Η ηθοποιός Anne Heche γύριζε μια ταινία για τα δίκτυα παιδεραστών και πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Anne Heche πέθανε την περασμένη Παρασκευή σε ηλικία 53 ετών από βαριά εγκεφαλική βλάβη που προκλήθηκε από τροχαίο ατύχημα την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν μετά το περιστατικό.

Ατυχήματα συμβαίνουν συνεχώς.Ωστόσο, αυτη η περίπτωση ειναι διαφορετική καθώς ειναι δολοφονία απο γνωστούς κύκλους για ευνοήτους λογούς και δεν ειναι η πρώτη φορά που διαπράττουν δολοφονίες που τα παρουσιάζουν δηθεν ως ατυχήματα ειδικά αν ειναι και συγκρινόμενου γένους βλέπε Paul Walker.

Πρώτον, ενώ οι πυροσβέστες που την έσωσαν από το φλεγόμενο αυτοκίνητο ανέφεραν ότι δεν ήταν σε κώμα οπως λεει ψευδώς το νοσοκομειο και δεν ξύπνησε ποτέ, βίντεο της διάσωσης που εξαφάνησαν την δείχνουν να κατεβαίνει έχοντας τις αισθήσεις της πριν μεταφερθεί στο ασθενοφόρο.

Αλλά εδώ αρχίζουν να εμφανίζονται οι μεγαλύτερες υποψίες: η ηθοποιός γύριζε μια ταινία για τη εμπορία κοριτσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες, με αρκετές αναφορές σε πραγματικές περιπτώσεις, όπως το δίκτυο εμπορίας παιδιών του Τζέφρι Έπσταϊν της γνωστής φυλής.

Η αντιπρόεδρος της εταιρείας παραγωγής που θα δημοσίευε την ταινία, Amy Winter, διαβεβαίωσε ότι η Anne έπαιρνε συνεντεύξεις από θύματα αυτών των δικτύων παιδεραστίας. «Αυτό το έργο είναι σημαντικό για την Anne. Όλοι θέλαμε να κάνουμε μια ταινία που θα τραβούσε την προσοχή σε αυτό το τρομερό πρόβλημα της εμπορίας ανθρώπων», είπε στον Τύπο μετά το θλιβερό γεγονός.

«Ελπίζουμε αυτή η ταινία να σας άγγιξε και να νιώσετε την ίδια έμπνευση όπως η Anne για να μας βοηθήσει να σταματήσουμε τη εμπορία γυναικών και παιδιών . Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ταινία».

Η βραβευμένη με Emmy Heche είχε αρχικά προγραμματιστεί να εμφανιστεί στο πάνελ της ταινίας στις 11 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια της περιοδείας για την προώθηση της πρεμιέρας. Ωστόσο, μια εβδομάδα νωρίτερα, στις 5 Αυγούστου, τα φρένα του αυτοκίνητου της χάλασαν μυστηριωδώς και τράκαρε το μπλε Mini Cooper σε ένα σπίτι.

Ο στενός κύκλος της Heche ήλπιζε ότι θα αναρρώσει σύντομα αφού ένας από τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι ήταν «σταθερή» η κατάσταση μετά το ατύχημα. Αν και το νοσοκομείο δήλωνε ψευδώς ότι έφτασε στο νοσοκομείο σε κώμα, οι πυροσβέστες δήλωσαν ότι η ηθοποιός μίλησε μαζί τους ενώ την έβγαλαν από απο το αυτοκίνητο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπως φαίνεται στις εικόνες και βίντεο.

Στις 8 Αυγούστου, δήλωσαν ότι ήταν σε «εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση» και ότι ήταν πράγματι σε κώμα . Λίγες μέρες αργότερα έπαθε εγκεφαλικό θάνατο και κρατήθηκε στη ζωή με τεχνητή αναπνευστική συσκευή, έως ότου οι συγγενείς της συμφώνησαν να την αποσυνδέσουν.

Αφού δεν την ξεπάστρεψαν με το ατύχημα και γλίτωσε, την δολοφόνησαν για την έρευνά της μέσα στο νοσοκομείο, συνηθισμένοι οι συμμορίτες σε αυτά και στην Ελλάδα βλέπε πρωτοκολλά θανάτου . Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι ο ίδιος ο Τζέφρι Έπσταϊν που ενεργούσε για τους διεθνές συμμορίτες και αρκετοί από τους κολλητούς του πέθαναν επίσης σε περίεργες καταστάσεις για μην αποκαλύψουν τους διεθνές συμμορίτες.

Για παράδειγμα, ο Μαρκ Μίντλετον, αναπληρωτής επιτελάρχης στην κυβέρνηση Κλίντον τη δεκαετία του 1990 και ο οποίος σύστησε τον πρώην πρόεδρο στον Τζέφρι Έπσταϊν, πέθανε κρεμασμένος από ένα δέντρο με σκάγια κυνηγετικού όπλου στο στήθος. Η αστυνομία το χαρακτήρισε ως αυτοκτονία(!) αλλα δεν ειπε πως ακριβώς έγινε πρώτα πυροβολήθηκε και μετα κρεμάστηκε η πρώτα κρεμάστηκες και μετα πυροβολήθηκε? κανονικά έπρεπε να κυνηγηθεί όλη η αστυνομία ως συνεργός δολοφόνων .

Μια άλλη αξιοσημείωτη περίπτωση είναι αυτή του Jean-Luc Brunel, ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την προμήθεια γυναικών και κοριτσιών στην Ευρώπη για το δίκτυο διακίνησης του Jeffrey Epstein στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όπως ο Esptein, ο Brunel δήθεν κρεμάστηκε με τα σεντόνια του και οι αρχές έκλεισαν γρήγορα την υπόθεση ως αυτοκτονία.

Μάλιστα, η μόνη επιζήσασα του δικτύου διακίνησης είναι η Ghislaine Maxwell, η οποία καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση, αλλά δεν της ζητήθηκε να καταθέσει για ποιους έκανε εμπορία . Με λίγα λόγια, καταδικάστηκε για εμπορία παιδιών χωρίς να την ρωτήσει κανεις για ποιους έκανε εμπορία (!), ειναι σαν αυτούς που κανουν εμπορία ναρκωτικών και τους πιάνουν κατα λάθος καμια φορά και πότε δεν πιάνουν αυτούς για τους οποιους έκαναν εμπόριο, διότι ειναι η ίδια φυλή που κανει εμπόριο ναρκωτικών παιδιών γυναικών (ειναι οι ιδιοι που ειναι πισω απο φεμινισμο! ) και μεταξύ άλλων ειναι και σατανιστές, Ο ερευνητής Max Spiers δολοφονήθηκε γιατί θα αποκάλυπτε κύκλωμα σατανιστών μαύρης μαγείας και εξωγήινους (αλλος ενα που ειχε καταλαβει την σχεση τους και με εξωγήινους η αν προτιμάται απο άλλη διάσταση σατανική ), οι ίδια φυλη ειναι που κανει και λογοκρισία στο ίντερνετ διοτί όλα αυτα τα ελεγαν οι "κακοι Γερμανοι" πριν 90 χρόνια οποιος γνωρίζει αληθινή ιστορία τα γνωρίζει αυτά, έχουν φτάσει στο σημείο να βγαίνουν και στο ίντερνετ και λενε για fake news οτι εχει σχέση με σατανισμό και παιδεραστές και οι μάζες τον ύπνο του δίκαιου τους πατούν και like! , τα ναρκωτικά τους χρησιμεύουν μεταξύ άλλων για να μετατρέπουν γυναικες σε π@ρνες καταργοντας απο τον εγκεφαλο τους ηθικους φραγμους και τις μετατρεπουν σε άβουλα υποτακτικά οντά , και εχουν τετοιο θρασος οτι δηθεν κοπτονεται για τις γυναικες που εβγαλαν νεα λεξη ταμπελα "γυναικοκτονιες" αυτοι που κανουν εμπορια γυναικων (!) , θυμάστε πως έπεσαν να σώσουν την άλλη που την έπιασαν στην Κίνα κατα λάθος που έκανε εμπόριο ναρκωτικών για λογαριασμό τους? αναρχο-συμμορητες ελεγαν υπερ αρχικά και μετα τα καναλια τους την εκαναν αθωο μικρο κοριτσακι 20 φευγα που δηθεν εξαπατηθηκε, την έδωσαν και θέση στο λιμενικό για να μην πει για ποιους κουβαλούσε τα ναρκωτικά, αφού πρώτα εβαλαν ακόμη και την Αγγλο-μασονία τους να την ελευθερώσει απο τις φύλακες της Κίνας μην αρχίσει και κελαηδάει εκεί και τους κάψει όλους .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications