Ο ξαφνικός θάνατος θερίζει παγκόσμια ειναι η ώρα της συγκομιδής : Μητέρα δύο παιδιών πέθανε μέσα σε αεροπλάνο

Ακόμη ένας ξαφνικός θάνατος σημειώθηκε, καθώς μια μητέρα πέθανε αιφνιδίως μέσα σε αεροπλάνο και μάλιστα, μπροστά στα μάτια των δύο παιδιών της, τα οποία στη συνέχεια κάθονταν δίπλα στο σώμα της για οκτώ ώρες πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί στη Γερμανία.

Συγκεκριμένα, η Έλεν Ρόουντς ταξίδευε στο πατρικό της στο Ηνωμένο Βασίλειο με τον σύζυγό της Σάιμον και τα δυο τους παιδιά στις 5 Αυγούστου, αφού έζησαν μαζί στο στο Χονγκ Κονγκ για περισσότερα από 15 χρόνια.

Λίγες ώρες μετά την έναρξη της πτήσης, που έμελλε να γίνει εφιαλτική, η κυρία Ρόουντς, η οπαία ήταν μαία, βρέθηκε να μην ανταποκρίνεται και αποδείχτηκε ότι πέθανε στον ύπνο της την ώρα της πτήσης, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

Για οχτώ ώρες παρέμεινε στη θέση της έχοντας χάσει τη ζωή της και δίπλα ήταν τα παιδία της

Η μητέρα παρέμεινε στη θέση της για τις υπόλοιπες ώρες της πτήσης πριν η πτήση προσγειωθεί στη Φρανκφούρτη και ακολουθηθεί το σχετικό πρωτόκολλο.

Μάλιστα, το σώμα της παραμένει στη Γερμανία και δεν έχει ακόμη επαναπατριστεί, ενώ ο σύζυγός της και τα δύο παιδιά της, ο Νέιθαν και Έμμα έπρεπε να συνεχίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο χωρίς αυτήν.

Μια έκκληση προς την πλατφόρμα συλλογής χρημάτων GoFundMe έχει οργανωθεί από μια οικογενειακή φίλη, την Τζέιν για να βοηθήσει την οικογένεια «να τιμήσει την αγαπημένη μας φίλη Έλεν» έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερες από 10.000 λίρες.

Η φίλη της περιέγραψε πώς η οικογένεια ήταν έτοιμη να «ξεκινήσει ένα νέο κεφάλαιο» και η κυρία Ρόουντς «ανυπομονούσε» να δει τους ηλικιωμένους γονείς της τους οποίους δεν είχε δει από την αρχή της ψευδο-πανδημίας, κοντά τρία χρόνια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications