«Οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν σε μισή ώρα σε περίπτωση πυρηνικού πολέμου...»

Ο επικεφαλής της Roscosmos, Ντμίτρι Ρογκόζιν, είπε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν από τη Ρωσία σε έναν πυρηνικό πόλεμο μέσα σε μισή ώρα, αλλά προέβη στην προτροπή να μην επιτρέψει η χώρα να συμβεί κάτι τέτοιο.

«Σε έναν πυρηνικό πόλεμο, οι χώρες του ΝΑΤΟ θα καταστραφούν από εμάς σε μισή ώρα. Αλλά δεν πρέπει να το επιτρέψουμε, καθώς οι συνέπειες μιας ανταλλαγής πυρηνικών χτυπημάτων θα επηρεάσουν την κατάσταση του πλανήτη μας», έγραψε στο κανάλι του στο Telegram σύμφωνα με το RIA Novosti.

«Το ΝΑΤΟ κάνει πόλεμο εναντίον μας. Δεν τον έχει κηρύξει, αλλά δεν αλλάζει τίποτα. Τώρα είναι προφανές σε όλους. Τα ουκρανικά τάγματα και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας είναι αναλώσιμες, τροφή για κανόνια για το ΝΑΤΟ. Είναι απλώς χειριστές, εκπαιδευμένοι από εκπαιδευτές του ΝΑΤΟ που πατούν τους μοχλούς και τα κουμπιά των όπλων του ΝΑΤΟ», πρόσθεσε ο Ρογκόζιν.

Παράλληλα, αποκάλεσε τη ρωσική εισβολή «πόλεμο για την αλήθεια και το δικαίωμα της Ρωσίας να υπάρχει ως ενιαίο και ανεξάρτητο κράτος».

Ο Ρογκόζιν τόνισε ότι η νίκη επί ενός οικονομικά και στρατιωτικά ισχυρότερου εχθρού με συμβατικά ένοπλα μέσα είναι δυνατή μόνο με την πλήρη αλληλεγγύη ολόκληρης της χώρας με τον στρατό, καθώς και με την κινητοποίηση της κρατικής οικονομίας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications