Μητσοτάκης: «Ανακουφίσαμε τους πολίτες με τα χρήματα του Power Pass»!

Μετά το ανέκδοτο της επιστροφής των «φανταστικών» ποσών των 10 και 20 ευρώ από τους συμμορητες μεσω ΝΔ στους πολίτες που έπαθαν «ηλεκτροπληξία» ακόμα και χιλιάδων ευρώ στους λογαριασμούς ρεύματος, ο Μητσοτάκης επιμένει να συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος.

Μάλιστα καυχάται για το μετρό «ανακούφισης» που προσφέρει η κυβέρνηση του στους πολίτες και ότι ακριβώς το ίδιο μέτρο θα εφαρμοστεί και για τον μήνα του Ιουνίου.

Αναφέρει δε προκλητικά πως το μέτρο: «Μετριάζει το βάρος των ανατιμήσεων από τον πόλεμο στην Ουκρανία και την παγκόσμια κρίση στην Ενέργεια», μη έχοντας μάλλον εικόνα για το τσουνάμι ακρίβειας που σαρώνει την χώρα μας.

Λέει μάλιστα πως η επιδότηση καλύπτει το 60% των αυξήσεων. Αυτό σημαίνει πως αν κάποιος είχε φέτος εκκαθαριστικό λογαριασμό 1.200 ευρώ ενώ πέρσι είχε ας πούμε, 600 ευρώ, τότε έχει μία αύξηση των 600 ευρώ. Το 60% της αύξησης είναι 360 ευρώ.

Δηλαδή κάποιος που πλήρωσε ηλεκτρικό ρεύμα 1.000 ευρώ και πήρε πίσω… πενήντα μπορεί να είναι ικανοποιημένος.

Κρίση στην Ενέργεια εν έτη 2022 πως γίνεται αυτό?? με τους δημοκρατες πάντα κρισεις θα έχουν οι μαζες, και ο Κανταφι που είχε και δωρεάν ρέυμα δεν είχε καμια κριση παντως..

Έχουμε και λέμε :

1980: Πνευματική κρίση και πτώση των μαζών σε ζωώδες επίπεδο
1990 Αρχίζει ο εκφυλισμός και η κομμουνιστική πλύση εγκεφάλου μεσώ σχολείων ΜΜΕ τηλεόραση ώστε να οι μάζες να ειναι έτοιμες για τις επόμενες κρίσεις
2000 Οικονομική κρίση και εκφυλισμός των πάντων ακομα και της ίδιας της λογικής για το επόμενο στάδιο
2010 Μεταναστευτική κρίση μόλις είδαν μεσώ ίντερνετ οτι υπάρχουν ακόμη πολλοι άνθρωποι και οχι goim! και μαζική πλύση εγκεφάλου μεσώ δεκάδων εγκύρων πηγών τους και στο ίντερνετ μετα την τηλεόραση όλες στην πρώτη θέση απο εκεί να καταλάβει κανεις για τι ποιότητας πληθυσμού μιλάμε ..
2020 Υγειονομική κρίση μαζί με όλες τις αλλες και ενεργειακή κρίση και το βαρέλι δεν εχει πάτο.

Σε όλες αυτές τις κρίσεις οι ιδιοι συμμορίτες εξουσία με δηθεν διαφορετικά κόμματα τους και με την δημοκρατία τους που για τον όχλο ειναι και ελληνική επινόηση επειδή άπλα αναφέρει ο Πλάτων πως θα ηταν το χειρότερο πολίτευμα με την λέξη τιμοκρατία μαλιστα ούτε καν δημοκρατία, και οι δηθεν πανέξυπνοι συμμορίτες αυτό αντέγραψαν το χειρότερο πολίτευμα στας αρχαίας Αθηνάς και εκφύλισαν τα παντα οπως κανουν και σήμερα ύστερα απο 2000 χρόνια ξανα με δημοκρατία , και ορδες κοιμισμένοι καυχιούνται κιόλας για την "ελληνική δημοκρατία" και θεωρούν οτι οι συμμορίτες ειναι πανέξυπνοι και οχι οι ίδιοι κατώτεροι πνευματικά , αφου οι συμμορίτες ειναι άπλα μοχθηροί και ύπουλοι και οχι ευφυείς χωρις βαρβαρους δεν μπορουν να κανουν τιποτα...

Με άπλα λογία μονο σε ενα κόσμο βάρβαρων και κατωτερων πνευματικά που ρίχνουν και υπολοίπους στο επίπεδο τους θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν και αυτό ακριβώς συμβαίνει βλεπε τι ιστοσελίδες ειναι στην πρώτη θέση , η ακόμη καλυτερα τι κτηνωδία και βαρβαρότητα επικρατεί εις στην κοινωνία απο δηθεν μορφωμένους και πολιτισμένους ενώ μόλις πριν 50 χρονια κοιμόντουσαν με ανοιχτές πόρτες, κάποιους να πει σε ολους αυτούς τους έξυπνους που λενε για "παιδεία" και τάχα "μόρφωση" πως οι μοχθηρές και οι βάρβαρες φυλές έτσι θα μείνουν ακομα και αν τους δόσεις 100 πτυχία, τουτέστιν δεν ειναι θέμα παιδείας που παπαγαλίζουν όλοι αλλα θέμα φύλων !

Και εδώ ένα περίεργο που συμβαίνει: ορδές που δηλώνουν ερευνητές δεν μιλάμε καν για τον πολύ όχλο που άπλα υπάρχει και όλη του η ζωή ειναι το survivor τι θα του πουν οι εγκυρες πηγες των συμμορητων και δελτια των 8 , ούτε ένας απο αυτούς αν και πολλοι εξ αυτών εχουν γίνει πλούσιοι με βιβλία μιλάνε για εξωγήινους απο εδω απο εκεί κάνουν ότι τα ξέρουν όλα και το παίζουν αφυπνισμένοι και οι περισσότεροι εξ αυτών άπλα αντιγράφουν τι λενε άλλοι στο εξωτερικό και τι λεει το δόγμα τους ο Χριστιανισμός, ούτε ένας σε παγκοσμιο επίπεδο δεν έχει αναρωτηθεί και σκεφτεί επι της ουσίας και οχι να λέει τα σχεδια των συμμοριτών επειδή τα βρήκε κάπου, γιατί οι συμμορίτες κουβαλούν ορδές μετανάστες εφόσον λενε οτι ειναι όλοι ιδιοι και όσοι? και ενώ δεν βλέπουν αυτα που ειναι μπροστά τους και άπλα θα σου για το σχέδιο kalergi λες και δεν το βλέπεις , γράφουν τι είχε γίνει πριν 1000 χρόνια! δηλαδή πόσο πίσω πνευματικά ειναι ακόμη και αυτοι που δηλώνουν ερευνητές και δεν εχουν καταλάβει τι γίνεται επι της ουσίας μπροστά τους ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications