Αμόλησαν έξω βιαστή οι δήθεν υπερασπιστές των γυναικών  και του φεμινισμού τους

«Θα παλέψω μέχρι τέλους για δικαίωση» λέει η Γεωργία Μπίκα μετά το βούλευμα που απαλλάσσει τον Λεβέντη για την υπόθεση βιασμού

Τη δική της απάντηση για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης που απαλλάσσει τον 27χρονο Βασίλη Λεβέντη, γόνος της ομώνυμης επιχειρηματικής οικογένειας της Coca-Cola, για την υπόθεση βιασμού της, τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, έδωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Όπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα, δεν θα σταματήσει τις προσπάθειές της μέχρι να δικαιωθεί: «Ενημερώθηκα για το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης ότι δέχεται την απαράδεκτη εισαγγελική πρόταση, να τεθεί η υπόθεση μου στο αρχείο.

Θα συνεχίσω της προσπάθειές μου, ασκώντας όλα τα ένδικα μέσα για να παραπεμφθεί η υπόθεσή μου στο ακροατήριο, για να τεθούν υπόψη των δικαστών όλα τα σοβαρά ζητήματα που μένουν αναπάντητα μέχρι σήμερα, μπροστά σε μια ανοιχτή και δημόσια διαδικασία.

Είχα το ψυχικό σθένος να βγω με το πρόσωπό μου δημόσια και να μιλήσω άμεσα για την κτηνωδία που βίωσα και κανείς δεν πρέπει να ξαναβιώσει. Η υπόθεση μου βρίσκεται ακόμα σε πλήρη εξέλιξη. Με όλη μου την ψυχική δύναμη θα παλέψω μέχρι τέλους αναμένοντας τη δικαίωση. Ευχαριστώ όλους όσους με στηρίζουν» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Το συμβούλιο απήλλαξε τον κατηγορούμενο για το αδίκημα των «γενετήσιων πράξεων χωρίς τη συναίνεση της παθούσας», κάνοντας δεκτή την απαλλακτική πρόταση της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κυριακής Κλιάμπα. Με βάση το σύνολο των αποδεικτικών μέσων της δικογραφίας, τις καταθέσεις μαρτύρων και τα αποτελέσματα των εξετάσεων από τα Εργαστήρια Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας της Θεσσαλονίκης και της Βέρνης, η εισαγγελική λειτουργός είχε καταλήξει στο συμπέρασμα πως όσα κατέθεσε η εγκαλούσα «αποτελούν μυθεύματα και ασύστολα ψεύδη».

«Επλασε μια ιστορία με ηρωίδα θύμα την ίδια, διανθίζοντάς την κάθε φορά κατά το δοκούν με χονδροειδέστατα ψεύδη, ώστε να προσδώσει μεγαλύτερη αληθοφάνεια στην περιγραφή των γεγονότων, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως θύμα βιασμού από τον κατηγορούμενο και όχι μόνον» είχε αναφέρει στην πρότασή της η εισαγγελέας.

Από την κύρια ανάκριση δεν επιβεβαιώθηκε η αρχική καταγγελία της κοπέλας περί ομαδικού βιασμού, ενώ μάρτυρες κατέθεσαν ότι την είδαν να ακολουθεί οικειοθελώς τον κατηγορούμενο. Στο ίδιο μήκος κύματος, οι δικαστές του συμβουλίου έκριναν ως ψευδή την καταγγελία της 24χρονης και για τον λόγο αυτόν της επιβάλλουν να καταβάλει τα δικαστικά έξοδα για την υπόθεση που απασχόλησε επί έξι μήνες τη Δικαιοσύνη.

Στην απολογία του στην ανακρίτρια ο 27χρονος Βασίλης Λεβέντης είχε αρνηθεί τις εις βάρος του κατηγορίες και είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σχολιάζοντας το απαλλακτικό για τον πελάτη του βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο δικηγόρος Δημήτρης Τσάκος δήλωσε: «Ο εντολέας μου από την πρώτη στιγμή εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην ελληνική Δικαιοσύνη αναφορικά με την εξυφανθείσα εις βάρος του κατηγορία. Η Δικαιοσύνη απεφάνθη».

----

Αυτά γίνονται όταν οι ίδιες οι γυναίκες πατούν Like στους ανθρωπόμορφους διαβόλους = διάβολος διαβάλλει τους ανθρώπους,ηδη απο το 2015 έφτασαν σε σημείο να πατούν like σε "διαβολο" που το έπαιζε γυναικά (!)και καπως ετσί συνηθίζουν με τα φίδια και μετα έχουν πάρε δώσε και με αυτά χωρις να καταλαβαίνουν οτι ειναι με φίδια... Και τώρα «Θα παλέψω μέχρι τέλους για δικαίωση» ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications