Λατινοπούλου για την επιθυμία του Γ.Καπουτζίδη να «αποκτήσει» παιδί: «Θα βρω μία φριτέζα να γεννήσω πατάτες τηγανιτές»

«Έλεος, έχουν δολοφονήσει την λογική»

H Αφροδίτη Λατινοπούλου υπερασπιζόμενη την κοινή λογική και απαντώντας στον σεναριογράφο και ηθοποιός Γιώργο Καπουτζίδης, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του είπε ότι θα υιοθετούσε ένα παιδί στην περίπτωση που θα έβρισκε τον κατάλληλο σύντροφο είπε:

«Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες».

Η πρώην πολιτεύτρια της ΝΔ τέθηκε στο «στόχαστρο» του κυβερνώντος κόμματος πριν από ενάμιση μήνα για το σχόλιό της για «την κουλτούρα της παχυσαρκίας» με αφορμή την σωματική «αφθονία» του «πουλέν» της πρωινής ζώνης του MEGA, της «εύσωμης» Δανάης Μπάρκα.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση της στο Instagram, η οποία και διαγράφηκε (επρόκειτο για στόρι) η Α. Λατινοπούλου είπε ότι «αποθεώνοντας την Δανάη Μπάρκα αποθεώνεται το πρόβλημα».

Από εκεί και πέρα και σε συνδυασμό με το που εργαζόταν η Δανάη Μπάρκα (…) προφανώς ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση για την αποβολή της Α.Λατινοπούλου απ’ τις λίστες της ΝΔ.

Πολιτικό δίδαγμα: Αν δεν υπερασπίζεσαι την παχυσαρκία, δεν έχεις μέλλον στη ΝΔ

Τώρα απαντώντας στο πρότυπο που επιχειρεί να περάσει ο Γ.Καπουτζίδης, με βάση το οποίο οι ομοιοι του πρέπει να αποκτούν παιδιά έγραψε στο Facebook: «Και εγώ θα βρω μία φριτέζα και θα γεννήσουμε τηγανητές πατάτες. Έλεος πια. Έχουν δολοφονήσει τη λογική».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications