Γάκης: «H θνησιμότητα της Covid-19 Yπετριπλασιάστηκε με τα Eμβόλια»! Για ποια «ωφέλεια» μιλάμε;

Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για την «αποτελεσματικότητα» του εμβολίου κατά της Covid-19 προχώρησε ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης, ο οποίος αποδεικνύει με αριθμητικά δεδομένα ότι κατά την περίοδο των μαζικών εμβολιασμών η θνησιμότητα της νόσου υπερτριπλασιάστηκε και οδεύει προς τετραπλασιασμό!

Τα δεδομένα, προέρχονται από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ και συμβαδίζουν με την συνεχή και διαρκώς αυξανόμενη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (28% τον Απρίλιο – Eurostat), του πληθυσμού, μέρος της οποίας οφείλεται στην νόσηση από Covid-19.

«ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΘΝΗΣΙΜΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ COVID-19 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
#Η Θνησιμότητα είναι η αναλογία θανάτων εξ αιτίας μίας νόσου στο σύνολο του πληθυσμού της χώρας. Δηλαδή , σημαίνει ότι η συγκεκριμένη νόσος επέφερε τον θάνατο σε συγκεκριμένο ποσοστό Ελλήνων

#Η θνητότητα είναι η αντίστοιχη αναλογία στο σύνολο των νοσήσεων. Δηλαδή σημαίνει τι ποσοστό από αυτούς που νόσησαν , πέθανε.
#Δείτε πως επιδεινώθηκε η θνησιμότητα της Covid-19 από το 2020 έως σήμερα , παρά τα εμβόλια:
#2020: 0,045% (δεν είχαμε εμβόλια)
#2021: 0,15%
#2022: 0.09% έως και τον Ιούνιο, άρα υπολογίζεται 0,18% στο τέλος του έτους
#Δηλαδή υπερτριπλασιάστηκε η θνησιμότητα το 2021 που είχαμε το εμβόλιο (σε σύγκριση με το 2020 που δεν είχαμε) και εξελίσσεται προς τετραπλασιασμό το 2022.

#Σημειώνω οτι αυτά τα δεδομένα, που προέρχονται από τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, συμβαδίζουν με την συνεχή και διαρκώς αυξανόμενη υπερβάλλουσα θνησιμότητα (28% τον Απρίλιο – Eurostat), του πληθυσμού, μέρος της οποίας οφείλεται στην νόσηση από Covid-19
#Όσον αφορά την πολυδιαφημισμένη και καλοπληρωμένη ωφέλεια του εμβολίου, τα συμπεράσματα είναι δικά σας.»

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications