Στην Αργεντινή, ένας αγρότης είδε ένα Yeti με κόκκινα μάτια και αυτό επηρέασε πολύ τον ψυχισμό του

Ένας κάτοικος της Αργεντινής, ο Angel Armando Pacheco, είπε στους δημοσιογράφους πώς συνάντησε ένα πολύ ψηλό ανθρωποειδές πλάσμα που είχε κόκκινα μάτια.

Η αργεντίνικη εκδοχή του Yeti ονομάζεται Ukumar Zupai, ή απλά Ukumar, από τους κατοίκους . Λέγεται συχνά ότι μοιάζει με μια μεγάλη αρκούδα με ανθρώπινο πρόσωπο. Ο Pacheco, 52 ετων, πρώην μποξέρ που έγινε αγρότης, αποκάλυψε τη συνάντησή του με τον Ukumar το 2022 και τις προάλλες η ιστορία δημοσιεύτηκε στην El Cronica, μια μεγάλη εφημερίδα της Αργεντινής, και έγινε viral. «Είδα τον Ukumar και δεν μπορούσα να κοιμηθώ », παραπονέθηκε .

«Όταν τον είδα, έκανα εμετό και η αρτηριακή μου πίεση ανέβηκε».

Είναι πιθανό ότι μια τέτοια αντίδραση του σώματος οφειλόταν στον φυσικό φόβο που βίωσε ο Pacheco στη θέα ενός ασυνήθιστου πλάσματος, αλλά δεν είναι επίσης ασυνήθιστο να συναντήσετε ισχυρισμούς ότι ο Yeti μπορεί σκόπιμα να τρομάξει ανθρώπους με "κύματα φρίκης" χρησιμοποιώντας υπερηχητικές κραυγές.

Στην Αργεντινή, το Yeti εμφανίζεται συχνότερα στην επαρχία La Salta και πριν από την ιστορία του Pacheco, ένα περιστατικό που συνέβη το 2001, όταν ο κυνηγός Rogelio Martinez συνάντησε τον Ukumar. Η αντίδραση του Martinez σε αυτό ήταν επίσης αρκετά χαρακτηριστική - ήταν επίσης πολύ φοβισμένος και ταυτόχρονα αποφάσισε ότι η θεά του Pachamama (η προστάτιδα της γης στη μυθολογία των ινδικών λαών των Άνδεων) αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να τον τιμωρήσει για το κυνήγι πουλιών και ζώων .

Γενικά, στην περιοχή La Salta, υπήρξαν 33 εμφανίσεις είδαν ένα ανθρωποειδές πλάσμα καλυμμένο με τρίχες. Λένε ότι η Ukumar έχει «ισχυρή σ@ξουαλική ορμή» και ως εκ τούτου είναι πολύ επιθετικο προς τις γυναίκες, ειδικά τις νεαρές (υπαρχει και μια ιστορια οτι καποια βιαστηκε απο ένα Yeti). Έτσι, εάν επιτεθεί σε κορίτσια, τότε μερικά από τα θύματα να φοβηθούν να το πουν στην αστυνομία, οπότε θα μπορούσαν στην πραγματικότητα να υπάρξουν πολύ περισσότερα επεισόδια με τον Ukumar στην περιοχή .

Ο Pacheco είδε τον Ukumar το βράδυ της 12ης Απριλίου 2022 και μετά από αυτό, λόγω του σοκ, δεν μπορούσε να κοιμηθεί για αρκετές ημέρες και σχεδόν δεν έτρωγε. Και κάθε απόγευμα κλείδωνε προσεκτικά την πόρτα του σπιτιού του, φοβούμενος ότι το πλάσμα θα πήγαινε να τον βρει. «Ήταν περίπου ψηλό, πολύ τριχωτό και είχε κόκκινα μάτια». Ο Pacheco είδε το Yeti στη φάρμα του, όπου εκτρέφει κοτόπουλα και φυτεύει καλαμπόκι.

Ήταν αργά το βράδυ όταν άκουσε κάποιο θόρυβο και βγήκε έξω. Νόμιζε ότι ένας κλέφτης ή ηταν κάποιο ζώο, τα σκυλιά του τρόμαξαν ξαφνικά, γύρισαν την ουρά τους ανάμεσα στα πόδια τους και έτρεξαν πίσω. Και τότε, περίπου 25 μέτρα μακριά, είδε «κάτι». Το ψηλό, τριχωτό πλάσμα απλώς στεκόταν εκεί και κοιτούσε τον άντρα με τα κόκκινα μάτια του. Μετά διέσχισε αργά το μονοπάτι και χάθηκε . Ο Pacheco ορκίζεται ότι δεν το φανταζόταν. "Ο Ukumar υπάρχει. Άκουσα ιστορίες για αυτό και δεν πίστευα σε αυτό, αλλά εκείνη τη μέρα τον είδα με τα μάτια μου.

" Πολλές σκέψεις στροβιλίστηκαν στο κεφάλι μου. Έτρεξα στο σπίτι, κλείδωσα τις πόρτες " .Είπε ότι λόγω του συνεχιζόμενου φόβου, δεν μπορούσε πλέον να διανυκτερεύσει στο σπίτι στο αγρόκτημα και τώρα το βράδυ αναγκάζεται να φύγει για την πλησιέστερη πόλη Μέταν για να μείνει με τους συγγενείς του. Δήλωσε επίσης ότι πήγε στο νοσοκομείο και θέλει να συμβουλευτεί ψυχολόγο, γιατί οι «πολλές διαταραχές» που προέκυψαν μετά τη συνάντηση με το πλάσμα επηρεάζουν πολύ τη ζωή του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications