15.000 στρέμματα στάχτη στον Ρεθύμνο  – έλεγαν όχι στις ανεμογεννήτριες και ο ρόλος των συμμοριτών

Ο δήμαρχος έκανε λόγο για ισχυρές ενδείξεις εμπρησμού

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η φωτιά που κατακαίει από χθες το μεσημέρι στην Ορνέ του δήμου Αγίου Βασιλείου, μετά την σχεδόν πλήρη αποδυνάμωση της που είχαν επιτύχει οι σημαντικές σε αριθμό πυροσβεστικές δυνάμεις τις πρωινές ώρες και μεταξύ των κατοίκων να γεννιόνται τα ερωτήματα γιατί εκεί και άλλους να θυμούνται τον αγώνα των πολιτών της περιοχής κατά των προσπαθειών για εγκατάσταση ανεμογεννητριών που τυχαία (!) θα βρίσκονταν στο ίδιο σημείο.

Ο δήμαρχος της περιοχής έκανε λόγο για ανυπολόγιστες καταστροφές με κόστος στη ζωή των κατοίκων του Αγίου Βασιλείου ενώ διατηρεί ισχυρές υποψίες ότι όλα όσα συνέβησαν από προχθες το μεσημέρι αφορούν σε εμπρησμό.

Μάλιστα η ΔΕΗ είχε προσπαθήσει να δωροδοκήσει τους κατοίκους για να βάλει ανεμογεννήτριες! ο Δήμος Αγίου Βασιλείου κατέθετε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της εταιρείας «ΔΕΗ Ανανεώσιμες» καθώς, όπως τονίζει ο δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης, η εταιρεία είχε ζητήσει από τον δήμο άδεια διέλευσης των βαρέων οχημάτων, την οποία ποτέ δεν έλαβε.

Και ποιοι λέτε τα λένε όλα αυτά? ώστε οι συμμορίτες να ξερουν τι λενε εκεί στο Ρέθυμνο και να πράξουν ανάλογα βγάζοντας και fake news και θεωρίες συνωμοσίας οτι ηταν εμπρησμός στέλνοντας μάλιστα και δήθεν υπερασπιστές των βουνών????

Ιδού οι αριστερο-συμμορητες στο efsyn Λευτεριά στα βουνά κάτω τα φασίσταρια η πατριαρχία και οι ναζι (εκτός της Ουκρανίας που ειναι όμοιοι μας μεταξυ μας αυτο ομως , αφηστε τα goim να νομιζουν οτι ειναι ιδιοι με τους κακους ναζι Γερμανους μας βολευει ) τέτοιο θράσος έχει μονο η σπορά του κακου επι της Γης, “Ο καλύτερος τρόπος να ελέγχεις την αντιπολίτευση είναι να την καθοδηγείς”(ετσι ελεγε ο συμμορητης τους ο Λένιν) άσε που μαζεύουν ορδες κοιμισμένους στις κομμουνιστο-σελίδες τους που νομιζουν οτι ειναι κατα του συστήματος οι αριστερο-συμμορητες του efsyn ενώ οι ιδιοι ειναι το σύστημα :

Σαν τους συμμορητες που εστελναν την εποχη της πανούκλας δήθεν ως γιατρούς για να σκορπούν την πανούκλα και μαλιστα φορούσαν και μάσκες ώστε να μην τους αναγνωρίζουν σαν τους κλέφτες και οι μάζες και τοτε δεν ειχαν ιδέα ότι οχι μονο γιατροί ειναι αλλα οι ιδιοι οι συμμορίτες που εξαπλώνουν την πανούκλα! απαπαπα θεωριες συνομωσιας γινονται αυτα? θεωρίες συνωμοσίας ηταν και σφαγές που εκαναν με την λεγόμενη ιερά εξέταση?

Έκλεψαν το σχέδιο για ανεμογεννήτριες για δωρεάν ενεργεία απο τους "κακούς ναζι" αφου ειναι ανικανοι να επινοησουν κατι ποσο δε κατι καλο, εκτος απο να φτιαχνουν συμμοριες με ορδες βαρβαρους που ονομαζουν ιδελογια και οργανισμους , άπλα το άλλαξαν προς το κακό, και φυσικά ουδείς εχει δωρεάν ρεύμα απο αυτές και οχι μονο γέμισαν τα βουνά αλλα οποιος πει κατα βαζουν και φωτιές , καλα ο δήμαρχος που κάνει τέτοιες καταγγελίες στους ίδιους τους συμμορίτες δεν τον βλέπουμε να βγάζει την χρoνο θα τον ξαποστείλουν με κανέναν ξαφνικό καρκίνο εύκολο για τους δαίμονες αφου τον εχουν διπλά τους και νομίζει οτι ειναι με αγγέλους που τους πήρε ο πόνος για τα βουνά!! αγνοώντας οτι ειναι υπηρέτες και ημνητές των ίδιων ελληνόφωνων που δημιούργησαν και την ψυχικη παθηση τους που αποκαλουν δηθεν ιδελογια τον αριστεροκομμουνισμο τους οι ιδιοι ειναι και πίσω απο τις ανεμογεννήτριες αφου προηγούμενος πήραν την ΔΕΗ δικιά τους, οι ιδιοι ακομα και στο ιντερνετ ελέγχουν τι θα διαβαζουν οι μάζες και κανουν σκόπιμη μηδαμινή απήχηση σε ανεξάρτητες σελίδες και προωθούν δίκες τους σε πλήρη συνεργία με facebook google και αυτος ειναι ο λογος που οι μαζες βλεπουν παντου μονο δικες τους εγκυρες πηγες και διάφορων δούρειων ίππων τους , μαλιστα λενε την ίδια σημιτική ατάκα ¨"λευτεριά " στα βουνά, "λευτεριά" στο συντροφο μας και κτήνος όμοιο μας που μπήκε κατα λάθος στην φυλακή κτλ κτλ κτλ ! αυτα γίνονται όταν οι μάζες δεν αντιλαμβάνονται το κακό και νομιζουν πως ειναι αγγελούδια όλοι και θελουν το καλο τους ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications