Ο ουρανός πάνω από τη Νότια Ντακότα μετατρέπεται μυστηριωδώς σε μια απόκοσμη απόχρωση του πράσινου

Μυστηριώδη κλιματικά φαινόμενα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο, όπως αυτό που σημειώθηκε πρόσφατα στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ, κατά τη διάρκεια μεγάλης καταιγίδας που έπληξε την αμερικανική πολιτεία της Νότιας Ντακότα με ανέμους που έφτασαν τα 80 μίλια σε ορισμένες περιοχές, οι ουρανοί έγιναν απόκοσμα πράσινοι.

Το κρατικό ραδιόφωνο South Dakota Public Broadcasting ανέφερε στις 5 Ιουλίου ότι ισχυροί άνεμοι, δυνατή βροχή και χαλάζι συνόδευσαν τον πράσινο ουρανό μετά από αρκετές καταιγίδες από τα δυτικά που μετακινήθηκαν πάνω από την πολιτεία Mount Rushmore.

«Είχαμε πολλές αναφορές για ανέμους 60 έως 100 mph πριν από την καταιγίδα, αλλά είχαμε περίπου 60 έως 90 mph ανέμους που εμφανίστηκαν ακριβώς πίσω από τη γραμμή της καταιγίδας», δήλωσε ο Mike Gillispie, στην Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (NWS). Η κακοκαιριά περιελάμβανε επικίνδυνους ανέμους και προκάλεσε προειδοποιήσεις για ισχυρές καταιγίδες και ξαφνικές πλημμύρες σε μέρη της πολιτείας. Χαλάζι σε μέγεθος μπάλας του γκολφ έπεσε από τον ουρανό.

Το μυστηριώδες φαινόμενο προκάλεσε κάθε είδους αντιδράσεις, με πολλούς δογματικούς να διαβεβαιώνουν ότι επρόκειτο για αποκαλυπτικά σημάδια, και ο πράσινος ουρανός στη Νότια Ντακότα είναι ένα άλλο σαφές παράδειγμα της εκπλήρωσης των προφητειών. Ξανά επιστρατεύτηκαν οι "προφητείες" του Χριστιανισμού(!)

Και μετα βγήκαν οι άλλοι έξυπνοι και έδωσαν γελοίες εξηγήσεις ως συνήθως που ονομάζουν "επιστημονική εξήγηση", για αυτούς που ειναι πολύ χαμηλής νοημοσύνης και ακούνε ότι του λέει το σύστημα, σαν αυτούς που διαβαζουν άναρχο-συμμορίτες ως ειδικους που τους λενε τι ειναι αλήθεια και τι δηθεν fake news και "θεωρίες συνωμοσίας " , α! το είπαν οι "ειδικοί" άρα έτσι θα ειναι το ότι αυτοί οι ψευδό-ειδικοι λένε ηλιθιότητες για παιδιά 5 χρόνων επι σκοπού ακόμα και χωρίς ίχνος λογικής ούτε καν το βλέπουν αφού δεν έχουν ούτε οι ίδιοι λογική ακούν μη λογικούς "ειδικούς", ειναι οι ιδιοι που άκουσαν και τους ψευδό-"ειδικούς" και έτρεχαν να σωθούν με τα μπόλια...και όλος ο κόσμος τους ειναι αυτα που τους είπαν στο σχολείο τα δελτία των 8 και οι έγκυρες πήγες ελληνόφωνων με "αρθρογράφους ειδικούς" ακομα και μελή άναρχο-εγκληματικών οργανώσεων (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications