H παραλλαγή της Omicron BA.5 προτιμά την υπερμβολιασμένη Δυτική Γερμανία και «αποφεύγει» την Ανατολική!

H παραλλαγή της Covid-19, Omicron BA.5 φαίνεται πως προτιμά την υπερεμβολιασμένη παλιά Δυτική Γερμανία και αποφεύγει την πρώην Ανατολική Γερμανία όπως δείχνει σχετικός χάρτης που παρουσιάζει την αποτυχία (ή καλύτερα για να είμαστε «πολιτικά ορθοί» που είναι και της μόδας, την μη αποτελεσματικότητα) του εμβολίου.

Βλέποντας κάποιος τον πιο πρόσφατο χάρτη με τις επιπτώσεις του κορωνοϊού σε 7 ημέρες στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας παρατηρεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μολύνσεων επικεντρώνεται στην Δυτική Γερμανία που είναι πιο εύκολο «θύμα» των δυτικών ΜΜΕ και έχει εμβολιαστεί σε ποσοστά 90% και όχι στην Ανατολική Γερμανία που έχουν μάθει να είναι πιο πρακτικοί και δύσπιστοι και έχουν εμβολιαστεί με πολύ χαμηλότερα ποσοστά.

Υπάρχουν συστηματικές δημογραφικές διαφορές μεταξύ των Ανατολικογερμανών και των Δυτικών Γερμανών, και πιθανώς υπάρχουν κάποιες διαφορές στα ποσοστά δοκιμών, αλλά πάνω απ ‘όλα, υπάρχει μια σημαντική διαφορά στους εμβολιασμούς. Σε αυτόν τον χάρτη τριπλών ποσοστών εμβολιασμού σε ολόκληρη την Γερμανία, τα παλιά σύνορα της DDR είναι επίσης εμφανή:

Οι Ανατολικογερμανοί έχουν άμεση εμπειρία με την κυβερνητική προπαγάνδα και έχουν αποδειχθεί πιο ανθεκτικοί στην εκστρατεία εμβολιασμού από τους Δυτικούς.

Η ανταμοιβή τους, αφού κακοποιήθηκαν πολύ από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης (όπως ακριβώς έγινε και στην Ελλάδα με τους ανεμβολίαστους), είναι τώρα τα υψηλότερα επίπεδα φυσικής ανοσίας και χαμηλότερα ποσοστά μόλυνσης από BA.5, που φαίνεται να προτιμά τους εμβολιασμένους πληθυσμούς.

Καθώς οι επιπτώσεις της αποτυχίας του εμβολίου γίνονται πιο ξεκάθαρες, θα πρέπει να αναρωτιέστε πόσο καιρό οι πανδημιολόγοι θα μπορούν να δημοσιεύουν ακόμη και απλές στατιστικές λοιμώξεων, χωρίς να εγείρουν εξαιρετικά άβολα ερωτήματα.

Γινόμαστε μάρτυρες μιας άνευ προηγουμένου, συνολικής αποτυχίας πολιτικής, ιατρικής και επιστήμης οι οποίες πλέον θα δυσκολευτούν να απαντήσουν ακόμα και σε απλά στατιστικά στοιχεία.

Ίσως γι’ αυτό προτιμούν να μην παρουσιάζονται καν.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications