Ένα παράξενο πλάσμα εμφανίζεται σε παραλία της Αιγύπτου

Ένα παράξενο πλάσμα βρέθηκε νεκρό περίπου 12 μέτρα απο την παραλία, πολύ πιο μακριά από την εμβέλεια των κυμάτων.

«Ήμουν στο κάμπινγκ με μια ομάδα φίλων, είχαμε περπατήσει στην τοποθεσία κατά μήκος της ακτής», πρόσθεσε ο Jud, ένας Ελβετός σύμβουλος ανάπτυξης. «Τον είδα νωρίς το πρωί όταν επέστρεψα στην ακτή. Έμοιαζε πραγματικά νεκρό.

Έχει ένα χαρακτηριστικό κεφάλι, με ανοιχτό στόμα με αιχμηρά δόντια. Υπήρχε ένα άνοιγμα πιο πίσω στο κεφάλι που έμοιαζε με αυτιά, αλλά θα μπορούσε να ήταν βράγχια. Δεν μπορούσα να δω κανένα μάτι. Το σώμα ήταν μακρύ και κυρτό, με την άκρη να δείχνει προς το κεφάλι, σαν ιππόκαμπος.

Ήμουν έκπληκτος με το πόσο μεγάλο ήταν, ίσως το κεφάλι ήταν μεγαλύτερο από τη γροθιά μου. Ήταν τρομακτικό να το βλέπω και μου θύμισε την πραγματικότητα του θανάτου. Η αρχική μου εντύπωση ήταν ότι ήταν ένα ον που πέθανε με πολύ φρικτό θάνατο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι είδους πλάσμα ήταν».

Αναζητώντας απαντήσεις, μοιράστηκε φωτογραφίες του φρικτού πτώματος με μια ομάδα ναυτιλιακών στο Facebook. Ωστόσο, υπήρξε μεγάλη αντίδραση στα κοινωνικά δίκτυα, όπου μεγάλος αριθμός χρηστών του Διαδικτύου θέλησαν να προσφέρουν τις δικές τους θεωρίες.

Ένας χρήστης πρότεινε ότι θα μπορούσε να είναι το μωρό ενός τέρατος παρόμοιου με το τέρας του Λοχ Νες, ένα υπερδιάστατο ον και ακόμη και μια αληθινή γοργόνα , καθώς μοιάζει πολύ στην εμφάνιση με άλλα πλάσματα που έχουν εμφανιστεί σε άλλα μέρη του κόσμου.

Ανεξάρτητα από την πραγματική φύση του δυσοίωνου πλάσματος, πώς εμφανίστηκε και πώς κατέληξε τόσο μακριά από την ακτή, θα γίνει ένα νέο ανεξήγητο μυστήριο.

«Ήταν πολύ μακριά για να το έσπρωξαν εκεί τα κύματα. », κατέληξε ο Τζαντ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications