Bαρσοβία: Δέχθηκε επίθεση ο Ρώσος πρέσβης όταν προσπάθησε να καταθέσει στεφάνι! (BINTEO)

Επίθεση δέχθηκε ο Sergey Andreev, Ρώσος πρέσβης στην Βαρσoβία της Πολωνίας όταν προσπάθησε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των Σοβιετικών στρατιωτών.

O Ρώσος πρέσβης έφτασε στο νεκροταφείο για να καταθέσει στεφάνι, όμως άτομα που βρίσκονταν στο σημείο του επιτέθηκαν λεκτικά και του πέταξαν κόκκινη μπογιά.

Σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, o Ρώσος πρέσβης Σεργκέι Αντρέεφ δήλωσε ότι δεν τραυματίστηκε σοβαρά από την επίθεση στο νεκροταφείο μνήμης των μπολσεβίκων και των μογγολοκομμουνιστων (!)δηλαδή η Ρωσία γιορτάζει την νίκη των σημερινών εχθρών της! η παράνοια της παράνοιας , o Πουτιν δεν ηταν που έλεγε οτι οι μπολσεβίκοι μεταξύ άλλων εκφύλισαν τα πάντα στην σοβιετική ένωση? τώρα γιατί γιορτάζει την νίκη τους και έχει ακόμα σήμα το αστέρι των κομμουνιστών?? αλλα τι περιμένεις απο χριστιανούς και απο εναν πράκτορα που υπηρετούσε την κομμουνιστική Κα Γκε Μπε και μιλαει με Χένρι Κίσινγκερ? ο κομμουνισμός τον εχει βαρέσει κατακέφαλα τον Πουτιν οπως και πολλούς Νεοέλληνες... και δεν καταλαβαίνει καν οτι γιορτάζει την νίκη των κομμουνιστών ...

«Ο ίδιος δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν τραυματίστηκε ούτε αυτός ούτε η συνοδεία του σοβαρά. Ίσως κάποιο είδος γρατσουνιάς», δήλωσε.

Οι συγκεντρωμένοι πέταξαν σε αυτόν και τη συνοδεία του κόκκινη μπογιά ενώ φώναζαν «Φασίστες, Φασίστες!», μετέδωσε το ρωσικό πρακτορείο RIA. Άρα ηταν κομμουνιστές που τωρα αποκαλούν φασίστες τους Ρώσους ενώ γιορτάζουν την νίκη των κομμουνιστών(!) αυτά τα παρανοϊκά μονο στο πλανήτη Γη πρέπει να συμβαίνουν,και επίσης οι Ρωσοι οπως και πολλοί Νεοέλληνες νομιζουν πως οι ψευδο-ναζι της Ουκρανίας που δεν ανηκουν καν στο ευρωπαικο γενος και που υπηρετουν την μασονια ειναι ιδιοι με τους "κακούς Γερμανούς" που πολέμησαν τον διεθνές σιωνισμό (!) ή μήπως και αυτο ειναι θεωρίες συνωμοσίας και τους πλήρωσαν μασόνοι οπως παρανοϊκά λενε κατι ουγκανοι Νεοέλληνες ? η λογική του χάους επικρατεί μονο σε φτώχα μυάλα, αν οι μάζες ειχαν λογική οι συμμορίτες ούτε τα μισά δεν τολμούσαν να κάνουν :

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications