Έρχονται νέες αυξήσεις στo ρεύμα τον Σεπτέμβριο –Αυτά γίνονται όταν δημοκράτες  εκαναν  δικιά τους και την ΔΕΗ

Σε απόγνωση οι πολίτες - Κλείνουν τα φώτα και τα κλιματιστικά . Την ώρα που η ακρίβεια «στραγγαλίζει» τα ελληνικά νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, με τον πληθωρισμό να παραμένει σε υψηλά επίπεδα (11,3% τον Ιούλιο), έρχεται νέο «ηλεκτροσόκ» με τις τιμές του ρεύματος τον Σεπτέμβριο.

Οι νέες αυξήσεις στις τιμές θα ανακοινωθούν το Σάββατο, με τους πολίτες να μην είναι καθόλου αισιόδοξοι για το ύψος της επιδότησης που δώσει η κυβέρνηση, αφού όπως αποδείχτηκε οι μεγαλόστομες υποσχέσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το Power Pass εξελίχθηκαν σε φιάσκο.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, η αρχική τιμή της κιλοβατώρας για τον επόμενο μήνα μπορεί να κλιμακωθεί ακόμη και μέχρι τα 80 λεπτά αν και αναμένονται και χαμηλότερες χρεώσεις από επιμέρους προμηθευτές.

Για τον Αύγουστο η αρχική τιμή από τους περισσότερους προμηθευτές κυμάνθηκε μεταξύ 48 και 50 λεπτών και «προσγειώθηκε» στα 15-17 λεπτά μετά την κρατική στήριξη που διαμορφώθηκε τον τρέχοντα μήνα στα 33,7 λεπτά ανά κιλοβατώρα.

Με κλειστά φώτα και κλιματιστικά στον καύσωνα
Προσπαθώντας να κάνουν οικονομία για να μην ζαλιστούν με τους λογαριασμούς ρεύματος που πλέον προκαλούν «τρόμο» σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, οι πολίτες κλείνουν τα φώτα και τα κλιματιστικά, την ώρα που το θερμόμετρο καταγράφει υψηλές θερμοκρασίες και ο καύσωνας «χτυπάει» τη χώρα.

«Αν δω ότι μπαίνουν πελάτες, τότε ανάβω το air condition» δήλωσε χθες στην κάμερα του OPEN μια επιχειρηματίας. «Προσπαθούμε να επιβιώσουμε κάνοντας αλχημείες» σημείωσε ένας άλλος επιχειρηματίας και πρόσθεσε: «Πλήρωνα 300 ευρώ το δίμηνο. Τώρα κάνω περισσότερη οικονομία και ο λογαριασμός έρχεται τρεις φορές πάνω», δημοκρατες ψηφίζει που σκοτωσαν τον φασιστα Κανταφι που ειχε δώρεαν ενεργεία ?.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications