστερήσεις που παρατηρούνται στην καταβολή του Fuel Pass 2 στους λογαριασμούς των δικαιούχων, καθώς έχει περάσει μια εβδομάδα από τη στιγμή που άνοιξε η πλατφόρμα, ωστόσο λίγες είναι οι πληρωμές που έχουν γίνει.

Σημειώνεται πως στο ΦΕΚ για το Fuel Pass 2 δεν δίνεται ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για την πληρωμή των χρημάτων.

Υπενθυμίζεται πως στον πρώτο κύκλο του Fuel Pass η καταβολή των χρημάτων γίνονταν 2 ημέρες από την ημερομηνία έγκρισης της αίτησης του δικαιούχου.

Είναι πραγματικά απίθανο το πως καταφέρνει η κυβέρνηση να καθυστερεί μέχρι και το «χαρτζιλίκι» των 80 ευρώ το οποίο έταξε στους πολίτες, τους οποίους έχει «βυθίσει» τα τελευταία χρόνια στην φτώχια και τους έχει αναγκάσει με την πολιτική της να πληρώνουν τους προηγούμενους μήνες βενζίνη που ξεπερνούσε τα 2,20 ευρώ (έχει φτάσει στα 2,00 ευρώ προσωρινά τις τελευταίες ημέρες).

Μιλώντας το πρωί της Τρίτης ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, στο Mega τόνισε ότι το Fuel pass 2 τις επόμενες ώρες ή ημέρες θα αρχίσει να καταβάλλεται στους πολίτες.

«Έχουν γίνει κάποιες πρώτες μεταφορές σε αυτούς που χρησιμοποιούν κάρτες και σε όσους έχουν βάλει IBAN. Θα αρχίσει σήμερα – αύριο η καταβολή του», υπογράμμισε ο κ. Σταϊκούρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications