Ο Μπιλ Γκέιτς γίνεται ο μεγαλύτερος ιδιοκτήτης χωραφιών στον κόσμο για λογαριασμό των διεθνών συμμοριτών

Το 2017, η συμμορία τους που μαζεύουν ολα τα ορκ τους εκεί να νομιζουν πως κατι σπουδαίο κάνουν γνωστό και ως Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ δημοσίευσε ένα άρθρο συνοδευόμενο από ένα βίντεο με τίτλο Οκτώ προβλέψεις για τον κόσμο το 2030, όπου υπαγορεύουν τα σχέδια τους και οχι τις προβλέψεις τους, για το πώς θα είναι ο κόσμος σε 10 χρόνια εάν η περιβόητη Ατζέντα του 2030 θριαμβεύσει.

«Το 2030 δεν θα έχετε τίποτα και θα είστε χαρούμενοι», «δεν θα χρησιμοποιείται άλλο κάρβουνο» και «θα τρώτε λιγότερο κρέας» είναι μερικές από τις δηλώσεις . .Όχι μόνο ειναι θεωρία συνωμοσίας αυτή η ατζέντα αλλα έχει ήδη εφαρμοστεί σε πολλές χώρες. Αν και μέχρι το 2019 όλα έμοιαζαν να πηγαίνουν τέλεια, η κρίση που ξεκίνησε με την ψευδό-πανδημία το 2020 και εντάθηκε φέτος με την εισβολή στην Ουκρανία, άφησε εκτεθειμένο αυτό το διεστραμμένο σύστημα.

Αμέσως, χώρες όπως η Γερμανία, η Ιταλία ή η Ισπανία μπήκαν σε ενεργειακή κρίση, χώρες όπως η Ολλανδία ξέσπασαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους σκληρούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς και το κερασάκι στην τούρτα, η Σρι Λάνκα, η χώρα-εργαστήριο των συμβούλων του Οικονομικού Φόρουμ του Νταβός, κατέρρευσε εντελώς

Η υπόθεση της Σρι Λάνκα
Το 2019, ο πρόσφατα εγκαινιασμένος πρόεδρος Gotabaya Rajapaksa ενσωμάτωσε αρκετούς συμβούλους από το φόρουμ του Νταβός στην οικονομική του ομάδα δηλαδή συμμορίτες , με στόχο να κάνει καλό στις διεθνείς αγορές τα γνώστα, καθώς η Σρι Λάνκα βρισκόταν στα πρόθυρα χρεοκοπίας.

Και εφάρμοσε κατά γράμμα τα μέτρα της Ατζέντας 2030 και σε μόλις δύο χρόνια προσπαθούσε να δραπετεύσει από το νησί ενώ μια ολόκληρη χώρα προσπαθούσε να τον δολοφονήσει. Μετά την απαγόρευση των αγροχημικών και μια ισχυρή ώθηση για μια vegan διατροφή για τον πληθυσμό, ο υποσιτισμός και η πείνα έγινε η καθημερινότητα.

Εκατομμύρια στην Σρι Λάνκα βγήκαν στους δρόμους σε ένδειξη διαμαρτυρίας, σε μια από τις πιο συγκλονιστικές εμφύλιες επαναστάσεις στην ιστορία για τον ξεκάθαρο στόχο της: να παράγουν ξανά τρόφιμα, να έχουν χρήματα για να εισάγουν καύσιμα και να αποκαταστήσουν μια καπιταλιστική τάξη χωρίς τις αυταπάτες της Ατζέντας του 2030.

«Farmer Bill»:
Με το παρατσούκλι "Farmer Bill" ("Farmer Bill") από το περιοδικό Land Report, ο μεγιστάνας της Silicon Valley αγνοεί την Ατζέντα του 2030 που ο ίδιος προωθεί και χωρίς σχεδόν καμία δημοσιότητα, έχει αγοράσει εκατοντάδες χιλιάδες εκτάρια σε όλο τον κόσμο.Από το 2018, ο Γκέιτς κατείχε περίπου 242.000 στρέμματα γεωργικής γης (σχεδόν 100.000 εκτάρια), με περιουσιακά στοιχεία που ξεπερνούν τα 690 εκατομμύρια δολάρια. Για να βάλουμε αυτούς τους αριθμούς σε προοπτική, είναι σχεδόν όσο το Χονγκ Κονγκ, το Μανχάταν ή το Λονδίνο.

Εκτός από τη ρητορική για την αλλαγή του κλίματος, ο Γκέιτς αρπάζει την ευκαιρία να αγορασεί μεγάλες εκτασεις, ακριβώς αυτό που η Ατζέντα 2030 θέλει να εξαλείψει από τον κόσμο τα επόμενα 8 χρόνια.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications