Κάμερα ασφαλείας καταγράφει μια περίεργη ανθρωποειδές φιγούρα στην είσοδο ενός σπιτιού στις ΗΠΑ.

Έχετε ακούσει ποτέ για το The Rake; Είναι ένα πλάσμα που έχει ανθρωποειδή εμφάνιση και δεν έχει καθορισμένη προέλευση. Κάποιοι επισημαίνουν ότι υπάρχουν αρχεία για την ύπαρξή του σε γραπτά του 17ου αιώνα. Ανεξάρτητα από τη συζήτηση για την πραγματική του προέλευση, αυτό το πλάσμα λέγεται ότι επιτίθεται στους ανθρώπους για άγνωστους λόγους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, προκαλεί στα θύματά του μεγάλο ψυχολογικό τραύμα.Το Rake έχει επίσης συνδεθεί με εναλλακτικές φιγούρες, όπως ο Slender Man.

Ένα αινιγματικό βίντεο απο κάμερας ασφαλείας που κάνει το γύρο του Διαδικτύου δείχνει κάτι που φαίνεται να είναι ένα ανθρωποειδές στην άυλη ενός σπιτιού στο Κεντάκι των ΗΠΑ. Το ανησυχητικό βίντεο κοινοποιήθηκε στο Instagram την περασμένη εβδομάδα από τον χρήστη Douglas. Windsor McLoney III ( chefboyrd118 ) .

Στα πλάνα, μια λευκή φιγούρα μπορεί να δει κανείς να κινείται αργά και κάπως προσεκτικά σαν να φοβάται μήπως τη δουν.

«Δεν κινείται σαν άνθρωπος», έγραψε ο Ντάγκλας. «Μου θυμίζει τον Γκόλουμ από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Και τα τελευταία δευτερόλεπτα μπορείτε να δείτε τα πλευρά και τα οστά του σκελετού του».

Όσο για το τι θα μπορούσε να είναι η οντότητα, ορισμένοι χρήστες του Διαδικτύου έχουν προτείνει ότι μπορεί να είναι υπερφυσικής φύσης, με κάποιους να τη συγκρίνουν με το πλάσμα που είναι γνωστό ως "The Rake". Ωστόσο, άλλοι έχουν προσφέρει μια άλλη αρκετά ενδιαφέρουσα πιθανότητα: ένα wendigo, ένα υπερφυσικό ον που ανήκει στις πνευματικές παραδόσεις των Πρώτων Εθνών στη Βόρεια Αμερική.

Τα Wendigo περιγράφονται ως τέρατα που έχουν την επιθυμία να σκοτώσουν και να φάνε τα θύματά τους. Στους περισσότερους θρύλους, οι άνθρωποι μετατρέπονται σε wendigo λόγω απληστίας ή αδυναμίας. Αρκετές παραδόσεις ιθαγενών θεωρούν αυτά τα μυθολογικά όντα επικίνδυνα λόγω της δίψας τους για αίμα και της ικανότητάς τους να μολύνουν υγιείς ανθρώπους ή κοινότητες με το κακό.

Όταν τρώει ανθρώπινη σάρκα, το άτομο γίνεται θηρίο που οδηγείται αποκλειστικά από την πείνα. Αυτό ακριβώς που τους δημιούργησε θα τους στοιχειώνει για το υπόλοιπο της ζωής τους. Θα περάσουν τον υπόλοιπο χρόνο τους σε αυτή τη γη κερδίζοντας στιγμιαία γαλήνη μόνο όταν τρώνε την ενεργεία ζωντανών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται παρόμοιο πλάσμα. Το 2018, ένα άλλο βίντεο που στον Καναδά έδειχνε ένα παράξενο πλάσμα στην άκρη του δρόμου . Την τρομακτική στιγμή είδε μια γυναίκα με το όνομα Audrée Tanguay Fréchette και έλαβε χώρα σε ένα δάσος στη χερσόνησο Gaspésie, στην καναδική επαρχία του Κεμπέκ. Η Audree είπε ότι δεν είδε το παράξενο πλάσμα εκείνη τη στιγμή, αλλα μόνο αργότερα που στο βίντεο.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications