«Δεν φαίνεται να ξέρουν τι είναι»: Μια ασυνήθιστη ιστορία  των   Men in Black με το φαγητό

Οι Men in Black αναφέρεται σε περίεργους άνδρες με μαύρα κοστούμια που πηγαίναν σε αυτόπτες μάρτυρες UFO ή θύματα απαγωγής εξωγήινων και τους ζητούσαν να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό.

Το φαινόμενο έλαβε ευρεία δημοσιότητα μετά το βιβλίο του Albert Bender "Flying Saucers and Three Men", που δημοσιεύτηκε το 1962. Αφού ο Bender άρχισε να δημοσιεύει στο περιοδικό UFO Space Review, τρεις άνδρες με μαύρα κοστούμια άρχισαν να τον ενοχλούν τη νύχτα, απειλώντας τον ώστε να τον αποτρέψουν από την εξερεύνηση UFO.

Όταν αρνήθηκε, φάνηκε να τον μολύνουν με κάτι και αρρώστησε βαριά, υπέφερε από ναυτία . Το μαρτύριο του τελείωσε μόνο όταν ορκίστηκε στους Άντρες με τα Μαύρα ότι θα έκλεινε το περιοδικό. Αρχικά, πιστευόταν ότι επρόκειτο για μυστικούς πράκτορες της ιουδαϊκής CIA ή του FBI, γιατί το φαινόμενο των Ανδρών με τα Μαύρα, με σπάνιες εξαιρέσεις, παρατηρείται μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όμως, όσο περισσότερες τέτοιες ιστορίες εμφανίζονταν, τόσο περισσότερο η συμπεριφορά των Ανδρών με τα Μαύρα φαινόταν πολύ περίεργη, αν όχι απάνθρωπη . Οι ερευνητές προτείνουν ότι αυτοί μπορεί να είναι μεταμφιεσμένοι εξωγήινοι, βιορομπότ ή υβρίδια .

Οι άνθρωποι με τα μαύρα μπορεί να κινούνται ασυνήθιστα, τα πρόσωπά τους είναι χωρίς συναισθήματα σαν να φοράνε μάσκα, μπορεί να μυρίζουν δυσάρεστα, συμπεριλαμβανομένου του θείου, κάνουν παράλογες ερωτήσεις. Αλλά ένα από τα πιο περίεργα πράγματα για τους Άντρες με τα Μαύρα είναι η στάση τους απέναντι στο φαγητό.

Τον Μάιο του 1967, στην αγροτική Μινεσότα, η Μπάτλερ και η φίλη της είδαν πολλά λαμπερά φώτα στον ουρανό. Ένα από τα «φώτα» με μεγάλη ταχύτητα έπεσε απότομα κοντά στο έδαφος και αιωρήθηκε, και η Μπάτλερ εκείνη τη στιγμή έπεσε στο γρασίδι σε κατάσταση έκστασης. Σε λίγο, μια ρομποτική φωνή από το εσωτερικό του σκάφους της έκανε διάφορες ερωτήσεις όπως "Ποιος είναι ο χρονικός κύκλος του πλανήτη σας;" και η γυναίκα τους απάντησε, και τότε το αντικείμενο πέταξε στον ουρανό και εξαφανίστηκε.

Έξι μήνες αργότερα, ένας άντρας που παρουσιάστηκε ως «Ταγματάρχης Richard French» πήγε στο σπίτι της Μπάτλερ. Ήταν ντυμένος με ένα κλασικό μαύρο κοστούμι και το δέρμα του είχε ένα ασυνήθιστο χρώμα . Το πρόσωπο φαινόταν επίσης περίεργο με ένα έντονα μυτερό πηγούνι. Πριν προλάβει να μπει στο σπίτι, ανακοίνωσε ότι είχε στομαχικά προβλήματα και όταν η Μπάτλερ του πρόσφερε λίγο ζελέ, εκείνος το αρνήθηκε απότομα και σύντομα έφυγε από το σπίτι της.

Αλλά την επόμενη μέρα επέστρεψε και άρχισε πάλι να παραπονιέται για το στομάχι του. Και πάλι η Μπάτλερ του πρόσφερε ζελέ. Αυτή τη φορά δεν αρνήθηκε και η γυναίκα του έφερε ένα μπολ με ζελέ. Το πήρε και κοίταξε το ζελέ σαν να έβλεπε αυτή την ουσία για πρώτη φορά. Τότε, με το ίδιο ακατανόητο βλέμμα, ο «ταγματάρχης» κοίταξε το κουτάλι που του είχε δώσει η Μπάτλερ. Μετά άρχισε να τρώει πολύ αμήχανα μια κουταλιά ζελέ . Ενεργούσε σαν να κρατούσε για πρώτη φορά κουτάλι.

Η Μπάτλερ τον κοίταξε σαστισμένη. Μετά ο «ταγματάρχης» έβαλε το μπολ στο τραπέζι και έφυγε. Η Μπάτλερ δεν τον ξαναείδε. Επίσης τον Μάιο του 1967, ένας παράξενος άνδρας με μαύρο κοστούμι μπήκε στο καφέ του Μαξ στο Κάνσας Σίτι στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, λίγο μετά την εμφάνιση ενός UFO στην περιοχή. Ταυτόχρονα, το κοστούμι του έμοιαζε μάλλον ξεπερασμένο, σαν από τη δεκαετία του 1920 ή του 1930.

Η έκφραση στο πρόσωπό του φαινόταν επίσης ασυνήθιστη στη σερβιτόρα και τα μάτια του ήταν πολύ φουσκωμένα. «Κάτι να φάω», της είπε και η ομιλία του ακούστηκε μονότονη, σαν ρομπότ από ταινίες επιστημονικής φαντασίας. Όταν η σερβιτόρα του έφερε μια μπριζόλα, η έκφραση του άντρα φαινόταν απειλητική, σαν να ήταν έτοιμος να της ορμήσει. Αλλά δεν είπε τίποτα και κάθισε για λίγο κοιτάζοντας μόνο τη μπριζόλα, αλλά χωρίς να την αγγίζει.

Τότε ο άνδρας δήλωσε ξαφνικά στη σερβιτόρα ότι ήταν εξωγήινος και στη συνέχεια έφυγε από το καφέ χωρίς να έχει φάει ούτε ενα κομμάτι απο την μπριζόλα ή να αγγίξει τα μαχαιροπίρουνα.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Neil Arnold ταξίδεψε στο Λονδίνο της Αγγλίας με δύο φίλους για να δει τα τοπικά παραφυσικά αξιοθέατα. Λίγο πριν από αυτό, και οι τρεις παρατήρησαν UFO στον ουρανό. Λίγο μετά την άφιξή τους, ο Άρνολντ και οι φίλοι του πήγαν σε ένα εστιατόριο McDonald's και ενώ έτρωγαν τα μπιφτέκια τους, ο Άρνολντ παρατήρησε ξαφνικά έναν άνδρα με μαύρο κοστούμι στο διπλανό τραπέζι, ο οποίος τους παρακολουθούσε με προσοχή. Ο άντρας έμοιαζε να είναι γύρω στα εβδομήντα, το κοστούμι του ήταν χοντρό μαύρο, μαζί με τη γραβάτα του, και μόνο το πουκάμισό του ήταν λευκό. Ο άντρας τους κοίταξε με ένα πολύ ζοφερό και έντονο βλέμμα .

Υπήρχε ένας δίσκος με φαγητό μπροστά στον μαυροφορεμένο άνδρα, αλλά ήταν ξεκάθαρο ότι δεν τον είχε καν αγγίξει. Απλώς καθόταν και κοιτούσε τον Άρνολντ και τους φίλους του. Ο Άρνολντ ένιωθε πολύ άβολα. Οι φίλοι του έγιναν επίσης πολύ ανήσυχοι. Για λίγα λεπτά ακόμη κάθισαν κάτω από το βλέμμα του παράξενου γέρου και μετά αποσύρθηκαν και οι τρεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Η επόμενη ιστορία είναι πολύ πιο πρόσφατη και συνέβη το 2008 σε έναν άνδρα ιδιοκτήτη ενός μπαρ στην Τάμπα της Φλόριντα. Ένα βράδυ, καθώς έκλεινε την κουζίνα και ήταν έτοιμος να κλείσει το μπαρ, ένας άντρας και μια γυναίκα ντυμένοι στα μαύρα μπήκαν στο άδειο δωμάτιο. Του παρήγγειλαν ένα ποτήρι μπύρα χωρίς αλκοόλ, αλλά όταν τους την έδωσε, απλώς στάθηκαν με τα ποτήρια στα χέρια κοντά στα σκαμπό. Στέκονταν, δεν κάθονταν σε σκαμπό και απλά κρατούσαν τα ποτήρια στα χέρια τους, χωρίς να πιουν μια γουλιά και να κοιτάζουν επίμονα τον μπάρμαν.

Ο άντρας είχε πολύ χλωμό δέρμα με προεξέχουσες φλέβες, πολύ ψηλό μέτωπο. Ήταν περίπου σαράντα χρονών, τα μαλλιά του ήταν μακριά, στεγνά και ασημί-γκρι, μαζεμένα πίσω σε μια αλογοουρά. Ήταν ντυμένος με ένα πολύ ξεπερασμένο μαύρο κοστούμι που έμοιαζε σαν να ήταν της δεκαετίας του 1950. Η γυναίκα φαινόταν στα μισά της ηλικίας του και φορούσε ένα αμάνικο μαύρο βραδινό φόρεμα με σατέν γάντια στα χέρια της. Τα κοντά μαλλιά της έμοιαζαν περισσότερο με κακή περούκα και το πρόσωπό της έμοιαζε πολύ με αντρικό πρόσωπο. Δεν ήπιαν ποτέ την μπύρα τους αφήνοντας τα ποτήρια τους στο μπαρ και μετά έφυγαν ρίχνοντας στον μπάρμαν πολύ έντονα περίεργα βλέμματα.

Τρεις μέρες μετά από αυτή την περίεργη επίσκεψη, ο μπάρμαν αρρώστησε βαριά. Εμφάνισε μια πολύ σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη στα πόδια και στην κάτω κοιλιακή χώρα, ο γιατρός διαπίστωσε ότι επρόκειτο για στρεπτοκοκκική λοίμωξη, αλλά ήταν πολύ μπερδεμένος από πού θα μπορούσε να το είχε μολυνθει, και μάλιστα σε τόσο σοβαρή μορφή. Ο ίδιος ο μπάρμαν πιστεύει ότι συνάντησε τους Άντρες με τα Μαύρα, που τον μόλυναν με κάτι. Ίσως, όπως στην περίπτωση του Μπέντερ. Αν και δεν είναι ξεκάθαρο αν προηγήθηκε αυτής της επίσκεψης εμφάνιση UFO ή αν οι Άντρες με τα Μαύρα έτυχε να τον επισκεφτούν όταν πήγαιναν κάπου.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications