Όταν δεν μπορείς να ξεχωρίσεις το κάλο από κακό :Κόλαση έκανε την ζωή μιας 17χρονης ο 22χρονος σύντροφός της

Αποκάλυψη του Ιωάννη. (16:16) Αρμαγεδδών (הַר מְגִדּוֹ): "των βασιλέων τῆς οἰκουμένης ὅλης" υπό τον έλεγχο των "πνεύματων δαιμονίων" θα διεξαγάγουν την τελική μάχη εναντίον των θεϊκών δυνάμεων, "τὸν πόλεμον τῆς ἡμέρας ἐκείνης τῆς μεγάλης τοῦ Θεοῦ τοῦ παντοκράτορος".

Οι πιστοί μπορουν να μας εξηγήσουν τι ακριβώς εννοεί εδώ η αγαπημένη τους "Αποκάλυψη του Ιωάννη"? μήπως κάποιοι χριστιανοί που δηλώνουν και ερευνητές που παρουσιάζουν το κάλο ως το μεγα κακό και το αντίστροφο και έχουν γίνει πλούσιοι με τα βιβλία που πουλάνε στο πόπολο?

Προφανώς δεν θα απαντήσει ουδείς σημειώστε πως οι χριστιανοί ως δαίμονα ορίζουν το κακό και οχι το κάλο όπως ήσαν η αρχική σημασία της λέξης προ Χριστιανισμού που ήσαν κατι σαν φύλακας άγγελος που μάλιστα πρέπει να έρθεις σε επαφή, και εδω μας λενε πως με την βοηθεια των δαιμόνων θα συντρίψουν τις θεϊκές δυνάμεις για να νικήσει ο "κάλος" θεός πάμε τωρα να δούμε τι κανουν αυτοι οι δαίμονες σε προσωπικό επίπεδο (αφήστε τα αλλα που κάνουν σε ευρεία κλίμακα ) επειδή ειναι απο κάλο θεο επειδη τα ανωθεν ειναι "θεωριες συνομωσιας" και καμια σχέση δεν έχουν όλα αυτά τα χριστιανικά με το θέμα (ετσι νομίζει το πόπολο) :

Κόλαση έκανε την ζωή μιας 17χρονης ο 22χρονος σύντροφός της, που για δέκα μήνες κακοποιούσε την κοπέλα, ενώ η εμμονή του μαζί της έφτασε σε επικίνδυνο σημείο.

Κάθε μέρα η 17χρονη έτρωγε ξύλο και τελικά πήρε την απόφαση να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του. Όπως μάλιστα αναφέρει η κοπέλα για τον εφιάλτη που ζούσε: «Κατά τη διάρκεια της σχέσης μας λόγω της κακοποιητικής συμπεριφοράς του, ο ίδιος μου δημιούργησε μώλωπες, τους οποίους όμως φοβόμουνα να αποκαλύψω τον τρόπο αλλά και το άτομο που τους προκάλεσαν. Τους μώλωπες αυτούς τους έβλεπαν και οι γονείς μου και μια φορά παρ’ όλο το φόβο μου, εκμυστηρεύτηκα ότι μου τους προκάλεσε ο συγκεκριμένος».

Σύμφωνα με την απόφαση των ασφαλιστικών μέτρων, ο 22χρονος δεν έπρεπε να πλησιάζει την πρώην σύντροφό του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων, κάτι όμως που δεν τον σταμάτησε. Συνέχισε να την παρακολουθεί, της έστελνε μηνύματα, τηλεφωνούσε στους γονείς της, ενώ πριν λίγες μέρες το θράσος του έφτασε στο σημείο να πάει σε σπίτι φίλης της κοπέλας, όπου βρισκόταν η 17χρονη, και να προσπαθήσει να της επιτεθεί:

«Αφού ανοίξαμε να δούμε τι γίνεται, ο συγκεκριμένος κινήθηκε εναντίον μου με εμφανή πρόθεση να με χτυπήσει. Για να με σώσει παρενέβη ο φίλος μου, τον οποίο χτύπησε στο πρόσωπο χωρίς να κατορθώσει να του προκαλέσει σωματική βλάβη. Ευτυχώς ήρθαν άμεσα αστυνομικοί τους οποίους είχαμε ειδοποιήσει και τον συνέλαβαν. Φοβήθηκα για τη ζωή μου καθώς ο συγκεκριμένος ήταν εμφανώς, υπό την επήρεια μέθης», περιέγραψε η 17χρονη.

Δε ο πρώτος αστυνομικός που έφτασε στο περιστατικό κατέθεσε ότι «ο δράστης βρισκόταν εκτός ελέγχου, έχοντας εκδορές στα χέρια και στο πρόσωπο του για τα οποία – κατόπιν ερωτήσεών μας – μας δήλωσε ότι από τα νεύρα του έδωσε μια μπουνιά σε ένα δέντρο».Η υπόθεση γυναικείας κακοποίησης έφτασε στο δικαστήριο και ο 22χρονος καταδικάστηκε σε επτά μήνες φυλάκιση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications