Ορδές υπεύθυνοι της εξαθλίωσης  προσκύνησαν το κινούμενο τοτέμ  και τι λένε  για την αποφυλάκιση Λιγνάδη στην Λάρισα

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία, την Πρέβεζα και την Θεσπρωτία πραγματοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνοδευόμενος από βουλευτές και αυτοδιοικητικούς με όλη την συμμορία δηλαδή, και μερικές ορδές προβληματικούς που πάσχουν από την ανίατη και μεταδοτική ασθένεια του δόγματος

Στην δε Ηγουμενίτσα ζήτησε πληροφορίες για τα έργα στο λιμάνι της πόλης και δήλωσε ικανοποιημένος όπως πάντα: «Χαίρομαι ιδιαίτερα γιατί οι επενδύσεις προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα όπως με ενημέρωσαν και εντός του επόμενου έτους θα έχουμε ένα πλήρες λιμάνι εμπορικό και επιβατικό …. Και βέβαια μετά να φροντίσουμε να κάνουμε και τη μαρίνα.

Όταν δεν μαζεύουν ορδές δογματικους και ρωτούν διάφορους για την αποφυλάκιση Λιγνάδη :

«Δεν είναι πρώτη φορά που βάζει χέρι ο Μητσοτάκης στη δικαιοσύνη» λέει ένας αλλα μετα τα μάσησε και δεν ειπε ξεκάθαρα πότε ξανα έβαλε χέρι, όταν κλήθηκε να πει τη γνώμη του για την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος παρά το γεγονός ότι καταδικάστηκε για βιασμούς ανηλίκων, ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου.

Μια άλλη λέει δυστυχώς υπάρχει ανομία σε αυτη την χώρα, «Απαράδεκτο, απαράδεκτο! Αυτοί έπρεπε να είναι μέσα και να μην ξαναδούν φως» ,«Αυτοί που έχουν τα μεγάλα μέσα, βρίσκουν τον τρόπο…» σχολιάζει μια άλλη.

Ακόμα και 5000 άτομα να ρωτήσεις τα ίδια θα πουν που ειναι εκτός πραγματικότητας διότι έχουν πλήρη άγνοια οχι γιατί δεν μπορούσαν να βρουν την αλήθεια αλλα γιατι δεν τους ενδιαφέρει η αλήθεια ,και το αστείο ειναι ότι οι περισσότεροι που κλαψουρίζουν που αμόλησαν ελεύθερο έναν απο την φυλή τους (είχε μεγάλα μέσα για τον όχλο) θα λένε για κακούς φασίστες και ναζι κατακτητές που σκότωσαν εκατόμβες Ελλήνων αυτοι που δηλωνουν δημοκράτες και που δεν εχουν κανένα θέμα να ζούνε μαζί με φυλές τύπου Λιγνάδη και οχι μονο , και κάποιος έξυπνος θα πει τι σχέση έχουν όλα αυτά τα δήθεν πολίτικα και ιστορικά με την αποφυλάκιση Λιγνάδη? για κοιμισμένους στο Matrix που νομιζουν οτι ειναι άπλα πολίτικα ενώ πολίτικα τα βλέπουν αυτοι επειδή ειναι δογματικοί στα παντά, σαφώς και δεν έχουν καμιά σχέση, άπλα ηταν κακοί χωρις λόγω και αίτια επειδή ετσι τους έμαθαν, επίσης όταν κλείνουν φυλακή διάφορους ενοχλητικούς οι συμμορίτες ακόμη και ολόκληρα κόμματα δεν ενοχλούνται οι μάζες επειδή νομίζουν ότι δεν τους άφορα και μετά λένε για ανομία που ιδιοι υποστηρίζουν με το να υποστηρίζουν κόμματα συμμοριτών ,ακομα και στο ίντερνετ όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι στην πρώτη θέση :

ΥΓ: έπρεπε να βρεθεί ένας εκεί που στα αλήθεια γνωρίζει να πει στην μαντάμ : μα εσύ δεν είσαι υπερ της δημοκρατιάς και θελεις ίσα δικαιώματα για όλους και λες για κακούς ναζι που γνωριζαν τι παιζει με ολους αυτους? τώρα γιατι σε ενοχλούν οι παιδεραστές "παλιο ρατσίστρια" ? ,το αστείο ειναι ότι οι περισσότεροι δεν ξερουν καν γιατι πράγμα μιλάς και επειδή οι ιδιοι τα βλέπουν δογματικά ολα νομιζουν οτι μιλάς δογματικά και δεν έχουν καταλάβει ακόμα ότι οι ιδιοι υποστηρίζουν ολους αυτούς τύπου Λιγνάδη (και οχι μονο)αυτα γίνονται όταν δεν υπάρχει λογική ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications