Τι έλεγαν  οι υμνητές της δημοκρατίας: Ντρόπιασε την δημοκρατία για να υπερασπίσει τον Λιγνάδη!

Tι λένε οι υμνητές της δημοκρατίας:Για δεύτερη φορά η Κατερίνα Σακελλαροπούλου προκαλεί το πανελλήνιο.
Την ημέρα που υποτίθεται το πολιτικό σύστημα τιμά την δημοκρατία, δηλαδή την αρχή της πλειοψηφίας, η πρόεδρος της Δημοκρατίας εκμεταλλευόμενη τον θεσμικό της ρόλο, προέβη κυριολεκτικά σε ένα παραλήρημα προκειμένου να υπερασπιστεί τον πρωτόδικα καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων Δημήτρη Λιγνάδη.

Η πρώτη φορά ήταν την ημέρα της σύλληψης του βιαστή ανηλίκων, όταν και η Σακελλαροπούλου θυμήθηκε τα «δικαιώματα του κατηγορουμένου», ζητώντας δημόσια να γίνουν σεβαστά!

«Ο λαϊκισμός ριζώνει στις αντιφάσεις και τις ανισότητες, αμφισβητώντας ανοικτά τις βασικές αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας. Υπονομεύει τη διάκριση των εξουσιών και την ισορροπία του πολιτεύματος. Τα θεσμικά αντίβαρα, όμως, είναι θεμέλια του Κράτους Δικαίου και δεν υποτάσσονται στις πλειοψηφίες και τους εφήμερους συσχετισμούς. Η δικαιοσύνη δεν απονέμεται με βάση το κοινό περί δικαίου αίσθημα, αλλά σύμφωνα με το Σύνταγμα και τους νόμους» .

Μιλάμε για ένα παραλήρημα προσβλητικό για την ίδια τη δημοκρατία… Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν πιστεύει στην αρχή της πλειοψηφίας, δεν έχει θέση στο προεδρικό μέγαρο.

Γράφουν μάλιστα :Είναι η δεύτερη φορά που η πρόεδρος επιχειρεί να υπερασπίσει έναν άνθρωπο με τον οποίον όπως φαίνεται σχετίζεται, διότι δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτή την εμμονή της στο πρόσωπο του.

- ---

Τέλος post απο Νεοέλληνες περιορισμενης νοημοσύνης που για όχλο φαίνονται και φωστήρες και κατα του συστήματος και φυσικά υμνητές της δημοκρατίας, για να μην βάλουμε τι λένε οι ιδιοι οι ελληνόφωνοι για την δημοκρατία τους και πάθουν κανένα σοκ οι ορδές που έχουν την εντύπωση οτι ειναι ελληνική επειδή άπλα την αναφέρει ο Πλάτων ως το χειρότερο πολίτευμα προς αποφυγήν. Το πρόβλημα με όλους αυτούς τους υμνητές της δημοκρατίας ειναι ότι ακριβώς επειδή ειναι υπέρ της δημοκρατίας ειναι και υπέρ των Παιδόφιλων χωρίς να το ξέρουν !

Πήραν αυτο το χειρότερο πολίτευμα ως εργαλείο και επέβαλαν την δημοκρατία στας αρχαίας Αθηνάς με ορδες αλλοφυλους και δια της βιας και εκφύλισαν τα παντα και "αυτοκτονησαν " τους μυστες , για να έρχεται μετα απο 2000 χρονια το καθε γίδι που νομίζει πως ειναι απόγονος αρχαίων ενω η λογικη του παραμπεμπει σε αλλες φυλες αραβικου τυπου και λοιπες σημιτικες και να καυχιέται για την "ελληνική δημοκρατία" ενώ οι ιδιοι ελληνοφωνοί μεσώ κομμουνισμού μετα το 1900 την επέβαλαν πάλι δια της βίας με γενοκτονίες και σφαγές ακριβώς οπως και στην αρχαία Αθηνά.

Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση για αυτή την εμμονή της στο πρόσωπο του??? έτσι νομίζουν ή μέχρι εκεί φτάνει η νοημοσύνη τους? Προφανώς το δεύτερο καθώς εμείς γνωρίζουμε ήδη εδώ και 5 ετη την στενή σχέση που έχουν όλοι αυτοί, με την απλή λογική και μέσα από γεγονότα οπως και γιατι έβγαλαν την λέξη ρατσιστής (προφανως δεν ημεθαν goim)..για αυτό οι ελληνόφωνοι έκαναν πόλεμο σε αυτήν την σελιδα ήδη από το 2016 και από τότε παρακολουθουν τι βάζουμε οχι μονο γιατι είμαστε η μοναδική σελιδα που έβαλε αληθινή ιστορια κόντρα στα ψέματα τους και στο ανεγκέφαλο όχλο που την έχει κάνει δεδομένη μαζί με γραικύλους πατριώτες του ίντερνετ, αλλα και γιατι γνωρίζουμε αυτα που λίγοι στο κοσμο γνωρίζουν ..

Κλασικο δειγμα νεολληνων που νομιζουν πως οι καθηγητες που αναπαραγουν οτι τους λενε τα μασονικα βίβλια ειναι τερατα νοήμοσυνης, ξέρει κανένας εναν καθηγητή εφευρέτη? για αυτο βαζουν και τετοιους ως δήθεν ειδικους που ακομα και σε θεματα που δεν ασχολουνται οι ελληνοφωνοι οπως οι μηχανικοι αν βαλεις εναν καθηγητή να φτιάξει μια μηχανή δεν θα ξέρει ούτε να την λύσει μονο θεωρία απο βιβλία :

Άλλα τι να περιμένεις όταν ακομα και ο Αντωνιάδης αναπαράγει αυτα για Νταχαου φασίστες και ναζι, και νομίζει πως τωρα λενε ψέματα με την ψευδό-πανούκλα ενώ τόσα χρονια έλεγαν μονο την αλήθεια , ενώ βλέπει οτι τα μιασματα που του κανουν επίθεση δεν διαθέτουν νοημοσύνη και ειναι άπλα μοχθηρά, άρα κάποιοι άλλοι λιγο πιο εξυπνοι βαζουν αυτα τα άναρχο-goim , το μονο που είδε ειναι αυτο που εχουμε πει απο το 2016 πως η απο εδω πλευρά ειναι για τα μπάζα και πως εχει πέσει και ο ίδιος στην παγίδα τους αφου απο αυτούς τους "πατριώτες" με ελληνικες σημαιες και κατι φιλαρακια του τυπου Makeleios έμαθε ψεύτικη κομμουνιστικη ιστορια που εχει αμεση σχεση και με τους παιδεραστες μεταξυ αλλων, ενώ διαθέτει λογική εχει εξαπατηθεί και αυτος αφου σε όλη του την ζωή θα διάβαζε νομούς και θα ηταν στα δικαστήρια και οχι αληθινή ιστορία για να καταλάβει τι παίζεται με ολους αυτούς τους αποδεδειγμενα μισανθρωπους με ειδικες εξετασεις και που του κανουν πολεμο κτλ κτλ, επισης αν γνωριζε θα μπορουσε να χρησιμοποιήσει την γνώση νομικά υπέρ του στα δικαστήρια αντι λεει κομμουνιστικες ηλιθιοτητες περι ναζι και φασιστες που γνωριζαν για τους μισανθρωπους σε αντιθεση με αυτον που δεν καταλαβαινει οτι δεν ειναι φυσιολογικοι ανθρωποι, (τα ίδια εκαναν και της Χ.Α που δεν βρηκαν ούτε τις δεκάδες άναρχο-εγκληματικές σελίδες facebook ελληνόφωνων μισανθρωπων που εβαζαν μεχρι και δημοσια επιθέσεις κατα τους μεταξυ αλλων οπως τον Μπαφομετ να λεει καταστρεψτε την εικονα του αντρα και της γυναικας κτλ κτλ ), αυτα γινονται οταν οι μαζες διαβαζουν νεολληνες στο ιντερνετ ομοιους τους και οχι τους γνωστες που δεχονται και πολεμο απο ελληνοφωνους ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications