Όταν ένα «ζωντανό UFO» είπε σε έναν πιλότο ότι προερχόταν από αυτόν τον γαλαξία  και είχε καλές προθέσεις

Το περίεργο περιστατικό συνέβη στις 4 Νοεμβρίου 1968, σε ένα δρομολόγιο από το Λονδίνο προς το Αλικάντε, και το είδαν ο πιλότος, ο συγκυβερνήτης, ένας μηχανικός πτήσης και μια αεροσυνοδός.

Ο διοικητής του πληρώματος Juan Ignacio Lorenzo Torres ήταν αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας για 40 χρόνια, ήταν πιλότος στο αεροπλάνο του βασιλιά Juan Carlos de Borbón, ήταν πιλότος μαχητικού στη Σαχάρα και διευθυντής μιας σχολής αεροπορίας. Με λίγα λόγια, ήταν ένας πολύ έμπειρος πιλότος με εμπειρία μάχης και που μπορεί να χαρακτηριστεί ως επαγγελματίας υψηλού επιπέδου με περισσότερες από 28.000 ώρες πτήσης (αυτά τα λέμε για τα δαιμονικά ορκ τα οποία σπεύδουν να μειώσουν τους πάντες με μασονικές λέξεις τύπου "συνωμοσιολόγοι" τα λένε αυτά).

Ωστόσο, αυτό που επρόκειτο να ζήσει εκείνη την ημέρα πετώντας ένα Iberia Caravelle (IB 0249) θα ξεπερνούσε όλα όσα είχε δει στον αέρα .

Όταν πετούσε κοντά στο Sagunto (Βαλένθια), κατέβηκε σε ύψος και σε μια κορυφή από σύννεφα παρατήρησε κάποιες αναταράξεις. Εκείνη τη στιγμή, ένα τεράστιο φως πλησίασε με μεγάλη ταχύτητα και σε τροχιά σύγκρουσης, προκαλώντας φόβο στην καμπίνα του αεροπλάνου. Αλλά σταμάτησε περίπου τριάντα πόδια από τη μύτη του Caravelle. Το αντικείμενο παρέμεινε εκεί για λίγα λεπτά, διατηρώντας τέτοια απόσταση, αλλά κάνοντας στροφές και κινήσεις από τη μια πλευρά στην άλλη.

Ζωντανό UFO
Σε αυτό το σημείο, ο έμπειρος πιλότος πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στον έλεγχο στο κανάλι έκτακτης ανάγκης και είπε ότι είχαν άγνωστη κίνηση στον ορίζοντα. Σύμφωνα με την περιγραφή του, «το φως έμοιαζε με πολύ μεγάλο ανθρώπινο μάτι, με δύο πλευρικά φώτα γκριζωπού χρώματος». Ομοίως, είχε κάτι σαν «φλέβες» μέσα από τις οποίες «ένα είδος υγρού» κυκλοφορούσε και πάλλονταν, σαν να ήταν ένας ζωντανός οργανισμός .

Αφού κάλεσε την αεροσυνοδό για να έχει άλλη μια μάρτυρα αυτού που έβλεπαν, ο πιλότος δοκίμασε κάτι με την πρόθεση να επικοινωνήσει με αυτό το παράξενο αντικείμενο... ή πράγμα. Καθιέρωσε έναν απλό κώδικα φώτων όπου μια αλλαγή σήμαινε θετική απάντηση και δύο αρνητική.

«Κάθε φορά που αλλάζαμε το φως, έκανε το ίδιο πράγμα. Αν ανάψαμε τα φώτα, άναβε και αυτό. Ήταν ξεκάθαρο ότι μας απαντούσε», είπε.

Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, έκανε περίπου 20 ερωτήσεις, με τις τρεις πρώτες να είναι: «Είστε από αυτόν τον γαλαξία;», «Έχετε φιλικές προθέσεις;» και «Είστε επανδρωμένο σκάφος;». Το UFO απάντησε καταφατικά σε αυτές τις πρώτες ερωτήσεις, με ένα μόνο φλας.

Μετά από αυτό το είδος τηλεπαθητικής επικοινωνίας, το αντικείμενο εξαφανίστηκε προς την αφρικανική ήπειρο με την ίδια ταχύτητα με την οποία εμφανίστηκε.

Η Απόκρυψη
Μια μέρα μετά την προσγείωση έκλεισε σύμφωνο σιωπής με το πλήρωμά του για να μην θεωρηθούν τρελοί, ο πιλότος κλήθηκε από τον Αντισυνταγματάρχη Antonio Aleu Padreni, ο οποίος εκείνη την ώρα ήταν υπεύθυνος του δικτύου προειδοποίησης και ελέγχου στην περιοχή από τη Βαρκελώνη.

«Ο αντισυνταγματάρχης με ρώτησε πολλά για τη συνάντηση με το UFO. Εκείνη την εποχή, οι στρατιωτικοί ήταν πολύ ανοιχτοί και με ενημέρωσαν ότι ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας γνώριζε τι είχε συμβεί και ότι τα ραντάρ εναέριας επιτήρησης των Siesta, Samba, Kansas, Embargo, ακόμη και της Σεβίλλης είχαν εντοπίσει τρία άγνωστα αντικείμενα που κινούνταν. σε συντονισμό με το αεροπλάνο μου για λίγο», είπε .

«Μου έδειξαν τα δεδομένα του ραντάρ και ζήτησα μάλιστα να μου δοθεί αυτό το έντυπο αντίγραφο των δεδομένων - συμπεριλαμβανομένης της συνομιλίας με το αντικείμενο - και μου το έδωσαν με την προϋπόθεση ότι αυτές οι πληροφορίες δεν θα δημοσιοποιηθούν».

Ωστόσο, αφού το περιστατικό άρχισε να διαρρέει στον Τύπο, ο αντισυνταγματάρχης μαζί με έναν άλλο στρατιώτη, εμφανίστηκαν στο σπίτι του πιλότου στη Μαδρίτη και ζήτησαν να του δώσει αμέσως «ό,τι είχε και δεν ήταν δικό του». Όμως ήταν πολύ αργά και το περιστατικό ξεπέρασε τη μυστικότητα και ο Τύπος τελικά το ανακάλυψε.

Η υπόθεση επισημοποιήθηκε. Διορίστηκε ψευδό-ερευνητής σε αυτή την υπόθεση και ο τύπος σε επίσημο σημείωμα ειπε ότι το πλήρωμα της πτήσης IB 0249 είχε δει απλώς «τον πλανήτη Αφροδίτη».

"Πλοία" από άλλους κόσμους
Αλλά αν μείνουμε σε αυτό που ανέφεραν οι μάρτυρες και οχι στα μοχθηρά ορκ των συμμοριτών που μεχρι και σήμερα βγάζουν τα παντα ψεύτικα και fake news ακομα και με μασονικές λέξεις τύπου θεωρίες συνωμοσίας (!),ο λόγος βεβαία που αποκρύπτουν τετοια θέματα ξεπερνάει και ταινίες επιστημονικης φαντασίας που οχι μονο οι μάζες έχουν φανταστεί αλλα ούτε αυτοι που δηλώνουν ερευνητές διότι οι ίδιοι δεν ειναι πνευματικοί αλλα υλιστές και συνεπώς δεν μπορούν να καταλάβουν την συνωμοσία που ειναι μπροστά στα μάτια τους, και φυσικά ούτε αληθινή πρόσφατη ιστορια ξέρουν ενώ έχει άμεση σχέση , και όμως πολλοι εξ αυτών εχουν γίνει πλούσιοι πουλώντας βιβλία και αν ρωτήσει κάποιος ολους αυτούς τι εχουν βρει οι ιδιοι χωρις να επικαλούνται άλλους, θρησκείες και βιβλία άλλων δεν θα ξερουν να απαντήσουν ...
Η Αφροδίτη δεν πλησιάζει αεροπλάνα ,δεν απομακρύνεται δεν εκτελεί άμεσους ή παραβολικούς ελιγμούς. Κινήσεις που έκανε αυτό το ιπτάμενο «ανθρώπινο μάτι» πριν την επικοινωνία με φωτεινά σήματα.

«Πετάω από τα δεκαεπτά μου χρόνια και ξέρω ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να αντέξει δυνάμεις G μεγαλύτερες από 5. Εάν ξεπεραστεί αυτό το όριο, συμβαίνει απώλεια συνείδησης. Δεν έχει σημασία ποια στολή κατά της βαρύτητας φοράτε», είπε ο πιλότος. «Αυτό το αντικείμενο παραβίαζε όλους τους νόμους της φυσικής. Πετούσε σε ορθή γωνία και μετά "πηδούσε" ξαφνικά από το ένα σημείο στο άλλο. Ήταν τρελό».

Σε μεταγενέστερες δηλώσεις του, ο διοικητής παραδέχτηκε ότι δεν πίστευε στα UFO μέχρι που είχε αυτή την εμπειρία, διαβεβαιώνοντας τώρα ότι «αυτοί» είναι εδώ, στους ουρανούς μας.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις ανέφικτες και ακατανόητες τεχνολογικές δυνατότητες που έχουν, δεν έχω καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για διαστημόπλοια από άλλους κόσμους. Θα έρθει η μέρα που ο πολιτισμός μας θα συνειδητοποιήσει ότι μας επισκέπτονται έξυπνα και υπερτεχνολογικά όντα.... Ελπίζω ότι μια μέρα θα βγάλουμε τα κεφάλια μας από την τρύπα και να εγκαταλείψουμε την τρέχουσα πολιτική στρουθοκαμήλου».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications