Ο Πακιστανός της Πάρου που αποπειράθηκε να δολοφονήσει την Μυρτώ μαζί με ΜΚΟ  ζητεί την απελευθέρωσή του

Ο Πακιστανός Αχμέτ Βακάς που βίασε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την 15χρονη – τότε- Μυρτώ στην Πάρο και τελικά την άφησε σακατεμένη νομίζοντας ότι είναι νεκρή, έχει κινήσει γη και ουρανό μέσα από την φυλακή μαζι με ΜΚΟ για να πετύχει την απελευθέρωσή του 10 χρόνια μετά το φρικιαστικό έγκλημα του..

Θα τον βγάλει έξω ο ΣΥΡΙΖΑ , τωρα που θα βγει και επίσημα "κυβέρνηση" με λιγή νοθεία και πολυ προπαγανδά, γιατί το δογματικό πόπολο νομίζει πως η ΝΔ ειναι "κυβέρνηση" ενώ άναρχο-συμμορίτες ελέγχουν ακομα και τι θα βλέπουν οι μάζες στο ίντερνετ , τι ειναι δήθεν fake news και τι αλήθεια (δηλαδη δικα τους ψεματα) κτλ κτλ 40 χρονια ακομα και με το ιντερνετ που βλεπει αναρχο-ork να υποστηριζουν νεοδημοκρατες και ακομα δεν εχουν καταλαβει οι μάζες οτι υποστηρίζουν τους ίδιους σε δηθεν διαφορετικά κόμματα .

Ήταν Ιούλιος του 2012 όταν ο Πακιστανός βίασε και σάπισε στο ξύλο την άτυχη κοπέλα και νομιζε οτι την είχε σκοτώσει .

Η Μυρτώ βρέθηκε χτυπημένη και σε κώμα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Πάρου. Το κεφάλι της είχε υποστεί σφοδρό χτύπημα με πέτρα, που ζύγιζε 5 κιλά.

Πριν από ενάμιση χρόνο είχε πρωταγωνιστήσει σε βίαια γεγονότα, καθώς φέρεται ότι είχε εισβάλει μαζί με άλλους τρεις ομοεθνείς του στο κελί τριών Αλβανών κρατουμένων και τους είχαν χτυπήσει βάναυσα με τηγάνια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications