Πέθανε ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικός της Ομάδας Δίας    δεν γράφουν καν λεπτομέρειες πλέον

Πέθανε ξαφνικά εν ώρα υπηρεσίας αστυνομικός της Ομάδας Δίας στην Χαλκίδα. Σύμφωνα με την τοπική evima.gr (καθεστωτική φαίνεται), ο 46χρονος αστυνομικός υπέστη έμφραγμα την ώρα της περιπόλου στους δρόμους της Χαλκίδας.

Συγκεκριμένα ένιωσε δυσφορία και έντονο πόνο. Μετέβη στο Νοσοκομείο Χαλκίδας συνοδεία συναδέλφων, όπου και διαπιστώθηκε ότι είχε υποστεί έμφραγμα.

Μετά την προσφορά πρώτων βοηθειών διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Αυτό τέρμα ! δεν γράφουν άλλες λεπτομέρειες ούτε πως πέθανε απο έμφραγμα δήθεν εφόσον είχε προλάβει να πάει στο νοσοκομείο (αν και οι μπολιασμένοι δεν επανέρχονται πότε) απο εδώ και πέρα ούτε καν νεκροψίες θα κάνουν αφου έτσι και αλλιώς "δεν μπορούν να βρουν την αίτια ..

Ήταν ένας πολύ καλός αστυνομικός που ακολούθησε κατά γράμμα τις συστάσεις της "κυβέρνησης" συμμορητών..Ας πρόσεχε όταν έτρεχε να τσιμπηθεί .Κάλο παράδεισο σχολιάζουν κάποιοι, σίγουρα θα πάει, ειδικά αν είχε κόψει κλήσεις για παράνομη μετακίνηση και για μάσκα για λογαριασμό σατανο-συμμοριτών νομίζοντας οτι κανει το καθήκον του και πως υπηρετεί την Νέα Δημοκρατία , όταν οι συμμορίτες είχαν εφαρμόσει αυτο που εκαναν και στην σοβιετική ένωση με μονή διάφορα χωρίς τα Gulag, οχι γιατι το παίζουν δημοκράτες αλλα γιατί θα δεν πήγαινε κανένας για μπολιάσματα ούτε καν οι ηλίθιοι που δεν έχουν αφησει εγκυρη πηγη τους που να μην έχουν πατησει like και λατρέυουν τους δαιμονες επειδη μοιαζουν με αγγελους:

Πρωτη φορά στα χρονικά της Γης οι δαίμονες εμφανίζονται δημοσιά ως άγγελοι αλλα κανένας δεν προσέχει οτι δεν ειναι άγγελοι αλλα δαίμονες ούτε απο τα άκρως ύπουλα και υποκριτικά,που γράφουν ούτε απο τις φώτο που έχουν που ειναι γεμάτες " αγάπη" όπως αυτός ο δαίμονας δειτε τι γράφει και τι φωτο εχεί σιγουρα το καλο σου θέλει πριν ενα χρονο το screenshot, τα ιδια κτηνη ελεγαν για ναζι φασιστες και οι μαζες ελεγαν τα ιδια με αυτους :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications