Η ματαιοδοξία  μιας 40χρονης που  πλήρωσε 120.000 ευρώ σε κέντρο αισθητικής  – Παραμορφώθηκε από επεμβάσεις

«Κάθε φορά μου έλεγαν εντοπίσαμε ότι έχετε και το τάδε πρόβλημα» υποστηρίζει η γυναίκα που νόμιζε ότι θα μείνει πάντα νέα ενώ μια μέρα θα καταληξει όπως στην φώτο χωρίς αναπτύξει το πνεύμα της , ο υλισμός η ματαιοδοξία και χαζομάρα της έφαγε τα λεφτά.

Μίλησε για την τραγική ιστορία που της άλλαξε τη ζωή. Όπως δήλωσε η 40χρονη Νόρα, εξαπατήθηκε από κέντρο αισθητικής στη Θεσσαλονίκη που την παραμόρφωσε, αποσπώντας της 120.000 ευρώ.

«Παρόλο που εκείνο το χρονικό διάστημα δεν αντιμετώπιζα κάποιο πρόβλημα με το σώμα μου ή το πρόσωπό μου, δέχτηκα γιατί θεώρησα ότι είναι μια καλή περίοδος για να περιποιηθώ λίγο τον εαυτό μου. Δυστυχώς δεν μπορούσα να προβλέψω τι με περίμενε» λέει η 40χρονή Νόρα.

Η τραγική υπόθεση ξεκίνησε πριν από έξι χρόνια όταν η γυναίκα, σε μια βόλτα της στη Θεσσαλονίκη, έπεσε πάνω σε άτομα που εκπροσωπούσαν το κέντρο αισθητικής και την έπεισαν να κάνει το ξεκίνημα για μια ριζική ανανέωση, όπως της είπαν.

Αφορμή για να δεχτεί η γυναίκα ήταν το γεγονός πως το προτεινόμενο πρόγραμμα ήταν δωρεάν. «Την πρώτη μέρα που πήγα εκεί υποτίθεται ότι θα έπαιρνα ένα δώρο. (…) Άρχισαν να με’ ‘ψαρεύουν” για να δουν την οικονομική μου επιφάνεια» εξηγεί η 40χρονη.

Η πρώτη δωρεάν επίσκεψη ήταν μόνο η αρχή και οι υπεύθυνοι στο κέντρο αισθητικής της ζήτησαν να συνεχίσει με πληρωμή και αυτήν τη φορά για να την πείσουν, της είπαν πως αν δεν το κάνει, θα μπει σε κίνδυνο η υγείας της.

«Ξεκινήσαμε με κάποιες περιποιήσεις προσώπου πολύ απλές. Κάθε φορά όμως μου έλεγαν μετά εντοπίσαμε ότι έχετε και το τάδε πρόβλημα, πρέπει να κάνουμε και αυτό γιατί αν δεν το κάνεις, σε λίγα χρόνια θα έχεις πάρα πολλές ρυτίδες» ανέφερε.

Η γυναίκα σήμερα πιστεύει πως οι υπεύθυνοι κατάλαβαν την οικονομική της άνεση και την εκμεταλλεύτηκαν στον μέγιστο βαθμό, αφού μέσα σε 18 μήνες η νεαρή γυναίκα έχασε όπως λέει όλες τις οικονομίες της.

Τα παράπονα και οι εκκλήσεις της για βοήθεια έπεσαν στο κενό, αφού οι υπεύθυνοι που κάποτε της υπόσχονταν ότι θα την κάνουν να δείχνει σαν 20χρονη, άρχισαν να της λένε πως για ό,τι έπαθε έφταιγε το δέρμα της. «Πήγα με καθαρό δέρμα και έφευγα με κοκκινίλες» εξηγεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications