Τα οράματα απαχθέντος από εξωγήινους προειδοποιούν για  μια πανούκλα και Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο

Η απαγωγή δύο ανδρών από εξωγήινες οντότητες πριν από σχεδόν 50 χρόνια παραμένει μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις απαγωγών στον κόσμο.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 11 Οκτωβρίου 1973 στην πόλη Pascagoula, στο Μισισιπή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο Calvin Parker Junior και ο Charles Jickson είχαν βγει για ψάρεμα όταν ανέφεραν ότι είδαν ένα παράξενο αντικείμενο σε σχήμα οβάλ με μπλε φώτα να κατεβαίνει από τον ουρανό. Το σκάφος λέγεται ότι έκανε έναν περίεργο ήχο βουητού και τελικά σταμάτησε μερικά μέτρα πάνω από το έδαφος.

Τρία παράξενα ανθρωποειδή πλάσματα ύψους περίπου 1,5 μέτρου αναδύθηκαν από το αντικείμενο. Δεν είχαν εμφανείς κόγχες στα μάτια και μόνο μια μικρή σχισμή για στόμα. Είχαν χέρια σαν αστακού και έμοιαζαν να κινούνται με ρομποτικό τρόπο.

"Αυτά τα οντά ήρθαν προς το μέρος μας. Δύο άρπαξαν τον Τσάρλι, ένα άλλο με άρπαξε και μας πήγαν πίσω σε αυτό που τώρα ξέρω ότι είναι UFO ή διαστημόπλοιο ή οτιδήποτε άλλο, και κατευθυνθήκαμε προς αυτό το μεγάλο λαμπρό φως", θυμάται αργότερα ο Πάρκερ.

Μόλις επιβίβασαν στο σκάφος τους, οι δύο άνδρες υποβλήθηκαν σε λεπτομερή εξετάσεις.

Το περιστατικό φαινόταν να τελειώνει τόσο απότομα όσο ξεκίνησε, καθώς ο Τζίκσον και ο Πάρκερ βρέθηκαν πίσω στην παραλία χωρίς κανένα σημάδι του UFO και καμία ένδειξη ότι είχε συμβεί κάτι.

Ο Τζίκσον υποστήριζε μέχρι τον θάνατό του το 2011 ότι τα γεγονότα συνέβησαν όπως τα περιέγραψε, ενώ μέχρι σήμερα ο Πάρκερ παραμένει επίσης ανένδοτος ότι η ιστορία του είναι αληθινή.

Τώρα, ο Πάρκερ 68 ετών, μιλάει για τα οράματα που βίωσε εκείνη την εποχή, τα οποία περιγράφουν μια σειρά από ανησυχητικά παγκόσμια γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της πανώλης και του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου.

"Όπως μερικοί από εσάς γνωρίζετε, είχα μια εμπειρία σχεδόν θανάτου ενώ βρισκόμουν σε αυτό το σκάφος».
"Τότε ήταν που στράγγισαν το αίμα μου και αντικαταστάθηκε με αυτό που δεν ξέρω ακόμα. Μετά μου έδειξαν πράγματα, πράγματα από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον".

"Ίσως μου δόθηκε μια κατάρα ή θα μπορούσε να είναι ένας τρόπος για να σώσουμε τον πλανήτη μας ή την ανθρωπότητα. Αλλά με τρομάζει διάολε, όχι για μένα, αλλά για το μέλλον όλων μας."

«Δεν θα ήθελα να φύγω από εδώ γνωρίζοντας ότι θα μπορούσα να κάνω κάτι για να βοηθήσω κάποιον».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications