Ένας Καναδός κινηματογράφησε έναν γίγαντα σε ένα βουνό και μετά  τον καταδιώκει η CIA των συμμοριτών

Πριν από λίγο καιρό, ένας Καναδός ονόματι Andrew Dawson πήγαινε με το αυτοκίνητο στη δουλειά στην Αλμπέρτα το πρωί με έναν συνάδελφό του.

Ήταν μια κανονική μετακίνηση στη δουλειά στο δρόμο που ταξίδευαν κάθε μέρα. Αλλά αυτή τη φορά, τα πράγματα πήραν μια περίεργη τροπή όταν ο Dawson εντόπισε κάτι ασυνήθιστο να προεξέχει από το τεράστιο βουνό Whistler Peak δίπλα στον αυτοκινητόδρομο.

Ο συνάδελφός του ρώτησε τον Dawson τι κοιτούσε και εκείνος απάντησε με έκπληξη: «Υπάρχει κάποιο είδος φιγούρας».

Αν και ο σύντροφός του εξέφρασε κατανοητό σκεπτικισμό για αυτό που μόλις του είχαν πει, η ανωμαλία που φαίνεται στο βίντεο του Dawson φαίνεται να είναι μια αρκετά μεγάλη ανθρωποειδής φιγούρα που στέκεται ανεξήγητα στην πλαγιά ενός βουνού.

Είναι δύσκολο να πει κανείς τι είναι, σίγουρα δεν είναι άτομο με συνηθισμένο ύψος. Από αυτή την απόσταση, δύσκολα θα ήταν ορατός σε αυτό το βουνό.

Όταν ο Dawson δημοσίευσε το βίντεο που τράβηξε στον λογαριασμό του στο TikTok, το βίντεο κέρδισε γρήγορα περισσότερες από 2 εκατομμύρια προβολές και έναν τεράστιο αριθμό σχολίων. Ο Dawson σε όλους όσους συναντούσε, μιλούσε για αυτό που είδε και ρώτουσε τι μπορεί να είναι.

Επέστρεψε στο βουνό για να προσπαθήσει να καταλάβει τι ήταν, αλλά διαπίστωσε ότι τώρα δεν υπήρχε κανένας μυστηριώδης γίγαντας στην πλαγιά. Είχαν περάσει αρκετές εβδομάδες από τη λήψη του βίντεο και ο Dawson άρχισε να παρατηρεί κάτι περίεργο στη ζωή του, και κατάλαβε οτι κατέγραψε κατι που κανένας δεν έπρεπε να δει. Και όταν αποφάσισε πάλι να πάει στο βουνό για να το εξετάσει ξανά, κάποιος πράκτορας του το απαγόρευσε με το πρόσχημα ότι η περιοχή ήταν κλειστή για το κοινό.

Μετά από αυτό, ο Dawson άρχισε να δηλώνει ότι καταδιώκεται από πράκτορες της CIA , ώσπου μια μέρα δημοσίευσε ένα νέο βίντεο στο οποίο δήλωσε ότι το βίντεο του ήταν "μια φάρσα για ψυχαγωγία", ηταν πολύ νευρικός και κοίταζε συνεχώς μακριά από την κάμερα, σαν κάποιον να ήταν μαζί του στο δωμάτιο και του έδινε οδηγίες τι να πει.

Όπως θα μπορούσε κανείς να φανταστεί, πολλοί αναρωτήθηκαν αν η ομολογία του ήταν αληθινή ή αν απλώς αναγκάστηκε να κάνει μια τέτοια δήλωση κάτω από απειλές.

Ορισμένοι σωστά υποθέτουν ότι το βίντεο του με τον γίγαντα στο βουνό ήταν αυθεντικό και ότι ο άνδρας προκάλεσε την οργή των συμμοριτών της CIA που δεν ειναι η πρώτη φορά που απειλούν η βγάζουν άσχετους να πουν οτι ηταν φάρσα ενα γεγονός που θέλουν αποκρύψουν . Μερικές περιπτώσεις: η γνωστή νεκροψία εξωγήινου , πλήρωσαν εναν άσχετο να πει οτι αυτός έβγαλε το βιντεο και έφτιαξε την κούκλα τάχα για φάρσα , άλλο περιστατικό πάλι με νεκρό εξωγήινο σε μια ζούγκλα ξανα τα ίδια, οπού δεν μπορουν αν βγουν να πουν άπλα για θεωρίες συνωμοσίας και fake news βαζουν άσχετους να λενε οτι δηθεν απο αυτούς ηταν οι εικόνες και βιντεο και οτι έκαναν πλάκα απευθυνόμενοι σε ηλίθιους, και χωρίς να πουν βεβαία γιατί έδωσαν χιλιάδες ευρώ για να φτιάξουν μια κούκλα εκατομμυρίων, που να τρέχει το αίμα όταν την κόβουν με το νυστέρι ακριβώς οπως σε νεκρούς και με εσωτερικά οργανα ,ουτε σε ταινιες εκατομμυριων δολαριων εχουν τοσο καλες "κουκλες"!στην περίπτωση που δεν μπορουν να κανουν διαφορετικά κανουν και δολοφονίες, και φυσικά ουδείς εχει αναρωτηθεί γιατι οι συμμορίτες κρύβουν με τετοια λυσσά τους εξωγήινους ερπετικής μορφής και τους Greys ? ενώ η λογική λέει οτι οι ιδιοι εχουν σχέση με αυτούς τους εξωγήινους για αυτο το κάνουν αυτό...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications