Οι εισβολείς  έχουν δώσει εντολή στους υπηρέτες τους σε όλο τον κόσμο προς την αποποινικοποίηση της παιδεραστίας

Και ηδη τους βγάζουν έξω . Ουδείς φαίνεται να έχει καταλάβει τι γίνεται οχι μονο στην Ελλαδα με τους γελοίους δηθεν αφυπνισμένους που αναπαραγουν τι έλεγαν οι αρχαίοι και μέχρι εκεί, αλλα σε παγκοσμιο επίπεδο θα είμαστε 5-6 ατομα που δεν θα έχουμε ορδές ακολούθους και δεν θα μας ξέρουν οι πολλοί,επειδη οι σατανιστες συκοφαντουν και πολεμουν παντα τους εξυπνους και αυτους που γνωριζουν, για να μην λεμε τα ιδια και τι σχεση εχουν ολα αυτα σχετικα εδώ :Κάποιοι αρχίζουν (αν και πολύ αργά) να βλέπουν την κορφή του παγόβουνου .

8 εκατομμύρια παιδιά εξαφανίζονται στον κόσμο κάθε χρόνο και πολλά από αυτά καταλήγουν στα χέρια της των σατανιστων που κυβερνά τον κόσμο μεσα απο κτηνωδες διποδα , όπως λεει και ο Calin Georgescu, η ελίτ χρησιμοποιεί τα παιδιά .

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ ζητά τώρα την αποποινικοποίηση της παιδεραστίας, υποστηρίζοντας ότι οι νόμοι «παραβιάζουν τα ανθρώπινα δικαιώματα».

Αντί να είναι η αληθινη "επιδημία" που εξαπλωνεται (και ξέρουμε πως γιαυτο δεν τους ηθελαν οι κακοι "φασιστες") , η "επιδημία" παιδεραστίας που σαρώνει τον κόσμο είναι στην πραγματικότητα ένα «δώρο της φύσης» στην ανθρωπότητα, σύμφωνα με τον Klaus Schwab, του οποίου το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχει δηλώσει ότι οι παιδεραστές δημιουργούνται από τη φύση σε αυξανόμενες ποσότητες για κάποιο λόγο , αυτα τα λεει στο ηλιθιο ποπολο που νομιζει ΄ότι οι κακοι Γερμανοι που ηταν 100 ετη μπρόστα απο την εποχη τους δεν ηθελαν μοχθρηρες φυλες επειδη απλα ηταν κακοι οχι οτι γνωριζαν .

Σύμφωνα με μια εργασία που παρουσιάστηκε στο WEF στο Νταβός, το φαινόμενο της παιδεραστίας αντιπροσωπεύει την προσπάθεια της φύσης να καθαρίσει τη γη και να «σώσει την ανθρωπότητα» από τον εαυτό της. Τα άτομα που ελκύονται από ανηλίκους είναι πολύ λιγότερο πιθανό να παράγουν μεγάλους αριθμούς απογόνων, σύμφωνα με ακαδημαϊκά δεδομένα, και οι λεγόμενοι «ανήλικοι» με τους οποίους έχουν τις λεγόμενες «σχέσεις» είναι στατιστικά λιγότερο πιθανό να συνεχίσουν και να γίνουν επικεφαλής πολύτεκνες οικογένειες.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, μαζί με τον ΟΗΕ, έχει δώσει οδηγίες στις κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο να κινηθούν προς την αποποινικοποίηση του παιδικού βιασμού και της παιδεραστίας.

Η αποκάλυψη της παιδεραστίας των σατανιστων πισω απο κατι τυπους σαν τον Μητροτακη είναι ίσως η πιο επικίνδυνη ασχολία στον κόσμο. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα, αλλά πάρτε την περίπτωση του διεθνούς μοντέλου του Playboy Natacha Jaitt, που βρέθηκε νεκρή λίγες εβδομάδες αφότου δήλωσε δημόσια ότι φοβόταν για τη ζωή της .

Η 41χρονη δήλωσε επίσης ότι αν βρεθεί νεκρή κάτω από ύποπτες συνθήκες θα οφειλόταν στις προσπάθειές της να αποκαλύψει ένα κύκλωμα VIP παιδεραστών.

Η μητέρα δύο μικρών παιδιών κατηγόρησε υψηλόβαθμους πολιτικούς, αστέρες του αθλητισμού και διασκεδαστές ότι εμπλέκονται σε ένα διεθνές κύκλωμα παιδεραστών, «το κακό πέρα ​​από τους χειρότερους εφιάλτες σου», το οποίο απαγάγει συστηματικά παιδιά προτού τα βυθίσει σε μια ζωή φθοράς και τελετουργικού βιασμού και βασανιστήριου.

Γίνεται πόλεμος και οι μαριονέτες της στην πολιτική και την ψυχαγωγία γίνονται όλο και πιο απελπισμένοι μέρα με τη μέρα να συντρίψουν όποιον εκθέτει την ατζέντα τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications