Τέσσερα ροτβάιλερ κατασπάραξαν έναν σκύλο & 17 κότες –  Τσιμουδιά οι επιλεκτικά  «φιλόζωοι»

Στην περιοχή του Ευόσμου στη Θεσσαλονίκη, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό περιστατικό, όταν τέσσερα ροτβάιλερ επιτέθηκαν και κατασπάραξαν σκύλο που βρισκόταν μέσα στον αύλειο χώρο της επιχείρησης του ιδιοκτήτη του.

Όπως περιγράφει o ιδιοκτήτης του άτυχου σκύλου, Κωνσταντίνος Σαλαμπάσης, η «φονική» αγέλη των ροτβάιλερ που είναι ιδιοκτησίας επιχειρηματία της περιοχής, μπήκε στην αυλή της επιχείρησής του και επιτέθηκαν άγρια στον σκύλο του, με αποτέλεσμα την επόμενη ημέρα να υποκύψει στα βαριά του τραύματα και να πεθάνει.

«Στις 6.30 το πρωί της Τρίτης, τα τέσσερα σκυλιά ροτβάιλερ εισέβαλαν στο επαγγελματικό μου χώρο και επιτέθηκαν στον σκύλο μου με αποτέλεσμα να τον κατασπαράξουν, να τον τραυματίσουν σοβαρά και μετά από κάποιες ώρες να πεθάνει», περιγράφει ο κ. Σαλαμπάσης.

«Το πήγαμε άμεσα στο κτηνιατρείο, όμως δεν καταφέραμε να το σώσουμε», τονίζει.
«Τα συγκεκριμένα σκυλιά βρίσκονται στον χώρο γειτονικής επιχείρησης και ο ιδιοκτήτης τους τα έχει για να προστατεύουν την περιουσία του. Πολλές φορές τα αφήνει ελεύθερα με αποτέλεσμα να βγαίνουν, να πηγαίνουν σε άλλες αυλές και στον δρόμο της περιοχής.

Συγκεκριμένα εχθές, εισέβαλαν σε έναν άλλον χώρο και κατασπάραξαν 17 κότες. Μιλάμε για μακελειό. Στο παρελθόν έχουν επιχειρήσει να επιτεθούν σε εργαζόμενους της επιχείρησής μου», προσθέτει.
Μάλιστα, τα συγκεκριμένα ροτβάιλερ είχαν προσπαθήσει και άλλες φορές στο παρελθόν να επιτεθούν στο σκυλί που είχε υιοθετήσει και φρόντιζε τα τελευταία πέντε χρόνια, καθώς είχαν εισβάλει τουλάχιστον τρεις φορές ακόμα στην επιχείρησή του, όμως τότε τα είχαν αποτρέψει.

Όπως λέει ο κ. Σαλαμπάσης, παρά το γεγονός ότι είχαν ενημερώσει τον ιδιοκτήτη τους, εκείνος αδιαφόρησε και δεν έκανε τίποτα.
«Ανησυχώ και πολύ φοβάμαι ότι κάποια στιγμή υπάρχει κίνδυνος να επιτεθούν σε ανυποψίαστους ανθρώπους. Παλαιότερα είχε σημειωθεί επίθεση σε υπάλληλό μου και είχαμε καταλήξει στο αστυνομικό τμήμα καθώς είχε τραυματιστεί. Είχε έρθει η αστυνομία, ωστόσο συμφωνήσαμε να μην καταθέσουμε μήνυση με γνώμονα ότι θα προσέχει και ότι τα σκυλιά θα φυλάσσονται σε κάποιον άλλον χώρο που δεν θα κινδυνεύουμε. Ωστόσο, δεν άλλαξε τίποτα», τονίζει.

Ο κ. Σαλαμπάσης προχώρησε σε μήνυση στο Αστυνομικό Τμήμα Ευόσμου Κορδελιού και αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία.

Φήμες λένε πως εκείνο το κομμουνιστικό goim που παριστάνει τον υπουργό προστασίας του πολίτη ενώ υποτίθεται εχουν δεξιά κυβέρνηση κάποιος Τάκης Θεοδωρικάκος (αφού πρώτα πάρει άδεια απο τα ελληνόφωνα αφεντικά του, όπως όλα τα Goim τους που παριστανουν τους ανθρωπους) , θα παρέμβει για να επιβληθεί επι του θέματος , επίσης οι ελληνόφωνοι θα ξεσηκώσουν ολα τα Goim τους που το παίζουν σούπερ φιλόζωοι και " άνθρωποι" για να δικαιωθούν οι κότες, και για την ειδική σφαγή των ζώων Κοσέρ & Χαλάλ μουγκά στην στρούγκα ,το παίζουν σούπερ φιλόζωοι επειδή έτσι τους έμαθαν οι ελληνόφωνοι αντιγραφοντας μαλιστα την φιλοζωία απο τον εχθρό τους τον Χίτλερ αλλα αυτό δεν το λένε στα goim τους, κάποιοι έξυπνοι θα πουν οτι δεν ειναι όλοι οι φιλόζωοι αριστεροί κομμουνιστές μικρη σημασία εχει όταν όλες οι "φιλοζωικές οργανώσεις" ειναι τύπου ΜΚΟ και κανουν μαρξιστική πλύση εγκεφάλου στα πάντα ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications