Ολλανδός βουλευτής λέει ότι οι περικοπές αζώτου αποτελούν μέρος της ατζέντας για την αποκήρυξη των αγροτών και την προστασία των μεταναστών

Ο Ολλανδός βουλευτής Thierry Baudet υποστηρίζει ότι τα τρέχοντα σχέδια μείωσης του αζώτου αποτελούν μέρος της ατζέντας του ΟΗΕ 2030 για να ανοίξει ο δρόμος για κολοσσιαία συγκροτήματα κατοικιών για να φιλοξενήσουν γιγαντιαίες ροές μεταναστών.

Σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Roman Balmakov των Epoch Times, ο Baudet υποστήριξε ότι η τρέχουσα πολιτική μείωσης των εκπομπών αζώτου της ολλανδικής κυβέρνησης και οι επακόλουθες διαμαρτυρίες των αγροτών δεν είναι μεμονωμένα ζητήματα, αλλά μέρος μιας παγκόσμιας πίεσης για κεντρική μαζική παραγωγή τροφίμων και αρπαγή γης από τους αγρότες.

«Πώς είναι δυνατόν σε μια εποχή που όλοι μιλούν για το ενδεχόμενο ελλείψεων τροφίμων, ανασφαλών αλυσίδων εφοδιασμού, η ολλανδική κυβέρνηση εφαρμόζει αυτή την πολιτική που θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη εξάρτηση από τις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού και συνεπώς την αβεβαιότητα ?" Ο Baudet, αρχηγός του δεξιού κόμματος (FvD).

Η Μεγάλη Επαναφορά
«Η απάντηση είναι ότι οι άνθρωποι που διοικούν αυτήν τη χώρα ακολουθούν το σενάριο που έχει γράψει η ΕΕ για να κάνουν αυτό που αποκαλούν «Μεγάλη Επαναφορά». Θέλουν να μας εξαρτήσουν περισσότερο από τις διεθνείς αλυσίδες εφοδιασμού. Θέλουν να αποδυναμώσουν την ολλανδική κυριαρχία και αυτονομία», είπε ο Baudet.

«Το πραγματικό σημείο εδώ είναι η Μεγάλη Επαναφορά, η μαζική μετανάστευση [και] η διακρατική διακυβέρνηση. Και γι' αυτό οι άνθρωποι πρέπει να εξατμιστούν, πρέπει να χάσουν τη σύνδεσή τους με τη γη. Και γι' αυτό χτυπούν τους αγρότες», είπε.

Ερωτηθείς γιατί οι Ολλανδοί νομοθέτες δεν φαίνονται ποτέ να ανησυχούν για τις πιθανές συνέπειες της εφαρμογής των καταστροφικών πολιτικών τους, ο Baudet απάντησε:

«Αυτοί είναι πολύ μικροί και στενόμυαλοι άνθρωποι. Και φυσικά, η μεγαλύτερη ατζέντα, η παγκοσμιοποιητική ατζέντα, υπάρχουν άνθρωποι που το σκέφτονται και βλέπουν πώς όλα αυτά τα πράγματα εξυπηρετούν το σχέδιο. Αλλά δυστυχώς φοβάμαι ότι υπάρχουν πολλοί που υπηρετουν το σχεδιο και πολλοι που πραγματικά ειναι ανόητοι άνθρωποι εδώ [στο Κοινοβούλιο] που απλά δεν μπορούν να δουν πόσο καταστροφικές είναι οι πολιτικές τους».

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Ολλανδία σήμερα, σημείωσε ο Balmakov καθώς ρώτησε τον Baudet: "Λοιπόν, τι θα λέγατε στους ανθρώπους που το παρακολουθούν σε όλο τον κόσμο σε διάφορες χώρες καθώς βλέπουν τι συμβαίνει στην Ολλανδία;

«Είμαστε σε αυτόν τον αγώνα μαζί», είπε ο Baudet.
«Το είδαμε κατά τη διάρκεια της απάτης του COVID για δύο χρόνια. Οι ίδιες τερατώδεις πολιτικές μας επιβλήθηκαν σε όλα τα έθνη. Το έχουμε δει με τη μαζική μετανάστευση. Όλοι οι λαοί μας αραιώνονται από τη συστηματική εισροή ανθρώπων από εντελώς διαφορετικές εθνότητες, πολιτισμούς, θρησκείες κ.λπ
«Προωθείται μια αριστερή ριζοσπαστική ατζέντα, η οποία ονομάζεται Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης, και όλη η κλιματική υστερία που, επιστημονικά, είναι τρελή», πρόσθεσε.
«Αν κάνετε zoom out, βλέπετε αυτή την τάση προς τη γραφειοκρατική δικτατορία να επιβάλλεται σε όλους μας, και μόνο αν ενωθούμε…και πολεμήσουμε μαζί μπορούμε να πετύχουμε και πρέπει».
«Είναι ο πιο υπαρξιακός ατομικός αγώνας στην ιστορία του πολιτισμού. Το κάνουμε τώρα και θέλουν να είναι έτοιμοι το 2030. Αυτή είναι η χρονιά που ξεκίνησαν να πετύχουν τους στόχους τους, την παγκοσμιοποίηση. Έχουμε λοιπόν οκτώ χρόνια για να το παλέψουμε. Ας το κάνουμε μαζί», κατέληξε ο Baudet.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications