Ο Πούτιν λέει ότι θα ήταν «αηδιαστικό θέαμα» να βλέπεις τους ηγέτες της G7 χωρίς μπλούζα

Ο Πούτιν κάνει ιππασία κατά τη διάρκεια των διακοπών του.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, διαβεβαίωσε αυτή την Τετάρτη ότι το να δεις τους ηγέτες της G7 χωρίς πουκάμισο θα ήταν «αηδιαστικό θέαμα», αναφερόμενος στη συζήτηση που είχαν οι συμμετέχοντες στη σύνοδο κορυφής και στην οποία αστειεύονταν για τη φωτογραφία του Ρώσου. ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφιππος και χωρίς πουκάμισο.

«Δεν ξέρω πώς ήθελαν να γδυθούν, μέχρι τη μέση ή κάτω από τη μέση. Νομίζω ότι θα ήταν ένα αποκρουστικό θέαμα ούτως ή άλλως», δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής στην Κασπία Θάλασσα που διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Τουρκμενιστάν, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο TASS.

Αυτό το σχόλιο έγινε αφού ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον και ο Καναδός ομόλογός του Τζάστιν Τριντό αστειεύτηκαν την περασμένη Κυριακή με τη φωτογραφία του Ρώσου προέδρου έφιππος και χωρίς πουκάμισο.

Ο Τζόνσον ρώτησε τους άλλους "ηγέτες" της G7 αν έπρεπε να κρατήσει το σακάκι του(δηλαδή τους άθλιους υπηρέτες των συμμοριτών και οχι ηγέτες, μεταξύ άλλων που προσκυνούν και τον Μπάφομετ) . «Όλοι πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε πιο σκληροί από τον Πούτιν», είπε. Σε απάντηση, ο Τριντό υποστήριξε ότι θα ήταν απαραίτητο να «ιππεύει ένα άλογο», αναφερόμενος στη φωτογραφία δήθεν προπαγάνδας που κυκλοφόρησε το Κρεμλίνο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications