Ιάπωνες επιστήμονες :οι εξωγήινοι μοιάζουν με τους ανθρώπους -  χαμένοι στο «διάστημα» και αυτοί

Ο Δρ Yasuhiro Oba του Πανεπιστημίου Hokkaidō της Ιαπωνίας, ηγήθηκε μιας ομάδας ερευνητών που μελέτησαν τους πλούσιους σε άνθρακα μετεωρίτες Murchison, Lake Murray και Tagish Lake. Το 1933, ο μετεωρίτης Lake Murray έπεσε και βρέθηκε σε μια φάρμα στην κομητεία Carter της Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

Το 1969, ο μετεωρίτης Murchison έπεσε κοντά στη βικτοριανή πόλη Murchison στην Αυστραλία. Ο μετεωρίτης της λίμνης Tagish έπεσε σε μια παγωμένη λίμνη στη βορειοδυτική Βρετανική Κολομβία στον Καναδά στις 18 Ιανουαρίου 2000.

Για πρώτη φορά, τα χημικά «δομικά στοιχεία» του ανθρώπινου δεοξυριβονουκλεϊκού οξέος (DNA) ανιχνεύθηκαν σε αστεροειδείς που συγκρούστηκαν με τη Γη πριν από δισεκατομμύρια χρόνια. Το εύρημα που βρέθηκε σε μια νέα μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Nature Communications σημαίνει ότι ο σπόρος της ζωής πιθανότατα φυτεύτηκε στη Γη από άλλο μέρος του σύμπαντος. Αυτό σημαίνει ότι οι άνθρωποι θα μπορούσαν να ευδοκιμήσουν σε άλλους, μακρινούς πλανήτες.

Ο Oba είπε ότι αυτός και η ομάδα του βρήκαν ένα ευρύ φάσμα «οργανικών υλικών, συμπεριλαμβανομένων των νουκλεοβάσεων», που είναι τα «βασικά δομικά στοιχεία της ζωής» για τον άνθρωπο. Εξήγησε ότι αυτά τα υλικά θα μπορούσαν να έχουν φτάσει στον πλανήτη μας σε αστεροειδείς, μετεωρίτες, κομήτες και διαπλανητικά σωματίδια σκόνης πριν από τέσσερα δισεκατομμύρια χρόνια. Αυτό πιθανότατα συνέβη όταν η Γη «βομβαρδιζόταν από συντρίμμια από το διάστημα».

Οι ερευνητές πιστεύουν ότι η εισροή αυτών των οργανικών ενώσεων έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ζωής στη Γη, και αυτή είναι μια πολύ συναρπαστική ανακάλυψη που ενισχύει την κατανόησή μας για το πώς ξεκίνησε η ζωή.

Για να σχηματιστεί το DNA και το ριβονουκλεϊκό οξύ (RNA), που αποτελούν τη βάση της ζωής στη Γη, χρειάζονται δύο τύποι χημικών δομικών στοιχείων ή αζωτούχων βάσεων. Ονομάζονται πουρίνες και πυριμιδίνες και προηγουμένως μόνο πουρίνες εντοπίστηκαν στους μετεωρίτες. Όμως οι πυριμιδίνες εντοπίστηκαν από την ομάδα του Δρ. Oba σε εργαστηριακά πειράματα που προσομοίωσαν συνθήκες σε διαστρικά μέσα.

Από αυτό, οι επιστήμονες έχουν βγάλει ορισμένα συμπεράσματα. Πρώτον, οι εξωγήινοι είναι παντού. Γιατί παντού στο Σύμπαν όλα έγιναν με τον ίδιο τρόπο ή περίπου με τον ίδιο τρόπο όπως στη Γη. Δεύτερον, όλοι αυτοί οι εξωγήινοι είναι σαν εμάς.

Εκτός τόπου και χρόνου ειναι και οι Ιάπωνες επιστήμονες, και όταν λένε σας εμάς ποιους εννοούν ? πχ οι greys έχουν καμιά σχέση με άνθρωπο? και ποιους τους ειπε ότι ειναι όλοι ίδιοι στην Γη? το ότι όλοι έχουν μια εντελώς λάθος αντίληψη περί εξωγήινων ειναι γνωστό, και αυτό γιατί λειτουργούν με βάση τι τους έχουν μάθει και οχι με τα δεδομένα και την παρατήρηση, οι επιστήμονες της συμφοράς δεν θα καταλάβουν ποτε οτι δεν έγινε τυχαία η ένωση χημικών στοιχείων (καμια σχέση με θρησκείες ) και δεν θα καταλάβουν ποτε ότι οι εξωγήινοι ειναι ήδη εδώ αλλα οχι έτσι όπως νομιζουν και αυτο επειδή έτσι έχουν εκπαιδευτεί για ευνοήτους λογούς, και αυτοί και ορδές άλλοι που το παίζουν ψαγμένοι ενω το μονο που κανουν ειναι να αντιγράφουν τι λενε άλλοι επειδή οι ίδιοι δεν μπορούν να δουν τα αυτονόητα λόγω πνευματικής φτώχειας και έτσι καταλήγουν να λένε το "θεωρίες συνωμοσίας " γιατι δεν φτάνει η νοημοσύνη τους φυσικά ούτε κατα διάνοια να σκεφτούν πως ακομα και αυτη η φράση ειναι επινόηση των μοχθηρών εξωγήινων ακριβώς για να ελέγχουν τις μάζες ακομα και πως θα σκέφτονται....και το ότι για τα δεινά τους ευθύνονται οι μοχθηροί εξωγήινοι που μάλιστα ειναι αναμεσα τους ούτε καν τους εχει περάσει απο μυαλό, τι και αν έχουν βγάλει μέχρι και νομούς υπέρ τους και κανουν πλύση εγκεφάλου ήδη απο τα τα σχολεία επίσης υπέρ τους ...

Άλλα για τον όχλο αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" όπως και η αγαπημένη τους (των μοχθηρών εξωγήινων ) λέξη "ρατσισμός" που όλοι εχουν ακούσει αλλα ουδείς εχει καταλάβει, και αν τους πεις και τίποτα ακριβώς επειδή εχουν πέσει σε πολύ χαμηλό πνευματικό επίπεδο νομιζουν ότι το παίζεις έξυπνος , άλλοι νομιζουν ότι από κάπου κρυφα βρήκες την γνώση, ο Πλάτωνας που τα βρήκε? αδυνατούν να καταλάβουν ότι η γνώση εκτος απο ανάμνηση ειναι και παντού όταν είσαι λογικό ον με την σημασία της λέξεως, με αυτά και αυτά πράγματι έχουν γίνει η μοίρα (όπως έλεγαν κάποτε ) των πολλων, βλέπε παράδειγμα πως κατάντησαν μια γνωστή οι μοχθηροί εξωγήινοι την Τζούλια Αλεξανδράτου, κατα τα αλλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας για τους πολλούς αυτα! και νομιζουν οτι δεν τους αφορούν, ακόμα και ο τρόπος που σκεφτονται εκατομμυριά ειναι αποτέλεσμα των μοχθηρών εξωγήινων,προφανώς διάβαζε μονο cosmopolitan και σούπερ Κατερίνα η Τζούλια με "χαζομάρες" και "θεωρίες συνωμοσίας" θα ασχολείται? μέχρι και σε εντελώς άσχετα θέματα όπως σε περιοδικά και σελίδες για τα αυτοκίνητα εμφανίζονται και κάνουν πλύση εγκέφαλου πως να σκέφτονται οι μάζες (!) πάντως οι κάλοι εξωγήινοι ανθρωπινής μορφής βλέποντας τα εκατομμύρια να ζουν εντελώς δημοκρατικα με το κακό και πνευματικά να ειναι στην εποχη των σπηλαίων, σίγουρα θα το σκεφτούν πολύ να επέμβουν στην Γη για να πάρουν πίσω την δημιουργία τους από τους μοχθηρούς εισβολείς ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications