Ο πατέρας της 19χρονης Δόκιμου του Ναυτικού διαψεύδει το ΓΕΝ για την… τροφική δηλητηρίαση

Τέλος στην διασπορα ψευδων που διακινούν κύκλοι του ΓΕΝ και έγκυρες πήγες τους για τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας Κορδαμπάλου έβαλε ο ίδιος ο πατέρας της.

«Κανένα από τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύει. Δεν ξέρει κανείς τίποτα μέχρι στιγμής. Ακόμα και εμείς οι ίδιοι οι γονείς δεν ξέρουμε τίποτα» .

Σημειώνεται ότι χθες το ΓΕΝ διέρρευσε ένα σενάριο πως ο θάνατος της 19χρονης οφείλεται σε… τροφική δηλητηρίαση (κάτι το οποίο αν έγινε επισείει ακόμα μεγαλύτερες ευθύνες για το ΓΕΝ) για να ξεχαστεί το γεγονός ότι η Δόκιμος του Ναυτικού ήταν τριπλά εμβολιασμένη .

Αν συνέβη κάτι τέτοιο οι ευθύνες του Α/ΓΕΝ είναι τεράστιες. Γιατί το ΓΕΝ είναι υπεύθυνο για την ασφαλή διαβίωση και διατροφή των στελεχών του ΠΝ και φυσικά των Ναυτικών Δοκίμων.

Όπως παραλαμβάνει τα παιδιά αυτά υγιή και αρτιμελή από τους γονείς τους για να γίνουν οι μελλοντικοί αξιωματικοί του ΠΝ, οφείλει να τα επιστρέφει σε αυτούς σε καιρό ειρήνης, στην ίδια ακριβώς κατάσταση.

Η Δόκιμος του Ναυτικού άφησε την τελευταία της πνοή ενώ βρισκόταν στο πρώτο εκπαιδευτικό της ταξίδι. Δεν μιλάμε ούτε καν για άσκηση…
ΓΕΝ: Προσπαθούν να αποδώσουν τον θάνατο της 19χρονης Θάλειας σε... τροφική δηλητηρίαση
Η νεκροψία – νεκροτομή της 19χρονης Ναυτικής Δοκίμου Θάλειας Κορδαμπάλου καθυστερεί, λόγω γραφειοκρατίας, γεγονός πολύ ψυχοφθόρο για τους γονείς της που περιμένουν απαντήσεις για τα αίτια του αιφνίδιου θανάτου της, αλλά και να επιστρέψει η σορός της στην Ελλάδα.

Αδερφός της 19χρονης τριπλά εμβολιασμένης νεκρής Δοκίμου: «Μας είπαν η Θάλεια έβγαλε ένα εξάνθημα»
Σύμφωνα με τις ιταλικές αρχές, η νεκροψία – νεκροτομή θα γίνει στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας και στη συνέχεια θα γίνουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Υπενθυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή (21.08.2022), η Θάλεια εμφάνισε ήπιο πυρετό, ο οποίος επιδεινώθηκε ραγδαία τα επόμενα 24ωρα.
Το πρωί της Τετάρτης (24.08.2022) εισήχθη επειγόντως στη ΜΕΘ σε νοσοκομείο της Νάπολης με υψηλό πυρετό και τα βασικά της όργανα άρχισαν να μην ανταποκρίνονται.Παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε την επόμενη μέρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications