Όταν έχεις την ψευδαίσθηση  ότι ζεις σε δημοκρατία -Ελένη Τουλουπάκη: Πολιτικοί αξιωματούχοι πίσω από τη δίωξη μου

«Τώρα ξεκινάει η Μάχη που θα απογυμνώσει το ''Σύστημα''»
Για πανηγυρική δικαίωση κάνει λόγο η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη, μετά το βούλευμα του του πενταμελούς Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Novartis.

Σε ανακοίνωσή της η Τουλουπάκη επισημαίνει ότι «το αφήγημα της δήθεν σκευωρίας Novartis κατέρρευσε» και ότι πίσω από την «πολιτική δίωξη της» κρύβονται πολιτικοί αξιωματούχοι, επειδή η ίδια τόλμησε να ελέγξει «σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα» και να αγγίξει «μεγάλα και αδηφάγα οικονομικά συμφέροντα».

Όπως τονίζει η Τουλουπάκη, τώρα «τώρα ξεκινάει η πιο κρίσιμη μάχη» που θα «απογυμνώσει το ”Σύστημα”».

Αναλυτικά η δήλωση της Ελένης Τουλουπάκη:

«Η χθεσινή με οριακή πλειοψηφία παραπομπή μου ως Εισαγγελέως Διαφθοράς στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, ως τιμωρία μου για το “αδίκημα” της τήρησης του όρκου μου και του καθήκοντός μου, πρέπει να αφυπνίσει όλους μας για το βαθύ τέλμα, στο οποίο έχει περιέλθει η ελληνική δημοκρατία και οι συνταγματικά κατοχυρωμένοι Θεσμοί της.

Η άνω οριακή πλειοψηφία είναι η «απάντηση» της Δικαιοσύνης, αλλά και των πολιτικών αξιωματούχων, οι οποίοι ολοφάνερα κρύπτονται πίσω από αυτήν την πολιτική δίωξή μου, στην τόλμη μου να ελέγξω σημαίνοντα πολιτικά πρόσωπα και να αγγίξω μεγάλα και αδηφάγα οικονομικά συμφέροντα.

Σίγουρα είναι μια πρώτη πανηγυρική δικαίωση ότι με ομόφωνη απόφαση του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου της χώρας, το αφήγημα της δήθεν «σκευωρίας» Novartis κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος και ανέδειξε το μεθοδευμένο των διώξεων μου και του ανελέητου διασυρμού του προσώπου μου.

Ωστόσο, ο Πόλεμος για την αλήθεια δεν έχει τελειώσει• αντιθέτως τώρα ξεκινάει η πιο κρίσιμη μάχη του, αυτή η Μάχη που θα απογυμνώσει το «Σύστημα» και θα δείξει πόσο λίγο και αδύναμο είναι μπροστά στην αλήθεια του Θεού.

Η πίστη μου είναι ακλόνητη. Η πλήρης δικαίωση θα έρθει. Και οι Γραμματείς και οι Φαρισαίοι θα λάβουν τη θέση που τους αναλογεί».

---

Καλά που ζει αυτή?

Δείγμα όσων ζουν εκτός πραγματικότητας :αλήθεια του Θεού προφανώς εννοεί τον χριστιανικό "θεό"
Η ελληνική δημοκρατία γελάνε και οι πέτρες

Η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη νομίζοντας ότι ζει μια "καλή δημοκρατία" δεν έκανε τίποτα επι σειρά ετών να κτυπήσει το "σύστημα" πολύ εύκολα και δεν θα μπορούσαν καν να πουν για μυθεύματα και "θεωρίες συνωμοσίας", μονο και μονο απο δεκάδες αληθινές εγκληματικές οργανώσεις τους που δρουν ακόμα και στο facebook με σατανικό υπόβαθρο,επίσης πως γνωριζει οτι αυτοι που ειναι κατα της και το παίζουν εισαγγελείς δεν ειναι μελή αληθινών εγκληματικών οργανώσεων αλλα το βασικότερο πως γνωριζει ότι ειναι φυσιολογικοί άνθρωποι? επειδή της το είπαν στο σχολείο οτι είμαστε όλοι ιδιοι και ίσοι? την ίδια χαζομάρα έκαναν και της Χ.Α ...Αυτό θα πει άγνοια πραγματικότητας και ακριβώς για αυτό κερδίζουν οι συμμορίτες ! αν βρεθεί νεκρή η συγκεκριμένη μην κάνετε οτι δεν ξέρετε ποιοι την ξαπόστειλαν και μην ξεχάστε να πατήστε like σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications