Πέθανε μέσα στο γραφείο του ξαφνικά ο διευθυντής του ΕΦΚΑ  - Ξανά παράπλευρες απώλειες για τους ελληνόφωνους?

Πήγε στο γραφείο του την Κυριακή, με δική του πρωτοβουλία(?) αλλα δεν έφυγε πότε απο εκεί

Ένας νέος ξαφνικός θάνατος καταγράφηκε , καθώς την τελευταία του πνοή σε ηλικία 57 ετών άφησε ο Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων Κώστας Κούρκουλος, όπως ανακοίνωσε στο Facebook ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης λες και ηταν συγγενής του ! τι δουλειά εχει αυτός να ανακοινώνει τον ξαφνικό θάνατο κάποιου διευθυντή ??? .

Ο Χατζηδάκης αποκάλυψε μάλιστα ότι ο Κώστας Κούρκουλος «έπεσε στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις!».

Όπως εξήγησε, πήγε στο γραφείο του την Κυριακή, με δική του πρωτοβουλία, για να εξετάσει εκκρεμότητες. Εκεί τον βρήκε νεκρό μία συνάδελφός του, με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα.

Ο υπουργός Εργασίας έκανε λόγο για έναν «ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό» και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην σύζυγό του, που είναι επίσης υπάλληλος του ΕΦΚΑ και την 19χρονη κόρη τους.

Αναλυτικά ο Χατζηδάκης:«Στη φωτογραφία είναι ο Κώστας Κούρκουλος. Διευθυντής της Τοπικής Διεύθυνσης ΕΦΚΑ Πατησίων που έπεσε χθες στο καθήκον. Στην προσπάθειά του να βγουν παραπάνω συντάξεις! Είχε πάει χθες, Κυριακή, στο γραφείο του, μόνος του χωρίς να του το ζητήσει κανένας, για να εξετάσει εκκρεμότητες ως προς συνταξιοδοτικά θέματα.

Κι εκεί τον βρήκε να έχει αφήσει την τελευταία του πνοή -σε ηλικία 57 ετών- μία νεότερη συνάδελφος του με την οποία θα συνεργάζονταν για τα θέματα αυτά.

Όλο το τελευταίο διάστημα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον ΕΦΚΑ Πατησίων, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει τα γνωστά προβλήματα του ΕΦΚΑ.

Θεωρώ συνειδησιακή μου υποχρέωση να αναφερθώ σ’ αυτόν τον ξεχωριστό δημόσιο λειτουργό. Γνωρίζετε ότι δεν έχω αποκρύψει ποτέ τα προβλήματα του ΕΦΚΑ ούτε γραφειοκρατικές διαδικασίες που αρκετές φορές έχω συναντήσει και προσπαθώ να αντιμετωπίσω.

Ωστόσο, όπως πάλι έχω επισημάνει, υπάρχουν και παρά πολλοί υπάλληλοι, όπως ο Κώστας Κούρκουλος, που μέσα σε αντίξοες συνθήκες επιχειρούν να κάνουν το καλύτερο για όλους τους ασφαλισμένους και ιδιαίτερα τους συνταξιούχους. Οφείλουμε όλοι να το αναγνωρίσουμε. Με οδύνη εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγο του Κώστα Κούρκουλου, επίσης υπάλληλο του ΕΦΚΑ, όπως και στη 19χρονη κόρη τους. Καλό κουράγιο και θα είμαστε δίπλα τους σε ό,τι μας χρειαστούν!»

Κροκοδείλια δάκρυα έριξε? η σύζυγό του επίσης υπάλληλος του ΕΦΚΑ? για να βγαίνει αυτός και να λέει ότι πέθανε και μαλιστα είχε παει Κυριακη στο ΕΦΚΑ και "έπεσε στο καθήκον " και τον βρηκε "μία συνάδελφός του" (!) που και αυτη ειχε παει κυριακη (!) έχετε δει πολλούς δημοσίους υπάλληλους να πηγαίνουν και Κυριακές σε δημόσιες υπηρεσίες λες και πανε στο εξοχικό τους ? κάτι βρώμαει εδώ γιαυτο θα τον εβαλαν αυτον να πουλησει αισθημα λες και μιλάει για συγγενή του , και αν ηταν καποιος αλλος απο το Κολοκοτρωνίτσι που πεθανε ξαφνικα απο τα μπολια τους δεν θα έδιναν καν σημασία , το σιγουρο ειναι ότι έχουν ξανα παράπλευρες απώλειες οι γνωστοί συμμορίτες ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications