Στο μετρό της Νέας Υόρκης  ένα κοπάδι αρουραίων γλεντάει με την πίτσα που περίσσεψε (vid)

Ένας Νεοϋορκέζος κινηματογράφησε κοπάδι αρουραίων που έτρωγαν (ή δείπνησαν) με τα υπολείμματα πίτσας κάτω από το φως των λαμπτήρων.

Υπάρχουν πολλοί θρύλοι για το μετρό της Νέας Υόρκης, που σχετίζονται κυρίως με την εξαφάνιση των αστέγων και την αφθονία των αρουραίων. Και είναι πιθανό το πρώτο να σχετίζεται με το δεύτερο ...

Το μετρό είναι πολύ βρώμικο, γεμάτο σκουπίδια και μοιάζει περισσότερο με μετρό σε κάποια πολύ φτωχή και υπανάπτυκτη χώρα. Και υπάρχει πραγματικά ένας τεράστιος αριθμός αρουραίων που έχουν προσαρμοστεί στην υπόγεια ζωή και δεν φοβούνται καθόλου τους ανθρώπους.

Πριν από μερικά χρόνια, κάποιος τράβηξε ένα βίντεο με έναν αρουραίο στο μετρό της Νέας Υόρκης να τρέχει και να σέρνει μια φέτα πίτσα στο στόμα του. Το βίντεο έγινε πολύ δημοφιλές και έκτοτε οι αρουραίοι που κουβαλούν φαγητό στο μετρό έχουν το παρατσούκλι «αρουραίοι της πίτσας» αμερικανια.

Ένα πρόσφατο βίντεο δείχνει μια ολόκληρη οικογένεια από αυτούς τους «αρουραίους πίτσας», πιθανότατα μια μητέρα και πολλά ενήλικα μικρά, συγκεντρωμένα κοντά σε ένα άλλο κομμάτι πίτσας.

Οι αρουραίοι δεν φοβήθηκαν καθόλου ένα άτομο που στεκόταν εκεί κοντά και τα κινηματογραφούσε με ένα τηλέφωνο ούτε το φως των λαμπτήρων.

Τα social media γράφουν ότι αν και μπορεί να φαίνεται σοκαριστικό, για τους Νεοϋορκέζους, οι αρουραίοι στο μετρό είναι ένα εντελώς φυσιολογικό καθημερινό θέαμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications