Μείωση για πρώτη φορά από το 1950 του παγκόσμιου πληθυσμού εν όψει  πανηγυρίζουν οι συμμορίτες

Έκθεση του ΟΗΕ σημειώνει ότι το παγκόσμιο προσδόκιμο ζωής κατά τη γέννηση μειώθηκε στα 71 έτη από τα 72,8 έτη το 2019, κυρίως λόγω της πανδημίας και το 2020, πρώτο έτος της πανδημίας για πρώτη φορά μετά το 1950 έχουμε μείωση του ποσοστού αύξησης του παγκόσμιου πληθυσμού!

Συγκεκριμένα παγκόσμιος πληθυσμός αυξάνεται με τον βραδύτερο ρυθμό από το 1950, έχοντας μειωθεί κάτω από το 1% το 2020, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Ηνωμένων Εθνών. Το 2021, η μέση γεννητικότητα του παγκόσμιου πληθυσμού ήταν 2,3 γέννες ανά γυναίκα στη διάρκεια ζωής τους, έχοντας μειωθεί από περίπου 5 γέννες το 1950.

Η παγκόσμια γεννητικότητα προβλέπεται να μειωθεί περαιτέρω στις 2,1 γέννες ανά γυναίκα έως το 2050.Από εφέτος, αναμένεται ελαφρά μείωση σε πραγματικούς αριθμούς του παγκόσμιου πληθυσμού, με την Ε.Ε. να χάνει γηγενείς πολίτες σε ποσοστό 3%!

Όχι όμως λόγω των θανάτων από Covid-19, αλλά λόγω των όσων προκάλεσαν τα lockdown και των παρενεργειών των εμβολίων. Παγκοσμίως πέθαναν 6,38 εκατ. με κορωνοϊό (και όχι «από») ενώ οι νεκροί από τα lockdown και τις παρενέργειες των εμβολίων υπολογίζονται σε δεκαπλάσιοι!

ΥΓ: Για καποιο περιεργο λόγο διάφοροι αναπαραγουν την προπαγάνδα τους πως οι ίδιοι γκρέμισαν το μνημείο τους , όπως κάνουν συνήθως οι άσχετοι "ερευνητές" αναπαραγουν προπαγανδες τους ώστε να φαίνονται πως αυτοί ειναι πίσω απο τα πάντα που συμβαίνουν , ένα άλλο γεγονός για τους "ερευνητές" οι οποίοι πολλοι εξ αυτών το παίζουν και φωστήρες ειναι πως σε αυτό το μνημείο άπλα έγραφαν αυτο που έλεγαν " οι κακοί "(οπως του έμαθαν απο τα σχολεία) του τι θα γίνει αν κερδίσουν οι συμμορίτες, ειναι γελοίο το γεγονός να βλέπεις "ερευνητές" που δεν εχουν ιδέα για την πρόσφατη αληθινή ιστορια και αναπαραγουν κομμουνιστικη ψεύτικη ιστορια ως δεδομένη , να εμφανίζονται ως φωστήρες και μιλάνε για αυτα που έγιναν 2000 χρονιά πριν, για Νεφιλείμ αποκάλυψη του Ιωάννη και ολα τα σχετικά καθώς ειναι και κολλημένοι χριστιανοί όλοι τους , το δόγμα τους σκεπάζει οχι μονο την λογική αλλα και την αντίληψη τους, δεν βλέπουν καν αυτα που ειναι μπροστά τους στο σήμερα που εχουν άμεση σχέση με αυτα που ειχαν γίνει πριν 80-100 χρόνια που και οι ιδιοί αυτοι που υποθέτεται ειναι ερευνητές παπαγαλιζουν τα ακριβώς αντιθετά σαν τον πολύ το όχλο περιορισμενης αντίληψης που νομίζει οτι ζει σε εναν αγγελικό κόσμο και όλη του η ζωή περιστρέφεται αποκλειστικά σε αυτα που του έμαθαν οι συμμορίτες σε τέτοιο βαθμό που ετσι και τους πεις κατι άλλο θα πέσουν να σε φάνε οι ίδιοι χωρις να κάνουν τίποτα οι συμμορίτες ....

Επεξήγηση συμμορίτες = μια συγκεκριμένη φυλή που ειναι και πίσω απο αυτούς που ξέρετε ως άναρχο-antifa κτλ που έχουν συμπεριφορά σχιζοφρενών αλλα για τον οχλο που ζει μαζι με αυτους ειναι τάχα ιδεολογία ,αφου δεν βλέπουν ούτε αυτούς που ειναι παντου γυρω τους απο την αφύσικη συμπεριφορά τους και τους θεωρουν φυσιολογικους ανθρώπους πως θα δουν τους αλλους συμμορίτες που ειναι πίσω απο αυτούς? τι να κάτσεις να πεις μετα σε έναν τέτοιο όχλο για το τι στα αλήθεια ειναι οι συμμορίτες? οχι απλα δεν θα καταλαβουν δεν ξερουν καν γιατί τους μιλάς .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications