Η Δανία παραδέχεται  κατόπιν εορτής  ότι τελικά ο εμβολιασμός των παιδιών ήταν λάθος

Η Δανία παρέχει εμβόλια από την Pfizer και τη Moderna, όπως πολλές άλλες χώρες. Αλλά μια επίσημη αναφορά λέει τώρα στους γονείς ότι ο εμβολιασμός των παιδιών τους ήταν λάθος.

Ανώτατη υγειονομική αρχή της Δανίας δήλωσε ότι δεν θα έπρεπε να έχουν συνταγογραφηθεί εμβολιασμοί για όλα τα παιδιά ηλικίας 5 ετών και άνω.

Ο Søren Brostrøm, γενικός διευθυντής της υγειονομικής αρχής της Δανίας, δήλωσε στο TV 2 ότι με βάση πληροφορίες που αναπτύσσονται από τα τέλη του 2021, ήταν λάθος να εμβολιάζονται τα παιδιά γενικά.

Η μορφή Omicron του ιού γινόταν διαδεδομένη σε όλο τον κόσμο, έτσι τα παιδιά ηλικίας 5 έως 15 ετών παροτρύνονταν να εμβολιαστούν.

«Θέλω να κοιτάξω στα μάτια όλους τους γονείς των παιδιών που έχουν εμβολιάσει τα παιδιά τους και να τους πω: «Έκανες το σωστό και ευχαριστώ που με άκουσες», είπε ο Brostrøm.

«Αλλά την ίδια στιγμή, και αυτό είναι το σημαντικό για να διατηρήσουμε την εμπιστοσύνη, θα παραδεχτώ και θα πω ότι έχουμε γίνει σοφότεροι και δεν θα κάναμε το ίδιο σήμερα. Και δεν θα το κάνουμε ούτε στο μέλλον», πρόσθεσε.

Μελέτες των επιδράσεων των εμβολίων έχουν αποκαλύψει ότι προσφέρουν ελάχιστη προστασία έναντι της μόλυνσης από τον ιό. Επιπλέον, η έρευνα έχει δείξει ότι τα εμβόλια δεν παρέχουν επαρκή προστασία από σοβαρές ασθένειες σε νέους, οι οποίοι γενικά διατρέχουν χαμηλό κίνδυνο αρνητικών εκβάσεων εάν προσβληθούν από τον ιό.

Σύμφωνα με τη νέα στρατηγική εμβολιασμού της Δανίας, οι ενήλικες πρέπει να εμβολιάζονται, ενώ τα παιδιά πρέπει να λαμβάνουν διαφορετικές συνταγές.

«Τα παιδιά και οι έφηβοι έχουν πολύ σπάνια σοβαρή πορεία του COVID-19 με την παραλλαγή Omicron, επομένως η κύρια προσφορά εμβολιασμού για παιδιά ηλικίας μεταξύ 5 και 17 ετών δεν θα είναι γενική προσφορά, αλλά μπορεί να δοθεί μετά από ειδική ιατρική αξιολόγηση. . », δήλωσαν οι αρχές την Τετάρτη.

Ταυτόχρονα, ο Brostrøm συμβούλεψε τους ενήλικες να εμβολιαστούν και, εάν είχαν ήδη πρωτογενή σειρά, να λάβουν αναμνηστικό. Αν είχαν ήδη πάρει αναμνηστικό, συμβούλεψε να πάρουν άλλο, επειδή η ανοσία του Omicron είχε εξαντληθεί.

Δήλωσε ότι παρά την άρση των περιορισμών που σχετίζονται με τον εμβολιασμό, το έθνος τα πήγε καλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας που έπληξε τον χειμώνα του 2021. «Η στρατηγική για τον επόμενο χειμώνα είναι επίσης τα εμβόλια να μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε ένα νέο κύμα χωρίς περιορισμούς».

Σύμφωνα με το Δανικό Μητρώο Εμβολιασμών, έως τις 15 Ιουνίου, περίπου το 85% των Δανών είχε λάβει ένα εμβόλιο, περίπου το 77% είχε λάβει δύο ή τρεις δόσεις και περίπου το 66% είχε λάβει τέσσερις δόσεις.Λίγο πάνω από το 40% των παιδιών έχουν κάνει τους εμβολιασμούς. Κατά τα αλλα έγιναν σοφότεροι! και δεν έκαναν λάθος πάλι που μπολιάζουν ορδές επειδή ετσι τους ειπε μια μικρή συμμορία που ειναι η ίδια και πίσω απο αυτές " εταιρίες " μπολιασμάτων !

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications