Ο ερευνητής Max Spiers  δολοφονήθηκε  γιατί θα αποκάλυπτε κύκλωμα σατανιστών  μαύρης μαγείας  και εξωγήινους

Ο ερευνητής ετοιμαζόταν να αποκαλύψει πληροφορίες στο κοινό σχετικά με ένα κύκλωμα μαύρης μαγείας, στο οποίο μάλιστα συμμετείχε μια πληθώρα πολιτικών και γνωστών προσώπων.Σύμφωνα με την 31χρονη Sarah Adams, η οποία ήταν αρραβωνιασμένη με τον άτυχο άνδρα, ο Spiers είχε περάσει τους τελευταίους μήνες της ζωής τους κάνοντας έρευνες για ένα κύκλωμα άσκησης μαύρης μαγείας, στο οποίο μάλιστα ήταν μπλεγμένα διάσημα πρόσωπα.

«Θα δημοσίευε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη μαύρη μαγεία. Θα αποκάλυπτε τη δράση ενός κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν πολιτικοί ηγέτες και σελέμπριτις», δήλωσε η Adams στο Yahoo, συμπληρώνοντας ότι ο μνηστήρας της είχε εκφράσει πολλές φορές φόβο για τη ζωή του.

«Είχαμε συνηθίσει να λαμβάνουμε απειλές από ανθρώπους, αλλά αυτές που δεχόταν το τελευταίο διάστημα έδειχναν πραγματικές. Επικοινωνούσαν μαζί του και του έλεγαν ότι θα σκοτώσουν εκείνον και εμένα», εξηγεί η 31χρονη, η οποία ωστόσο δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να φύγει από το πλευρό του.

«Κάναμε όνειρα για να αποκτήσουμε παιδί. Μου είχε στείλει μήνυμα λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρός. Αποκλείεται να ήταν αυτοκτονία ή κάτι τέτοιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Adams. Πολλοί είπαν ότι ό άτυχος ερευνητής έπεσε θύμα πρακτόρων της κυβέρνησης.

Τα άνωθεν ειναι τα τυπικά υπόθεσης. Είχε πει ότι «σατανικές ομάδες» τον ακολουθούσαν λίγο πριν από το θάνατό του, και σε "έγκυρες πήγες" τους γράφουν ότι έπαιρνε ναρκωτικά και πως δήθεν αυτοκτόνησε με αυτά, πως αγόρασε χάπια Xanax κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κύπρο την ημέρα του θανάτου του είχε πάρει από αυτά, και οχι μονο δεν του έκαναν νεκροψία αφού ισχυρίζονται ότι δηθεν πέθανε απο χάπια, αλλα οι συμμορίτες οι οποίοι ειναι οι ιδιοι πίσω απο αυτές τις καθεστωτικές σελίδες που τον έβγαλαν τρελό και ναρκομανή με λίγα λόγια , ειναι και πίσω απο την αστυνομία που είπαν ότι ο θάνατος "προκλήθηκε από φυσικές αιτίες".

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών ερευνών από "ανεξάρτητους φορείς" δεν έφτασαν πότε στην μητέρα του, λίγες μέρες πριν από το θάνατό του, της είχε στείλει μήνυμα, και την προειδοποίησε ότι ο γιος της κινδυνεύει να δολοφονηθεί ότι κινδυνεύει η ζωη του. Επιπλέον, ο Max Spiers έδωσε οδηγίες στη μαμά του ότι βρισκόταν σε μπελάδες, προσθέτοντας ότι αν συμβεί κάτι σε αυτόν πρέπει να το ερευνήσει .

Και ενώ είχαν γίνει αυτά και ειναι γνωστό οτι τον κυνηγούσαν να τον δολοφονήσουν , βγαίνουν με θράσος οι έγκυρες πήγες τους και έβγαλαν το πόρισμα: λένε άπλα ότι αυτοκτόνησε με χάπια (!) αυτά που έλεγε ειναι γέλοιες θεωριες συνομωσιας γιαυτό τον δολοφόνησαν! καθώς ο συγκεκριμένος έκανε κατι σαν συνεδρία και δεν τα έλεγε άπλα στο ίντερνετ για να τα βγαλουν fake news και θεωρίες συνωμοσίας, προσοχή οι ίδιες έγκυρες πήγες ενώ λένε ότι «σατανικές ομάδες» τον ακολουθούσαν λίγο πριν από το θάνατό του, οι ίδιες αυτές έγκυρες πήγες γράφουν λίγες γραμμές πιο κάτω ότι άπλα αυτοκτόνησε και οτι ηταν ναρκομανής(!) ειναι φανερό ότι απευθύνονται σε εντελώς ηλίθιους , κατι που βλέπεις και στην Ελλάδα σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους...

Αυτά έλεγε και ο Max Spiers μεταξύ άλλων ότι οι μάζες έχουν υποστεί ένα είδος ύπνωσης και ζουν σε ένα Matrix, με την πλύση εγκεφάλου μέσα ΜΜΕ και έγκυρες πήγες τους κτλ, επειδή "προγραμματίζονται", και εκεί που υπό φυσιολογικές συνθήκες για παράδειγμα οι έγκυρες πήγες τους θα είχαν ελάχιστο κόσμο και μονο συμμορίτες που ειναι και σατανιστές, κατα έναν δαιμονικό τρόπο ειναι όλες στην πρώτη θέση, ενώ ειναι φανερό οτι απευθύνονται σε εντελώς ηλίθιους εκτός τις ασυναρτησίες που γράφουν,πως γίνεται αυτό αφού οι μάζες μπαίνουν σε αυτές με την "θέληση" τους και τις θεωρούν και έγκυρες και αξιόπιστες πήγες?

Και κάπως έτσι έφτασαν στο σημείο να βάζουν μάσκες στους πάντες και πως δήθεν υπάρχει μια πανδημία , επειδή μεγαλη μερίδα του ανεγκέφαλου πληθυσμού ελέγχεται πλήρως νοητικά, και κάνει δεδομένο το παράλογο, αυτά τα άτομα συνήθως ειναι πολύ χαμηλής νοημοσύνης και αντίληψης και επιρρεπείς να ελέγχονται νοητικά απο το κακό, το κακό το αντιπροσωπεύουν οι συμμορητές κομμουνιστες antifa η όπως αλλίως τους ξέρετε, και οχι μονο προσπαθουν να εξαπατησουν τους πάντες με καθε τροπο αλλα τα προφιλ ειναι γεματα με εικονες που παραμπεμουν στο κακο, και πράγματι κάνουν σαν να ειναι δαιμονισμένοι όπως ξέρετε το κακό.

Και όλοι αυτοι φαίνεται να καθοδηγούνται από κάτι το κακό μια δαιμονική συνείδηση όπως έλεγε ο Max Spiers:

Θα πει κάποιος οκ ειναι μελή σε εγκληματικές οργανώσεις και άπλα εκτελούν εντολές , δεν ειναι τοσο άπλα τα πράγματα, αν ανατρέξει κάποιος πως δρούσαν ιστορικά σε μια εποχη που δεν υπήρχαν κινητά και άμεσες επικοινωνίες, θα δει ότι κατα κάποιο περιεργο τρόπο ακόμη και χωριάτες σε απομονωμένα χωριά έτρεχαν να γίνουν κομμουνιστες αντάρτες οι λεγόμενοι, για να υπηρετήσουν το κακό, σαν μια δαιμονική δύναμη να τους καθοδηγεί, σαν υπηρέτες του κακού εκ γενετής που τρέχουν να υποστηρίξουν το κακό όποτε τους έχει ανάγκη, η ίδια η συμπεριφορά τους ειναι αφύσικη που παλιότερα που ήσαν πιο αγνοί οι άνθρωποι ηταν πολύ πιο έντονη, γιαυτό και τους έλεγαν και κομμουνιστικά μιάσματα και τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια,το οτι τους έχετε συνηθίσει οι περισσότεροι σήμερα επειδή έκαναν μια κοινωνία γεμάτο βάρβαρους και αγρίμια που παντού επικρατούν οι αδίστακτοι και το κακό, δεν τους κάνει φυσιολογικους ανθρώπους , που ακομα και έτσι αν έχεις αγνό πνεύμα η αφύσικη συμπεριφορά τους ξεχωρίζει εκτός ότι αλληλοϋποστηρίζονται .

Περι Σατανισμου με στενή σχέση με τους δαιμονικούς εξωγήινους τα λεγόμενα και ερπετά : Μιά δαιμονική "θρησκεία"..Άπό τήν αρχαιότητα μέχρι σήμερα, προσπαθεί να επιβληθεί σάν θεός στή θέση τοϋ αληθινού Θεού. Σέ κάθε εποχή έχει οπαδούς, και εκτελούν πρόθυμα τά θελήματα του. Άπ' αυτούς ό σατανάς έχει επιλέξει τους δικούς του "ιερείς", πού τόν λατρεύουν σέ φρικιαστικές τελετές, προσφέροντας του άπό απλό θυμίαμα μέχρι καί... ανθρωποθυσίες..Η τι κοινό υπάρχει ανάμεσα στό φως καί στό σκοτάδι;

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications