Έλον Μασκ: Διαψεύδει κατηγορηματικά ότι ο Τραμπ τον έβαλε να αγοράσει το Twitter

Ο Έλον Μασκ διέψευσε κατηγορηματικά την Παρασκευή τον ισχυρισμό του επικεφαλής της νέας εταιρείας κοινωνικής δικτύωσης του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ότι ο Τραμπ είχε ενθαρρύνει την προσπάθεια του Μασκ να αγοράσει το Twitter .

«Αυτό είναι ψευδές», έγραψε ο Μασκ στο Twitter απαντώντας σε fake news της New York Post σχετικά με αυτόν τον ισχυρισμό του Διευθύνοντος Συμβούλου της Truth Media & Technology Group, Devin Nunes.

«Δεν είχα καμία επικοινωνία, άμεσα ή έμμεσα, με τον Τραμπ, ο οποίος έχει δηλώσει δημόσια ότι θα είναι αποκλειστικά στο Truth Social», έγραψε ο Μασκ.

Ο Nunes, κατά τη διάρκεια μιας τηλεοπτικής εμφάνισής του στο Fox Business, είχε πει ότι η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης του Τραμπ, Truth Social, ήταν για να ωθήσει τον Μασκ να αγοράσει το Twitter και να το κάνει ιδιωτικό με μια προσφορά 44 δισεκατομμυρίων δολαρίων – ένας ισχυρισμός κάπως ανατριχιαστικός καθώς το Twitter είναι ανταγωνιστής της Truth Social.

Στα τέλη Απριλίου, ο Τραμπ είπε στον Τζο Κέρνεν του CNBC ότι δεν θα επέστρεφε στο Twitter ακόμα κι αν ο Μασκ αναλάμβανε και ανέστρεφε την απαγόρευση που του είχε επιβληθεί.

«Όχι, δεν θα επιστρέψω στο Twitter», είπε ο Τραμπ, ο οποίος είχε σχεδόν 90 εκατομμύρια οπαδούς στο Twitter πριν από την απαγόρευση.

«Μου αρέσει ο Ίλον Μασκ. Μου αρέσει πολύ. Είναι εξαιρετικό άτομο. Κάναμε πολλά για το Twitter όταν ήμουν στον Λευκό Οίκο. Απογοητεύτηκα από τον τρόπο που με αντιμετώπισε το Twitter. Δεν θα επιστρέψω στο Twitter», είπε.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι ο Τραμπ, ο οποίος ως πρόεδρος είχε κατά μέσο όρο πάνω από οκτώ tweets την ημέρα το τελευταίο εξάμηνο του 2017 και το πρώτο εξάμηνο του 2018, αύξησε σταθερά αυτόν τον μέσο όρο τα επόμενα χρόνια. Κατέληξε με κατά μέσο όρο 34 tweets την ημέρα κατά το τελευταίο εξάμηνο της θητείας του, προτού αποκλειστεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications