Γίνονται και αυτά όταν στην προηγούμενη ζωή σου ήσουν σκύλα:  35χρονο goim γρονθοκόπησε και δάγκωσε αστυνομικό

Ήδη από μικρό είχε παρατηρηθεί πως πολλοί έχουν συμπεριφορά ζώου, τα χρόνια περασαν χωρίς να βρεθεί κάποια λογική εξήγηση για αυτό διότι δεν υπήρχε τρόπος για την παρατήρηση τους επειδή το παίζουν άνθρωποι, οι υποψία πάντως ήσαν πως είχαν ζωώδες πνεύμα , αυτο άλλαξε με το ίντερνετ από το 2014 και μετά και διαπιστωθεί μέσα απο την παρατήρηση ορδών με αυτα που λενε σχολιάζουν και πιστεύουν ενω δεν εχουν καμια λογικη, πως ζωώδες πνεύματα έχουν οι μη ευρωπαϊκού γένους κτλ κτλ ...

Οι αρχικές υποψίες έγιναν πολύ πιο εντολές όταν βρέθηκε και τι είχαν κάνει ιστορικά στο πρόσφατο παρελθόν και πως οι σατανο-συμμορίτες χρησιμοποιούν όλους αυτούς με ζωώδες πνεύματα με ανύπαρκτη λογική προς όφελος τους για παράδειγμα εβαλαν ορδές Μογγόλων απο την Μογγολία να κανουν εισβολή στην Γερμάνια χωρις πότε να τους ενοχλήσει η Γερμάνια για λογαριασμό των συμμοριτών και της μασονίας τους οπως και στην αρχαιοτητα ο κακο και οι βαρβαροι ηρθαν εξ ανατολας στην Ευρωπη.

Και ύστερα τους έβλεπες live σε άναρχο-σελίδες, που ένας-δυο συμμορίτες της γνωστής φυλης να καθοδηγούν ορδές δογματικά άναρχο-ορκ οχι άπλα με μεγαλη ευκολία αλλα με ασυναρτησίες και πράγματα που δεν έχουν καμιά λογική, και ολα αυτα τα ορκ που εχουν μαζέψει τα αποκαλούν τάχα ιδεολογία, μάλιστα οι συμμορίτες κανουν αυτα τα χρήσιμα goim να νομιζουν πως ειναι έξυπνα επειδή παπαγαλίζουν τα ίδια με αυτούς λέγοντας τους πως αυτα ειναι έξυπνα και χαζοί ειναι οι φασίστες και οι ναζι όταν η μίση σημερινή τεχνολογία ειναι απο "κακούς ναζι" και οχι από αριστερό-κομμουνιστές που ειναι και ανίκανοι να κανουν εφευρέσεις ακριβώς επειδή ειναι κατώτεροι πνευματικά, σημειώστε πως όλα αυτα τα δογματικά Goim με ανύπαρκτη λογική που μπορουν εύκολα να μετατραπούν σε κτήνη (οπως το 40) δεν ειναι σε κάποια άλλη χωρα αλλα αναμεσα μας ως φυσιολογικοί άνθρωποι και με ίσα δικαιώματα .

Τελικά το 2017 διαπιστωθεί πως goim δεν ειναι μονο τα άναρχο-ορκ αλλα και ορδες άλλοι που επίσης δεν εχουν καμια λογική ακομα και κατι τύποι που το παίζουν σούπερ πατριώτες και δηθεν απόγονοι αρχαιων μυστών ενώ ειναι πολύ κοντά στα άναρχο-ορκ και λενε τις ίδιες ασυναρτησίες χωρις καμια λογική , για αυτό έγινε προσωπική ερευνά για την ψυχοσύνθεση διάφορων τα αποτελέσματα ήσαν τραγικά, μεταξυ αλλων εχουν 50% πάνω απο το όριο να διαπράξουν εγκλήματα , υπάρχουν δυο τρόποι να τους κανεις να εκδηλώσουν την ζωώδες φύση τους : να τους λες τα αντίθετα απο αυτα που παπαγαλίζουν και τους έχουν μάθει οι συμμορίτες και να τους ζητάς να απαντήσουν σε αυτα, δεν μπορούν να απαντήσουν με την λογική με αποτέλεσμα να εκδηλώνουν την ζωώδες φύση τους και να κανουν σαν αγριμια παντα με λέξεις και φράσεις ταμπέλες που τους έχουν μάθει οι συμμορίτες ως επιχειρήματα και για να καλύψουν την κατωτερότητα τους , ο άλλος τρόπος ο εύκολος που εκδηλώνονται και κανουν σαν άγρια θηρία ειναι όταν μεθύσουν όπως σε αυτή την περίπτωση πάρα κάτω ενώ μια γυναικά γνησιου ευρωπαϊκού γένους ακομα και μεθυσμένη δεν κανει σαν αγρίμι ακριβώς επειδή δεν εχει ζωώδες πνεύμα,μετα από όλα αυτά λες οτι δεν μπορεί να μην τα ήξεραν αυτά οι αρχαίοι μύστες οτι ζωώδες πνεύματα μπαίνουν σε ανθρωπινά σώματα ειδικα σε βαρβαρες φυλες, μόλις πριν λίγο καιρό επιβεβαιώθηκε οτι πράγματι οχι μονο τα ηξεραν αλλα τα ειχαν γράψει κιόλας ,αλλα οι ορδες που διαβαζουν τι έλεγαν οι αρχαίοι μύστες και το παίζουν φιλόσοφοι ενώ οι ιδιοι δεν βλέπουν τίποτα γύρω τους ούτε ειναι μύστες που να τα καταλάβουν ? και εκείνοι οι φωστήρες που παριστάνουν τους ερευνητές τι εχουν βρει τόσα χρόνια? πριν λίγο καιρό μαλιστα έγινε και ενα περιστατικό που άπλα επιβεβαίωσε όλες τις ανακαλύψεις όταν ενα άναρχο-ορκ πέταξε στο γκρεμό και σκότωσε για το τίποτα κάποια κοιμισμένη που ηταν μαζί με αυτο το ορκ επειδή στο σχολείο της έμαθαν πως ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι , το οτι τα εγκληματικά και μοχθηρά στοιχειά ειναι συνήθως αριστεροι κομμουνιστες επειδή αυτα τα δόγματα ειναι απο ομοίους τους μοχθηρούς δεν το έχει προσέξει κανένας...

ΥΓ: κάποιοι έξυπνοι πρώτα να γίνουν άνθρωποι και μετα να διαβαζουν τι έλεγαν οι αρχαίοι μύστες μην το παίζουν φιλόσοφοι με το να καταλυπούνται διαπιστώσεις και ανακαλύψεις άλλων :

Σοκαριστική επίθεση από γυναίκα δέχτηκε αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, όταν κλήθηκε να παρέμβει σε συμβάν στα Γλυκά Νερά το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές.

Το κέντρο της Άμεσης Δράσης δέχτηκε κλήση από πολίτη βάσει της οποίας μια γυναίκα κάλεσε βοήθεια γιατί δέχτηκε επίθεση από δύο άνδρες οι οποίοι προσπαθούν με το ζόρι να τη βάλουν στο αυτοκίνητό τους.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης, οι οποίοι διαπίστωσαν ότι η γυναίκα, ηλικίας περίπου 35 ετών, ήταν μεθυσμένη και οι δύο άνδρες οικεία της πρόσωπα.

Οι αστυνομικοί ζήτησαν από τη γυναίκα να τους ακολουθήσει στο Τμήμα προκειμένου να την θέσουν σε προστατευτική φύλαξη.

Τότε εκείνη άρχισε να βρίζει τους αστυνομικούς και την ώρα που ένας την πλησίασε του επιτέθηκε με μπουνιά στο πρόσωπο, τον δάγκωσε στο χέρι και στο γόνατο.

Ο αστυνομικός υπέβαλε μήνυση σε βάρος της για επικίνδυνες σωματικές βλάβες(αχαχαχα!!! να κανει και εξετάσεις για λυσσά καθώς αν ήσαν και κομμουνιστρια σίγουρα θα εχει λυσσά ).

Για το περιστατικό ενημερώθηκε και εισαγγελέας ο οποίος διέταξε να γίνει στη γυναίκα ψυχιατρική εξέταση (αχαχαχα ξανα! οι "ψυχολόγοι" που ουδεμιά σχέση εχουν με την ψυχή σίγουρα θα βρουν την αίτια του κακού! ).

Οι αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι συγγενικό της πρόσωπο φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η γυναίκα είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρικό ίδρυμα της Αττικής.

Ναι ναι είχε ψυχολογικά πρόβλημα οχι ότι έχει ζωώδες πνεύμα όπως πολλά goim γύρω μας!!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications